Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Test 4mm Cassette, sneed 1000ng/Ml af

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Test 4mm Cassette, sneed 1000ng/Ml af

China A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Test 4mm Cassette, sneed 1000ng/Ml af leverancier
A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Test 4mm Cassette, sneed 1000ng/Ml af leverancier A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Test 4mm Cassette, sneed 1000ng/Ml af leverancier

Grote Afbeelding :  A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Test 4mm Cassette, sneed 1000ng/Ml af

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: A-pvp-a

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Druggebruik TESGTING uitrustingen Formaat: KAART a-PVP 4mm
Specimen: Urine Testende Tijd: minu 5
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: a-PVP drugtest
Snijd af: 100ng/ml

Snelle Test 4mm Druggebruik van de Testuitrusting a-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) cassette, sneed 1000ng/ml af
 
Productnaam
 
a-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Diagnostische test
Specimen: Urine
 
 
Bestemming
 
De α-PVP Snelle Testcassette (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van alpha--Pyrrolidinovalerophenone (α-PVP) in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 1000ng/mL. Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) of Vloeibare Chromatografie/massaspectrometrie (LC/MS) is de aangewezen bevestigingsmethoden. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten gebruik zijn

ParameterKalibermeterSnijd af (ng/mL)
α-PVPalpha--Pyrrolidinovalerophenone1000

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Testprincipe
 
De α-PVP Snelle die Testcassette (Urine) is immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam. Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. alpha--Pyrrolidinovalerophenone, als huidig in het urinespecimen onder 1000ng/mL, zal niet de bandplaatsen van antilichaam-met een laag bedekte deeltjes in de test verzadigen. De antilichaam-met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde stamverwant alpha--Pyrrolidinovalerophenone en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het niveau alpha--Pyrrolidinovalerophenone 1000ng/mL overschrijdt omdat het alle bandplaatsen van antilichamen anti-alpha--Pyrrolidinovalerophenone zal verzadigen. Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drugconcentratie lager bevatten dan afgesneden een lijn in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.
 
AANWIJZINGEN VOOR
 
Breng v3o3or gebruik tests, specimens, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).
Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.
Gebruikend de verstrekte beschikbare pipet, breng 3 dalingen van specimen (ongeveer 120 µL) goed naar het specimen (s) van het apparaat over en begin de tijdopnemer.
Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.
Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.
Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 8 minuten
 
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 
 
VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.
 
 
*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.
 
 
POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.
 
 
ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.
 
 
KWALITEITSCONTROLE
 
Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een rassenbarrière die in het gebied van de controlelijn (c) verschijnen wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.
 
 
 
 
 
Analytische Gevoeligheid
 
Een drug-vrije urinepool werd vastgespijkerd met alpha--Pyrrolidinovalerophenone bij de volgende concentraties: het resultaat van 0 ng/mL, van 500 ng/mL, van 750ng/mL, van 1000ng/mL, van 1250ng/mL, van 1500ng/mL en 3000ng/mL.The-toont >99% nauwkeurigheid bij 50% boven en 50% aan onder de afgesneden concentratie. De gegevens worden samengevat hieronder:
 

alpha--PyrrolidinovalerophenonePercenten vann  Visueel Resultaat
Concentratie (ng/mL)Snijd af  Verbied Positief
00%30 30 0
500-50%30 30 0
750-25%30 26 4
1000Snijd af30 15 15
1250+25%30 3 27
1500+50%30 0 30
30003X30 0 30
 Analytische Specificiteit   

 
A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Test 4mm Cassette, sneed 1000ng/Ml af
 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact:Jerry Meng
E-mail:Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel.+86 18657312116
SKYPEenetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)