Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

CotinineDruggebruik de Gemakkelijke Verrichting van de Testuitrusting, de Stroken van de Urinetest voor Drugs 

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

CotinineDruggebruik de Gemakkelijke Verrichting van de Testuitrusting, de Stroken van de Urinetest voor Drugs 

China CotinineDruggebruik de Gemakkelijke Verrichting van de Testuitrusting, de Stroken van de Urinetest voor Drugs  leverancier
CotinineDruggebruik de Gemakkelijke Verrichting van de Testuitrusting, de Stroken van de Urinetest voor Drugs  leverancier CotinineDruggebruik de Gemakkelijke Verrichting van de Testuitrusting, de Stroken van de Urinetest voor Drugs  leverancier

Grote Afbeelding :  CotinineDruggebruik de Gemakkelijke Verrichting van de Testuitrusting, de Stroken van de Urinetest voor Drugs 

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: De uitrusting van de drugtest Formaat: DIPCARD
Specimen: Urinespecimen Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: WIEGdrug
Snijd af: 200ng/ml

Druggebruik de de WIEG (Cotinine) Snelle Diagnostische test van de Testuitrusting dipcard, sneed 200ng/ml, de test van de urinedrug af

 

Productnaam

 

Snelle Diagnostische test van Cotinine van de WIEG de Snelle Kenmerkende Test

Specimen: Urine

 

 

Achtergrond

 

 

Cotinine is metabolite in de eerste fase van nicotine, een giftige alkaloïde die stimulatie van de autonome peesknopen en het centrale zenuwstelsel wanneer in mensen veroorzaakt. De nicotine is een drug waaraan vrijwel elk lid van de tabak-rokende maatschappij hetzij door direct contact of tweedehandse inhalatie wordt blootgesteld. Naast tabak, is de nicotine ook in de handel verkrijgbaar als actief ingrediënt in het roken vervangingstherapie zoals nicotinegom, transdermal flarden en neusnevels. In een urine van 24 uur, ongeveer wordt 5% van een nicotinedosis afgescheiden als onveranderde drug met 10% als cotinine en 35% als hydroxycotinine; de concentraties van andere metabolites worden verondersteld om van minder dan 5%.1 rekenschap te geven terwijl cotinine om inactieve metabolite wordt verondersteld te zijn, is het verwijderingsprofiel is stabieler dan dat van nicotine die grotendeels PH-afhankelijke urine is. Dientengevolge, wordt cotinine beschouwd als een goede biologische teller voor het bepalen van nicotinegebruik. De plasmahalveringstijd van nicotine is ongeveer 60 minuten na inhalatie of parenterale administration.2-Nicotine en cotinine wordt snel geëlimineerd door de nier; het venster van opsporing voor cotinine in urine op een scheidingsniveau van zou 200 ng/mL tot 2-3 dagen na nicotinegebruik moeten zijn. WIEG Één de Testapparaat van Stapcotinine (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Cotinine in urine selectief te ontdekken. WIEG Één de Testapparaat van Stapcotinine (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Cotinine in urine 200 ng/mL overschrijdt

 

 

Bestemming

 

WIEG Één de Testapparaat van Stapcotinine (Urine) is zijstroom chromatografische immunoassay voor de opsporing van Cotinine in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 200 ng/mL. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen. Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie en de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Parameter Kalibermeter Snijd af (ng/mL)
WIEG (Cotinine) Cotinine 200

 

 

Testprincipe

 

WIEG Één de Testapparaat van Stapcotinine (Urine) is immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd die. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam. Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. Cotinine, als huidig in het urinespecimen onder 200 ng/mL, zal niet de bandplaatsen van antilichaam met een laag bedekte deeltjes in het testapparaat verzadigen. De antilichaam met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde Cotinine-stamverwant en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het Cotinine-niveau 200 ng/mL overschrijdt omdat het alle bandplaatsen van antiCotinineantilichamen zal verzadigen. Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drugconcentratie bevatten afgesneden minder dan een lijn in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat dat juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

AANWIJZINGEN VOOR

 

Breng v3o3or gebruik tests, specimens, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).

Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.

Gebruikend de verstrekte beschikbare pipet, breng 3 dalingen van specimen (ongeveer 120 µL) goed naar het specimen (s) van het apparaat over en begin de tijdopnemer.

Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.

Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.

Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 8 minuten

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.

 

 

*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

 

 

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.

 

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

 

 

KWALITEITSCONTROLE

 

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een rassenbarrière die in het gebied van de controlelijn (c) verschijnen wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

 

Prestatieskenmerken

 

Een zij aan zij vergelijking werd geleid gebruikend WIEG Één de Testapparaat van Stapcotinine (Urine) en een belangrijke in de handel verkrijgbare WIEG snelle test. Het testen werd op 300 klinische die specimens uitgevoerd uit het roken en non-smoking vrijwilligers worden bijeengezocht. De volgende resultaten waren getabelleerd:

 

 

Lijst 1: Specimencorrelatie

 

Methode Andere WIEG Snelle Test Totaal
WIEG Resultaten Positief Verbied Resultaten
Één Stap Positief 103 12 115
Testapparaat Verbied 0 185 185
Totaal Resultaten 103 197 300
% Overeenkomsten >99% 94% 96%

 

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)