Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Druggebruik Van MDA Snelle Testuitrusting 4mm Cassette, Hoge Gevoeligheid Afgesneden 400ng/Ml

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Druggebruik Van MDA Snelle Testuitrusting 4mm Cassette, Hoge Gevoeligheid Afgesneden 400ng/Ml

China Druggebruik Van MDA Snelle Testuitrusting 4mm Cassette, Hoge Gevoeligheid Afgesneden 400ng/Ml leverancier
Druggebruik Van MDA Snelle Testuitrusting 4mm Cassette, Hoge Gevoeligheid Afgesneden 400ng/Ml leverancier Druggebruik Van MDA Snelle Testuitrusting 4mm Cassette, Hoge Gevoeligheid Afgesneden 400ng/Ml leverancier

Grote Afbeelding :  Druggebruik Van MDA Snelle Testuitrusting 4mm Cassette, Hoge Gevoeligheid Afgesneden 400ng/Ml

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: MDA-KAART

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Druggebruik TESGTING uitrustingen Formaat: kaart 4 mda
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minu
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: MDA-DRUGtest
Snijd af: 400ng/ml

Druggebruik sneed Snelle Test 4mm van de Testuitrusting MDA cassette, hoge gevoeligheid 400ng/ml af

 

Productnaam

 

De Snelle Diagnostische test van MDA

Specimen: Urine

 

 

Bestemming

 

De snelle de Testcassette van MDA (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van 3,4-Methylenedioxyamphetamine in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 500 ng/mL. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen. Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Parameter Kalibermeter Snijd af (ng/mL)
MDA 3,4-Methylenedioxyamphetamine 500

 

 

 

 

 

 

 

 

Testprincipe

 

De snelle de Testcassette van MDA (Urine) is snelle chromatografische die immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam. Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. 3,4-Methylenedioxy zal de amfetamine, als huidig in het urinespecimen onder 500 ng/mL, niet de bandplaatsen van de antilichaam met een laag bedekte deeltjes in de test verzadigen. De antilichaam met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde 3, zullen de stamverwant 4-Methylenedioxyamphetamine en een zichtbare rassenbarrière in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het Amfetamineniveau 500 ng/mL overschrijdt omdat het alle bandplaatsen van antilichamen anti-3,4-Methylenedioxyamphetamine zal verzadigen. Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drugconcentratie bevatten afgesneden minder dan een lijn in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

AANWIJZINGEN VOOR

 

Breng v3o3or gebruik tests, specimens, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).

Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.

Gebruikend de verstrekte beschikbare pipet, breng 3 dalingen van specimen (ongeveer 120 µL) goed naar het specimen (s) van het apparaat over en begin de tijdopnemer.

Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.

Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.

Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 8 minuten

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.

 

 

*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

 

 

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.

 

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

 

 

KWALITEITSCONTROLE

 

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een rassenbarrière die in het gebied van de controlelijn (c) verschijnen wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

 

prestatieskenmerken

 

Een zij aan zij vergelijking werd geleid gebruikend de Snelle Testcassette (Urine) en Gc/ms. De volgende resultaten waren getabelleerd:

 

 

Lijst 1: Specimencorrelatie

 

Methode     GC/MS Totale Resultaten
De Snelle Test van ACE   Resultaten Positief   Verbied  
  Positief 23   2 25
Cassette (Urine)    
  Verbied 2   68 70
     
Bedraag Resultaten     25   70 95
% Overeenkomsten   92.0%   97.1% 95.8%

 

 

 

 

Druggebruik Van MDA Snelle Testuitrusting 4mm Cassette, Hoge Gevoeligheid Afgesneden 400ng/Ml

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)