Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Van de de Drugtest van de Pregabalinpgb Snelle Kenmerkende Urine Uitrustingen 4mm Kaart

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Drugtest van de Pregabalinpgb Snelle Kenmerkende Urine Uitrustingen 4mm Kaart

China Van de de Drugtest van de Pregabalinpgb Snelle Kenmerkende Urine Uitrustingen 4mm Kaart leverancier
Van de de Drugtest van de Pregabalinpgb Snelle Kenmerkende Urine Uitrustingen 4mm Kaart leverancier Van de de Drugtest van de Pregabalinpgb Snelle Kenmerkende Urine Uitrustingen 4mm Kaart leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de Drugtest van de Pregabalinpgb Snelle Kenmerkende Urine Uitrustingen 4mm Kaart

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: PCG-kaart

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Druggebruik TESGTING uitrustingen Formaat: kaart PGB 4mm
Specimen: Urine Testende Tijd: 5 -15
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: pgb misbruiktest
Snijd af: 1000ng

Druggebruik Snelle Test 4mm van de Testuitrusting PGB (Pregabalin) kaart, sneed 1000ng/ml, de test van de urinedrug af

 

Productnaam

 

De Snelle Snelle Diagnostische test van de Kenmerkende Testpregabalin van PGB

Specimen: Urine

 

 

 

Bestemming

 

De snelle de Teststrook van PGB (Urine) is snelle visuele immunoassay voor de kwalitatieve vermoedelijke opsporing van PGB in menselijke afgesneden urinespecimens bij de hieronder vermelde concentraties:

 

Parameter Kalibermeter Snijd af (ng/mL)
PGB (Pregabalin) Pregabalin 1000
 

 

 

Testprincipe

 

De snelle de Teststrook van PGB (Urine) is ontworpen om PGB door visuele interpretatie van kleurenontwikkeling in het Apparaat te ontdekken. Het membraan werd geïmmobiliseerd met PGB-stamverwanten op het testgebied, en het steekproefstootkussen pre-coated met gekleurde antipgb-antilichamen colloïdale gouden stamverwanten. Nadat de specimens werden toegevoegd, worden de gouden-stamverwantenbeweging langs het membraan chromatografisch door capillaire actie en de antilichamen aan het testgebied. Als er geen drugmolecule in de urine is zou de antilichamen gouden stamverwant aan de drugstamverwant vastmaken om een zichtbare lijn te vormen. Daarom komt voor de vorming van een zichtbaar neerslagmiddel in het testgebied wanneer de urine voor de drug negatief is. Als PGB in de urine aanwezig is, concurreert het drugantigeen met de geïmmobiliseerde drugstamverwant op het testgebied voor beperkte antilichamenplaatsen. In het geval van voldoende concentratie van de drug, vult het de beperkte plaatsen van de antilichamenband. Dit zal gehechtheid van de gekleurde antilichaam-colloïdale gouden stamverwant aan de drug verenigde streek op het testgebied verhinderen. Daarom wijst het ontbreken van de gekleurde band op het testgebied op een positief resultaat. De verschijning van een gekleurde band bij het controlegebied dient als procedurecontrole. Dit wijst erop dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

AANWIJZINGEN VOOR

 

Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, of verwijder één strook uit de bus, en gebruik zo spoedig mogelijk het. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd. De bussen zouden strak na het verwijderen van stroken moeten worden gesloten.

 

Houd de strook aan het eind, waar de productnaam gedrukt is. Om verontreiniging te vermijden, raak niet het strookmembraan.

 

Houdend de strook verticaal, dompel de teststrook in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Dompel niet voorbij de maximum (MAXIMUM) lijn op de teststrook onder. Nadat de test het lopen heeft gebeëindigd, verwijder de strook uit het specimen en plaats het op een niet absorberende vlakke oppervlakte. Begin de tijdopnemer en wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.

 

 

*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

 

 

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.

 

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

 

 

KWALITEITSCONTROLE

 

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een rassenbarrière die in het gebied van de controlelijn (c) verschijnen wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

 

 

 

 

 

  1. De analytische pool van de Gevoeligheidsa drug-vrije urine werd vastgespijkerd met Pregabalin bij de volgende concentraties: 0ng/mL, 500ng/mL, 750ng/mL, 1000ng/mL, 1250ng/mL, 1500ng/mL en 2000ng/mL. Het resultaat toont >99% nauwkeurigheid bij 50% boven en 50% aan onder de afgesneden concentratie.

 

 

 

 

 

 

 

 

PGB Percenten van   Visueel Resultaat
Concentratio Snijd af n Verbied Positief
n (ng/mL)  
       
0 0 30 30 0
500 -50% 30 30 0
750 -25% 30 21 9
1000 Snijd af 30 3 27
1250 +25% 30 2 28
1500 +50% 30 0 30
2000 +100% 30 0 30

 

 

 

C. de reproduceerbaarheid de reproduceerbaarheid van de Snelle de Teststrook van PGB (Urine) werd door blinde die tests geverifieerd bij vier verschillende plaatsen worden uitgevoerd. De steekproeven met PGB-concentraties bij 50% van afgesneden waren allen bepaald negatief om te zijn, terwijl de steekproeven met PGB-concentraties bij 200% van afgesneden allen positief bepaald om te zijn waren.

 

Van de de Drugtest van de Pregabalinpgb Snelle Kenmerkende Urine Uitrustingen 4mm Kaart

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)