Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Urinemda Snelle Kenmerkende Druggebruik Snelle Chromatografische Immunoassay van de Testuitrusting

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Urinemda Snelle Kenmerkende Druggebruik Snelle Chromatografische Immunoassay van de Testuitrusting

China Urinemda Snelle Kenmerkende Druggebruik Snelle Chromatografische Immunoassay van de Testuitrusting leverancier
Urinemda Snelle Kenmerkende Druggebruik Snelle Chromatografische Immunoassay van de Testuitrusting leverancier Urinemda Snelle Kenmerkende Druggebruik Snelle Chromatografische Immunoassay van de Testuitrusting leverancier

Grote Afbeelding :  Urinemda Snelle Kenmerkende Druggebruik Snelle Chromatografische Immunoassay van de Testuitrusting

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: MDA-STROOK

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Druggebruik TESGTING uitrustingen Formaat: Mda van SRIP 4
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: MDA-MISBRUIKtest
Snijd af: 400ng

Druggebruik sneed Snelle Test 3mm van de Testuitrusting MDA strook, hoge gevoeligheid 400ng/ml af

 

Productnaam

 

De Snelle Diagnostische test van MDA

Specimen: Urine

 

Achtergrond

 

De snelle de Testcassette van MDA (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van 3,4-Methylenedioxyamphetamine in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 500 ng/mL. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen. Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

 

 

 

 

Testprincipe

 

De snelle de Testcassette van MDA (Urine) is snelle chromatografische die immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam. Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. 3,4-Methylenedioxy zal de amfetamine, als huidig in het urinespecimen onder 500 ng/mL, niet de bandplaatsen van de antilichaam met een laag bedekte deeltjes in de test verzadigen. De antilichaam met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde 3, zullen de stamverwant 4-Methylenedioxyamphetamine en een zichtbare rassenbarrière in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het Amfetamineniveau 500 ng/mL overschrijdt omdat het alle bandplaatsen van antilichamen anti-3,4-Methylenedioxyamphetamine zal verzadigen. Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drugconcentratie bevatten afgesneden minder dan een lijn in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

SPECIMENinzameling EN OPSLAG

 

Het urinespecimen moet in een schone en droge container worden verzameld. De urine van de dag op elk ogenblik wordt verzameld die kan worden gebruikt. De urinespecimens die zichtbare deeltjes tentoonstellen zouden worden gecentrifugeerd, moeten, worden toegestaan regelen om duidelijk specimen worden gefiltreerd of te verkrijgen voor het testen. Specimen.

 

De urinespecimens kunnen bij 2-8°C maximaal 48 uren worden opgeslagen voorafgaand aan het testen. Voor opslag op lange termijn, kunnen de specimens worden bevroren en opgeslagen onder -20°C. zouden de Bevroren specimens moeten worden ontdooid en worden gemengd alvorens te testen.

 

 

OPSLAG

 

Opslag zoals die in de verzegelde zak of bij kamertemperatuur wordt verpakt of gekoeld (2-30°C). De test is stabiel door de vervaldatum op de verzegelde zak wordt gedrukt die. De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven. BEVRIES NIET. Gebruik niet voorbij de vervaldatum.

 

BEPERKING

 

1. De 6-MAM Snelle Testcassette levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch resultaat op. Een secundaire analysemethode moet worden gebruikt om een bevestigd resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrofotometrie (GC/MS) zijn aangewezen bevestigende method2.3.

2. Het is mogelijk dat de technische of procedurefouten, evenals andere mengende substanties in het urinespecimen onjuiste resultaten kunnen veroorzaken.

3. De vervalsmiddelen, zoals bleekmiddel en/of aluin, in urinespecimens kunnen onjuiste resultaten ongeacht de gebruikte analysemethode veroorzaken. Als de vervalsing wordt verdacht, zou de test met een ander urinespecimen moeten worden herhaald.

4. Een positief resultaat wijst op aanwezigheid van de drug of zijn metabolites maar wijst op geen niveau van intoxicatie, beleidsroute of concentratie in urine.

5. Een negatief resultaat kan niet op drug-vrije urine noodzakelijk wijzen. De negatieve resultaten kunnen worden verkregen wanneer de drug maar onder het afgesneden niveau van de test aanwezig is.

 

prestatieskenmerken

 

Een zij aan zij vergelijking werd geleid gebruikend de Snelle Testcassette (Urine) en Gc/ms. De volgende resultaten waren getabelleerd:

 

 

Lijst 1: Specimencorrelatie

 

Methode     GC/MS Totale Resultaten
De Snelle Test van ACE   Resultaten Positief   Verbied  
  Positief 23   2 25
Cassette (Urine)    
  Verbied 2   68 70
     
Bedraag Resultaten     25   70 95
% Overeenkomsten   92.0%   97.1% 95.8%

 

 

 

Urinemda Snelle Kenmerkende Druggebruik Snelle Chromatografische Immunoassay van de Testuitrusting

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)