Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Sneed Snelle Test 4mm van urineace Acetaminophen Cassette, 400ng/Ml af

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Sneed Snelle Test 4mm van urineace Acetaminophen Cassette, 400ng/Ml af

China Sneed Snelle Test 4mm van urineace Acetaminophen Cassette, 400ng/Ml af leverancier
Sneed Snelle Test 4mm van urineace Acetaminophen Cassette, 400ng/Ml af leverancier Sneed Snelle Test 4mm van urineace Acetaminophen Cassette, 400ng/Ml af leverancier

Grote Afbeelding :  Sneed Snelle Test 4mm van urineace Acetaminophen Cassette, 400ng/Ml af

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: De URINE van drugtesgting uitrustingen Formaat: Cassette
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Ace
Snijd af: 400ng

Druggebruik sneed Snelle Test 4mm van Acetaminophen van de Testuitrusting cassette, hoge gevoeligheid 400ng/ml af

 

Productnaam

 

Van ACE (Acetaminophen) de Snelle Diagnostische test

Specimen: Urine

 

 

 

Bestemming

 

De snelle de Testcassette van ACE (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Acetaminophen in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 5,000ng/mL. Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) of Vloeibare Chromatografie/massaspectrometrie (LC/MS) is de aangewezen bevestigingsmethoden. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt

 

 

Parameter Kalibermeter Snijd af (ng/mL)
ACE Acetaminophen 5000

 

 

 

 

 

 

 

 

Testprincipe

 

 

De snelle die de Testcassette van ACE (Urine) is immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam. Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. Acetaminophen, als huidig in het urinespecimen onder 5,000ng/mL, zal niet de bandplaatsen van antilichaam-met een laag bedekte deeltjes in de test verzadigen. De antilichaam-met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde Acetaminophen-stamverwant en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het Acetaminophen-niveau 5,000ng/mL overschrijdt omdat het alle bandplaatsen van antilichamen anti-Acetaminophen zal verzadigen. Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drugconcentratie lager bevatten dan afgesneden een lijn in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen

 

AANWIJZINGEN VOOR

 

 

Breng v3o3or gebruik tests, specimens, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).

Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.

Gebruikend de verstrekte beschikbare pipet, breng 3 dalingen van specimen (ongeveer 120 µL) goed naar het specimen (s) van het apparaat over en begin de tijdopnemer.

Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.

Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.

Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 8 minuten

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.

 

 

*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

 

 

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.

 

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

 

 

KWALITEITSCONTROLE

 

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een rassenbarrière die in het gebied van de controlelijn (c) verschijnen wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

 

 

Analytische Gevoeligheid

 

Een drug-vrije urinepool werd vastgespijkerd met ACE bij de volgende concentraties: het resultaat van 0 ng/mL, van 2500 ng/mL, van 3750ng/mL, van 5000ng/mL, van 6250ng/mL, van 7500ng/mL en 15000ng/mL.The-toont >99% nauwkeurigheid bij 50% boven en 50% aan onder de afgesneden concentratie. De gegevens worden samengevat hieronder:

 

 

- Concentratie Percenten van n     Visueel Resultaat
(ng/mL) Snijd af     Verbied   Positief
0 0% 30   30   0
2500 -50% 30   30   0
3750 -25% 30   25   5
5000 Snijd af 30   15   15
6250 +25% 30   4   26
7500 +50% 30   0   30
15000 3X 30   0   30

 

 

Sneed Snelle Test 4mm van urineace Acetaminophen Cassette, 400ng/Ml af

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)