Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Snijd Druggebruik Van 300ng/Ml Aminoclonazepam Testuitrusting 3mm Strook af

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Snijd Druggebruik Van 300ng/Ml Aminoclonazepam Testuitrusting 3mm Strook af

China Snijd Druggebruik Van 300ng/Ml Aminoclonazepam Testuitrusting 3mm Strook af leverancier
Snijd Druggebruik Van 300ng/Ml Aminoclonazepam Testuitrusting 3mm Strook af leverancier Snijd Druggebruik Van 300ng/Ml Aminoclonazepam Testuitrusting 3mm Strook af leverancier

Grote Afbeelding :  Snijd Druggebruik Van 300ng/Ml Aminoclonazepam Testuitrusting 3mm Strook af

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Druggebruik TESGTING uitrustingen Formaat: 3mm strook
Specimen: Urine Testende Tijd: 5 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: ACL test
Snijd af: 300ng

Druggebruik ACL van de Testuitrusting sneed Snelle Test 3mm strook, hoge gevoeligheid 300ng/ml af

 

Productnaam

 

ACL Snelle Diagnostische test

Specimen: Urine

 

Achtergrond

 

 

aminoclonazepam is belangrijkste metabolite van clonazepam. Clonazepam onder de merknaam Klonopin onder andere wordt, is een medicijn wordt verkocht om beslagleggingen, paniekwanorde, en voor de bewegingswanorde te verhinderen en te behandelen die als akathisia wordt bekend gebruikt die. Het is een type van benzodiazepine. Als belangrijke metabolite, kan aminoclonazepam 7 worden gebruikt om gebruik van de ouderdrug te controleren, clonazepam. Clonazepam, als Klonopin en Rivotril op de markt wordt gebracht, is lang-handelt benzodiazepine met anxiolytic, anticonvulsant, spierontspannend middel, en hypnotic eigenschappen die. De ACL Snelle Testcassette (Urine) is een snelle urine-onderzoekende test die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt het antilichaam om opgeheven niveaus van aminoclonazepam 7 in urine selectief te ontdekken. De ACL Snelle Testcassette (Urine) levert een positief resultaat op wanneer aminoclonazepam 7 in urine het afgesneden niveau overschrijdt.

 

 

 

Testprincipe

 

De ACL Snelle die Testcassette (Urine) is immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam. Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. 7-Aminoclonazepam, als huidig in urine zal het specimen onder het afgesneden niveau, niet de bandplaatsen van het antilichaam in de test verzadigen. De antilichaam met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde 7-Aminoclonazepam - de eiwitstamverwant en een zichtbare rassenbarrière zullen in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het niveau 7-Aminoclonazepam het afgesneden niveau overschrijdt, omdat het alle bandplaatsen van antilichaam anti-7-Aminoclonazepam zal verzadigen. Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drugconcentratie bevatten afgesneden minder dan een lijn in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

SPECIMENinzameling EN OPSLAG

 

Het urinespecimen moet in een schone en droge container worden verzameld. De urine van de dag op elk ogenblik wordt verzameld die kan worden gebruikt. De urinespecimens die zichtbare deeltjes tentoonstellen zouden worden gecentrifugeerd, moeten, worden toegestaan regelen om duidelijk specimen worden gefiltreerd of te verkrijgen voor het testen. Specimen.

 

De urinespecimens kunnen bij 2-8°C maximaal 48 uren worden opgeslagen voorafgaand aan het testen. Voor opslag op lange termijn, kunnen de specimens worden bevroren en opgeslagen onder -20°C. zouden de Bevroren specimens moeten worden ontdooid en worden gemengd alvorens te testen.

 

 

OPSLAG

 

Opslag zoals die in de verzegelde zak of bij kamertemperatuur wordt verpakt of gekoeld (2-30°C). De test is stabiel door de vervaldatum op de verzegelde zak wordt gedrukt die. De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven. BEVRIES NIET. Gebruik niet voorbij de vervaldatum.

 

BEPERKING

 

1. De 6-MAM Snelle Testcassette levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch resultaat op. Een secundaire analysemethode moet worden gebruikt om een bevestigd resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrofotometrie (GC/MS) zijn aangewezen bevestigende method2.3.

2. Het is mogelijk dat de technische of procedurefouten, evenals andere mengende substanties in het urinespecimen onjuiste resultaten kunnen veroorzaken.

3. De vervalsmiddelen, zoals bleekmiddel en/of aluin, in urinespecimens kunnen onjuiste resultaten ongeacht de gebruikte analysemethode veroorzaken. Als de vervalsing wordt verdacht, zou de test met een ander urinespecimen moeten worden herhaald.

4. Een positief resultaat wijst op aanwezigheid van de drug of zijn metabolites maar wijst op geen niveau van intoxicatie, beleidsroute of concentratie in urine.

5. Een negatief resultaat kan niet op drug-vrije urine noodzakelijk wijzen. De negatieve resultaten kunnen worden verkregen wanneer de drug maar onder het afgesneden niveau van de test aanwezig is.

 

 

prestatieskenmerken

 

Een zij aan zij vergelijking werd geleid gebruikend de Snelle Testcassette (Urine) en Gc/ms. De volgende resultaten waren getabelleerd:

 

 

Lijst 1: Specimencorrelatie

 

Methode     GC/MS Totale Resultaten
ACL Snelle Test   Resultaten Positief   Verbied  
  Positief 46   4 50
Cassette (Urine)    
  Verbied 4   136 140
     
Bedraag Resultaten     50   140 190
% Overeenkomsten   92.0%   97.1% 95.8%

 

 

Snijd Druggebruik Van 300ng/Ml Aminoclonazepam Testuitrusting 3mm Strook af

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)