Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

6-Monoacetylmorphine/6-MAM Druggebruik Testuitrusting 4mm Strook Afgesneden 10ng/Ml

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

6-Monoacetylmorphine/6-MAM Druggebruik Testuitrusting 4mm Strook Afgesneden 10ng/Ml

China 6-Monoacetylmorphine/6-MAM Druggebruik Testuitrusting 4mm Strook Afgesneden 10ng/Ml leverancier
6-Monoacetylmorphine/6-MAM Druggebruik Testuitrusting 4mm Strook Afgesneden 10ng/Ml leverancier 6-Monoacetylmorphine/6-MAM Druggebruik Testuitrusting 4mm Strook Afgesneden 10ng/Ml leverancier

Grote Afbeelding :  6-Monoacetylmorphine/6-MAM Druggebruik Testuitrusting 4mm Strook Afgesneden 10ng/Ml

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Drugtesgting uitrustingen Formaat: Strook
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: 6-MAM strook
Snijd af: 10ng/ml

Druggebruik sneed Snelle Test 4mm van de Testuitrusting 6-MAM strook, de hoge gevoeligheid van 10ng/ml af

 

Productnaam

 

6-Monoacetylmorphine (6-MAM) Snelle Diagnostische test

Specimen: Urine

 

Achtergrond

 

 

6-Monoacetylmorphine (6-MAM) of acetylmorphine 6 (6-AM) is één van drie actieve metabolites van heroïne (diacetylmorphine), anderen die morfine en veel minder actieve monoacetylmorphine 3 (3-MAM) zijn. 6-MAM wordt snel gecreeerd van heroïne in het lichaam, en dan of wordt gemetaboliseerd in morfine of in de urine afgescheiden. 6-MAM blijft in de urine voor neen meer dan 24 uren. Zo moet een urinespecimen spoedig na het laatste heroïnegebruik worden verzameld, maar de aanwezigheid van 6-MAM waarborgt dat de heroïne in feite zo onlangs zoals binnen de laatste dag werd gebruikt. 6-MAM wordt natuurlijk gevonden in brain1, maar in dergelijke kleine hoeveelheden dat de opsporing van deze samenstelling in urine waarborgt vrijwel dat de heroïne onlangs is verbruikt. De 6-MAM Snelle Testcassette is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van 6-MAM in urine selectief te ontdekken. De 6-MAM Snelle Testcassette levert een positief resultaat op wanneer 6-MAM in urine 10ng/ml bereikt. Dit is het voorgestelde onderzoeken afgesneden voor positieve die specimens door het Substantiemisbruik en het Geestelijke Gezondheidsdienstenbeleid (SAMHSA, de V.S.) worden geplaatst.

 

 

 

 

 

 

Testprincipe

 

De 6-MAM Snelle die Testcassette is immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam. Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. 6-MAM, als huidig in urine zal het specimen onder 10ng/ml, niet de bandplaatsen van de antilichaam met een laag bedekte deeltjes in het testapparaat verzadigen. De antilichaam met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde stamverwant 6-MAM en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het niveau 6-MAM bij of boven 10ng/mL is omdat het alle bandplaatsen van antilichamen anti-6-MAM zal verzadigen. Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drugconcentratie bevatten afgesneden minder dan een lijn in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

SPECIMENinzameling EN OPSLAG

 

 

Het urinespecimen moet in een schone en droge container worden verzameld. De urine van de dag op elk ogenblik wordt verzameld die kan worden gebruikt. De urinespecimens die zichtbare deeltjes tentoonstellen zouden worden gecentrifugeerd, moeten, worden toegestaan regelen om duidelijk specimen worden gefiltreerd of te verkrijgen voor het testen. Specimen.

 

De urinespecimens kunnen bij 2-8°C maximaal 48 uren worden opgeslagen voorafgaand aan het testen. Voor opslag op lange termijn, kunnen de specimens worden bevroren en opgeslagen onder -20°C. zouden de Bevroren specimens moeten worden ontdooid en worden gemengd alvorens te testen.

 

 

OPSLAG

 

 

Opslag zoals die in de verzegelde zak of bij kamertemperatuur wordt verpakt of gekoeld (2-30°C). De test is stabiel door de vervaldatum op de verzegelde zak wordt gedrukt die. De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven. BEVRIES NIET. Gebruik niet voorbij de vervaldatum.

 

 

BEPERKING

 

 

 

1. De 6-MAM Snelle Testcassette levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch resultaat op. Een secundaire analysemethode moet worden gebruikt om een bevestigd resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrofotometrie (GC/MS) zijn aangewezen bevestigende method2.3.

2. Het is mogelijk dat de technische of procedurefouten, evenals andere mengende substanties in het urinespecimen onjuiste resultaten kunnen veroorzaken.

3. De vervalsmiddelen, zoals bleekmiddel en/of aluin, in urinespecimens kunnen onjuiste resultaten ongeacht de gebruikte analysemethode veroorzaken. Als de vervalsing wordt verdacht, zou de test met een ander urinespecimen moeten worden herhaald.

4. Een positief resultaat wijst op aanwezigheid van de drug of zijn metabolites maar wijst op geen niveau van intoxicatie, beleidsroute of concentratie in urine.

5. Een negatief resultaat kan niet op drug-vrije urine noodzakelijk wijzen. De negatieve resultaten kunnen worden verkregen wanneer de drug maar onder het afgesneden niveau van de test aanwezig is.

 

 

prestatieskenmerken

 

 

Een zij aan zij vergelijking werd geleid gebruikend de Snelle Testcassette (Urine) en Gc/ms. De volgende resultaten waren getabelleerd:

 

 

Lijst 1: Specimencorrelatie

 

Methode     GC/MS Totale Resultaten
6-MAM Snelle Test   Resultaten Positief   Verbied  
  Positief 23   2 25
Cassette (Urine)    
  Verbied 2   68 70
     
Bedraag Resultaten     25   70 95
% Overeenkomsten   92.0%   97.1% 95.8%

 

 

 

 


6-Monoacetylmorphine/6-MAM Druggebruik Testuitrusting 4mm Strook Afgesneden 10ng/Ml

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)