Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Druggebruik Van Acetaminophenace Snelle Kenmerkende Test Uitrusting Afgesneden 400ng/Ml

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Druggebruik Van Acetaminophenace Snelle Kenmerkende Test Uitrusting Afgesneden 400ng/Ml

China Druggebruik Van Acetaminophenace Snelle Kenmerkende Test Uitrusting Afgesneden 400ng/Ml leverancier
Druggebruik Van Acetaminophenace Snelle Kenmerkende Test Uitrusting Afgesneden 400ng/Ml leverancier Druggebruik Van Acetaminophenace Snelle Kenmerkende Test Uitrusting Afgesneden 400ng/Ml leverancier

Grote Afbeelding :  Druggebruik Van Acetaminophenace Snelle Kenmerkende Test Uitrusting Afgesneden 400ng/Ml

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Casstte

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Druggebruik TESGTING uitrustingen Formaat: Cassettetype
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Ace
Snijd af: 400ng/ml

Druggebruik sneed Snelle Test 3mm van Acetaminophen van de Testuitrusting Strook, hoge gevoeligheid 400ng/ml af

 

Productnaam

 

Van ACE (Acetaminophen) de Snelle Diagnostische test

Specimen: Urine

 

Achtergrond

 

Acetaminophen is één van de het meest meestal gebruikte drugs, nog is het ook een belangrijke oorzaak van ernstige leververwonding. Acetaminophen is de soortnaam van een drug die in vele gemeenschappelijke producten over de toonbank van merknaam(otc), zoals Tylenol wordt gevonden, en Voorschrift (Rx) producten, zoals Vicodin en Percocet. Acetaminophen is een belangrijke drug, en zijn doeltreffendheid in het verlichten van pijn en koorts is wijd gekend. In tegenstelling tot andere algemeen gebruikte drugs om pijn en koorts (b.v., naproxen de nonsteroidal antinflammatory drugs (NSAIDs), zoals aspirin, ibuprofen, en), bij geadviseerde dosissen te verminderen acetaminophen veroorzaakt geen nadelige gevolgen, zoals maagongemak en het aftappen, en acetaminophen wordt beschouwd als veilig wanneer gebruikt volgens de richtingen op zijn OTC of Rx-etikettering. Nochtans, kan het nemen van meer dan het geadviseerde bedrag leverschade, zich van abnormaliteiten in de bloedonderzoeken van de leverfunctie, aan scherpe levermislukking uitstrekken, en zelfs dood veroorzaken die. Vele gevallen van overdosis worden door patiënten veroorzaakt die per ongeluk meer dan de geadviseerde dosis (d.w.z., 4 gram een dag) nemen een bepaald product, of door meer dan één product te nemen acetaminophen het bevatten (b.v., acetaminophen een OTC-product en Rx-drug het bevatten). Het mechanisme van leververwonding is niet verwant met acetaminophen, maar aan de productie van giftige metabolite. Giftige metabolite bindt met leverproteïnen, die cellulaire verwonding veroorzaken. De capaciteit van de lever om dit metabolite te verwijderen alvorens het aan leverproteïne bindt beïnvloedt de omvang van leververwonding. De snelle de Testcassette van ACE (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Acetaminophen in urine selectief te ontdekken. De snelle de Testcassette van ACE (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Acetaminophen in urine 5,000ng/mL overschrijdt.

 

 

Testprincipe

 

De snelle de Testcassette van ACE (Urine) is immunoassay die op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam. Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. Acetaminophen, als huidig in het urinespecimen onder 5,000ng/mL, zal niet de bandplaatsen van antilichaam-met een laag bedekte deeltjes in de test verzadigen. De antilichaam-met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde Acetaminophen-stamverwant en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het Acetaminophen-niveau 5,000ng/mL overschrijdt omdat het alle bandplaatsen van antilichamen anti-Acetaminophen zal verzadigen. Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drugconcentratie lager bevatten dan afgesneden een lijn in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen

 

SPECIMENinzameling EN OPSLAG

 

Het urinespecimen moet in een schone en droge container worden verzameld. De urine die op elk ogenblik van de dag wordt verzameld kan worden gebruikt. De urinespecimens die zichtbare deeltjes tentoonstellen zouden worden gecentrifugeerd, moeten, worden toegestaan regelen om duidelijk specimen worden gefiltreerd of te verkrijgen voor het testen. Specimen.

 

De urinespecimens kunnen bij 2-8°C maximaal 48 uren worden opgeslagen voorafgaand aan het testen. Voor opslag op lange termijn, kunnen de specimens worden bevroren en opgeslagen onder -20°C. zouden de Bevroren specimens moeten worden ontdooid en worden gemengd alvorens te testen.

 

 

OPSLAG

 

Opslag zoals die in de verzegelde zak of bij kamertemperatuur wordt verpakt of gekoeld (2-30°C). De test is stabiel door de vervaldatum op de verzegelde zak wordt gedrukt die. De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven. BEVRIES NIET. Gebruik niet voorbij de vervaldatum.

 

BEPERKING

 

1. De 6-MAM Snelle Testcassette levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch resultaat op. Een secundaire analysemethode moet worden gebruikt om een bevestigd resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrofotometrie (GC/MS) zijn aangewezen bevestigende method2.3.

2. Het is mogelijk dat de technische of procedurefouten, evenals andere mengende substanties in het urinespecimen onjuiste resultaten kunnen veroorzaken.

3. De vervalsmiddelen, zoals bleekmiddel en/of aluin, in urinespecimens kunnen onjuiste resultaten ongeacht de gebruikte analysemethode veroorzaken. Als de vervalsing wordt verdacht, zou de test met een ander urinespecimen moeten worden herhaald.

4. Een positief resultaat wijst op aanwezigheid van de drug of zijn metabolites maar wijst op geen niveau van intoxicatie, beleidsroute of concentratie in urine.

5. Een negatief resultaat kan niet op drug-vrije urine noodzakelijk wijzen. De negatieve resultaten kunnen worden verkregen wanneer de drug maar onder het afgesneden niveau van de test aanwezig is.

 

 

Prestatieskenmerken

 

Een zij aan zij vergelijking werd geleid gebruikend de Snelle Testcassette (Urine) en Gc/ms. De volgende resultaten waren getabelleerd:

 

 

Lijst 1: Specimencorrelatie

 

Methode     GC/MS Totale Resultaten
De Snelle Test van ACE   Resultaten Positief   Verbied  
  Positief 23   2 25
Cassette (Urine)    
  Verbied 2   68 70
     
Bedraag Resultaten     25   70 95
% Overeenkomsten   92.0%   97.1% 95.8%

 

 

Druggebruik Van Acetaminophenace Snelle Kenmerkende Test Uitrusting Afgesneden 400ng/Ml

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)