Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Druggebruik Testuitrusting 3mm Strook

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Druggebruik Testuitrusting 3mm Strook

China A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Druggebruik Testuitrusting 3mm Strook leverancier
A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Druggebruik Testuitrusting 3mm Strook leverancier A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Druggebruik Testuitrusting 3mm Strook leverancier

Grote Afbeelding :  A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Druggebruik Testuitrusting 3mm Strook

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: a-PVP strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Druggebruik TESGTING uitrustingen Formaat: strook a-PVP 4mm
Specimen: Urine Testende Tijd: minu 5
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: a-PVP misbruiktest
Snijd af: 1000ng

Snelle Test 3mm Druggebruik van de Testuitrusting a-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) strook, sneed 1000ng/ml af

 

Productnaam

 

a-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Diagnostische test

Specimen: Urine

 

Achtergrond

 

alpha--Pyrrolidinovalerophenone (ook als α-PVP wordt bekend, a-PVP, alpha--PVP, en Flakka) is een synthetische stimulanssubstantie van cathinone en pyrrolidine chemische classes.1 α-PVP kan in bloed, plasma of urine worden gekwantificeerd om een diagnose van vergiftiging in in het ziekenhuis opgenomen patiënten te bevestigen of bewijs in een medicolegal dood investigation.2 te leveren het over het algemeen in de vorm van of een kristallijn poeder of gekristalliseerde scherven komt dat de gebruikers kunnen opnemen om krachtige maar kortstondige euforische stimulansgevolgen te veroorzaken die met die van methamfetamine en cocaïne die vergelijkbaar zijn toen insufflated of liet verdampen. α-PVP is gemeld om de oorzaak, of een significante medebepalende die doodsoorzaak in zelfmoorden te zijn en de overdosissen door combinaties van drugs.3, 4 worden veroorzaakt is het ook verbonden met minstens één dood waar het met pentedrone werd gecombineerd en hartverlamming veroorzaakte. De α-PVP Snelle Testcassette (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van alpha--Pyrrolidinovalerophenone in urine selectief te ontdekken. De α-PVP Snelle Testcassette (Urine) levert een positief resultaat op wanneer alpha--Pyrrolidinovalerophenone in urine 1000ng/mL overschrijdt.

 

 

 

Testprincipe

 

De α-PVP Snelle die Testcassette (Urine) is immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam. Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. alpha--Pyrrolidinovalerophenone, als huidig in het urinespecimen onder 1000ng/mL, zal niet de bandplaatsen van antilichaam-met een laag bedekte deeltjes in de test verzadigen. De antilichaam-met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde stamverwant alpha--Pyrrolidinovalerophenone en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het niveau alpha--Pyrrolidinovalerophenone 1000ng/mL overschrijdt omdat het alle bandplaatsen van antilichamen anti-alpha--Pyrrolidinovalerophenone zal verzadigen. Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drugconcentratie lager bevatten dan afgesneden een lijn in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

SPECIMENinzameling EN OPSLAG

 

Het urinespecimen moet in een schone en droge container worden verzameld. De urine van de dag op elk ogenblik wordt verzameld die kan worden gebruikt. De urinespecimens die zichtbare deeltjes tentoonstellen zouden worden gecentrifugeerd, moeten, worden toegestaan regelen om duidelijk specimen worden gefiltreerd of te verkrijgen voor het testen. Specimen.

 

De urinespecimens kunnen bij 2-8°C maximaal 48 uren worden opgeslagen voorafgaand aan het testen. Voor opslag op lange termijn, kunnen de specimens worden bevroren en opgeslagen onder -20°C. zouden de Bevroren specimens moeten worden ontdooid en worden gemengd alvorens te testen.

 

 

OPSLAG

 

Opslag zoals die in de verzegelde zak of bij kamertemperatuur wordt verpakt of gekoeld (2-30°C). De test is stabiel door de vervaldatum op de verzegelde zak wordt gedrukt die. De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven. BEVRIES NIET. Gebruik niet voorbij de vervaldatum.

 

BEPERKING

 

1. De 6-MAM Snelle Testcassette levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch resultaat op. Een secundaire analysemethode moet worden gebruikt om een bevestigd resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrofotometrie (GC/MS) zijn aangewezen bevestigende method2.3.

2. Het is mogelijk dat de technische of procedurefouten, evenals andere mengende substanties in het urinespecimen onjuiste resultaten kunnen veroorzaken.

3. De vervalsmiddelen, zoals bleekmiddel en/of aluin, in urinespecimens kunnen onjuiste resultaten ongeacht de gebruikte analysemethode veroorzaken. Als de vervalsing wordt verdacht, zou de test met een ander urinespecimen moeten worden herhaald.

4. Een positief resultaat wijst op aanwezigheid van de drug of zijn metabolites maar wijst op geen niveau van intoxicatie, beleidsroute of concentratie in urine.

5. Een negatief resultaat kan niet op drug-vrije urine noodzakelijk wijzen. De negatieve resultaten kunnen worden verkregen wanneer de drug maar onder het afgesneden niveau van de test aanwezig is.

 

prestatieskenmerken

 

Een zij aan zij vergelijking werd geleid gebruikend de alpha--PVP Snelle Testcassette (Urine) en Gc/ms. De volgende resultaten waren getabelleerd:

 

 

Lijst 1: Specimencorrelatie

 

 

Methode     GC/MS Totale Resultaten
Snelle Test alpha--PVP   Resultaten Positief   Verbied  
  Positief 35   2 37
Cassette    
  Verbied 3   60 63
     
Bedraag Resultaten     38   62 100
% Overeenkomsten   92.1%   96.8% 95.0%

 

 

A-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone) Snelle Druggebruik Testuitrusting 3mm Strook

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)