Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Snijd Druggebruik Van 1000ng/Ml Pregabalin Testuitrusting 4mm Strook af, Tijd 5 -15 M

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Snijd Druggebruik Van 1000ng/Ml Pregabalin Testuitrusting 4mm Strook af, Tijd 5 -15 M

China Snijd Druggebruik Van 1000ng/Ml Pregabalin Testuitrusting 4mm Strook af, Tijd 5 -15 M leverancier
Snijd Druggebruik Van 1000ng/Ml Pregabalin Testuitrusting 4mm Strook af, Tijd 5 -15 M leverancier Snijd Druggebruik Van 1000ng/Ml Pregabalin Testuitrusting 4mm Strook af, Tijd 5 -15 M leverancier Snijd Druggebruik Van 1000ng/Ml Pregabalin Testuitrusting 4mm Strook af, Tijd 5 -15 M leverancier

Grote Afbeelding :  Snijd Druggebruik Van 1000ng/Ml Pregabalin Testuitrusting 4mm Strook af, Tijd 5 -15 M

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: PCG-STROOK

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Druggebruik TESGTING uitrustingen Formaat: STROOK PGB 4mm
Specimen: Urine Testende Tijd: 5 -15 M
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: pgb DRUGtest
Snijd af: 1000ng/ml

Druggebruik Snelle Test 4mm van de Testuitrusting PGB (Pregabalin) strook, sneed 1000ng/ml, de test van de urinedrug af

 

Productnaam

 

De Snelle Snelle Diagnostische test van de Kenmerkende Testpregabalin van PGB

Specimen: Urine

 

 

 

Bestemming

 

De snelle de Teststrook van PGB (Urine) is snelle visuele immunoassay voor de kwalitatieve vermoedelijke opsporing van PGB in menselijke afgesneden urinespecimens bij de hieronder vermelde concentraties:

 

Parameter Kalibermeter Snijd af (ng/mL)
PGB (Pregabalin) Pregabalin 1000
 

 

 

Testprincipe

 

De snelle de Teststrook van PGB (Urine) is ontworpen om PGB door visuele interpretatie van kleurenontwikkeling in het Apparaat te ontdekken. Het membraan werd geïmmobiliseerd met PGB-stamverwanten op het testgebied, en het steekproefstootkussen pre-coated met gekleurde antipgb-antilichamen colloïdale gouden stamverwanten. Nadat de specimens werden toegevoegd, worden de gouden-stamverwantenbeweging langs het membraan chromatografisch door capillaire actie en de antilichamen aan het testgebied. Als er geen drugmolecule in de urine is zou de antilichamen gouden stamverwant aan de drugstamverwant vastmaken om een zichtbare lijn te vormen. Daarom komt voor de vorming van een zichtbaar neerslagmiddel in het testgebied wanneer de urine voor de drug negatief is. Als PGB in de urine aanwezig is, concurreert het drugantigeen met de geïmmobiliseerde drugstamverwant op het testgebied voor beperkte antilichamenplaatsen. In het geval van voldoende concentratie van de drug, vult het de beperkte plaatsen van de antilichamenband. Dit zal gehechtheid van de gekleurde antilichaam-colloïdale gouden stamverwant aan de drug verenigde streek op het testgebied verhinderen. Daarom wijst het ontbreken van de gekleurde band op het testgebied op een positief resultaat. De verschijning van een gekleurde band bij het controlegebied dient als procedurecontrole. Dit wijst erop dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

SPECIMENinzameling EN OPSLAG

 

Het urinespecimen moet in een schone en droge container worden verzameld. De urine van de dag op elk ogenblik wordt verzameld die kan worden gebruikt. De urinespecimens die zichtbare deeltjes tentoonstellen zouden worden gecentrifugeerd, moeten, worden toegestaan regelen om duidelijk specimen worden gefiltreerd of te verkrijgen voor het testen. Specimen.

 

De urinespecimens kunnen bij 2-8°C maximaal 48 uren worden opgeslagen voorafgaand aan het testen. Voor opslag op lange termijn, kunnen de specimens worden bevroren en opgeslagen onder -20°C. zouden de Bevroren specimens moeten worden ontdooid en worden gemengd alvorens te testen.

 

 

OPSLAG

 

Opslag zoals die in de verzegelde zak of bij kamertemperatuur wordt verpakt of gekoeld (2-30°C). De test is stabiel door de vervaldatum op de verzegelde zak wordt gedrukt die. De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven. BEVRIES NIET. Gebruik niet voorbij de vervaldatum.

 

BEPERKING

 

1. De 6-MAM Snelle Testcassette levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch resultaat op. Een secundaire analysemethode moet worden gebruikt om een bevestigd resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrofotometrie (GC/MS) zijn aangewezen bevestigende method2.3.

2. Het is mogelijk dat de technische of procedurefouten, evenals andere mengende substanties in het urinespecimen onjuiste resultaten kunnen veroorzaken.

3. De vervalsmiddelen, zoals bleekmiddel en/of aluin, in urinespecimens kunnen onjuiste resultaten ongeacht de gebruikte analysemethode veroorzaken. Als de vervalsing wordt verdacht, zou de test met een ander urinespecimen moeten worden herhaald.

4. Een positief resultaat wijst op aanwezigheid van de drug of zijn metabolites maar wijst op geen niveau van intoxicatie, beleidsroute of concentratie in urine.

5. Een negatief resultaat kan niet op drug-vrije urine noodzakelijk wijzen. De negatieve resultaten kunnen worden verkregen wanneer de drug maar onder het afgesneden niveau van de test aanwezig is.

 

 

prestatieskenmerken

 

Een zij aan zij vergelijking werd geleid gebruikend de Snelle de Teststrook van Pregabalin (Urine) en Gc/ms. De volgende resultaten waren getabelleerd:

 

 

A. de nauwkeurigheidsnauwkeurigheid van de Snelle de Teststrook van PGB (Urine) werd gevestigd door urinesteekproef tegen GC/MS specificatie in werking te stellen.

 

 

Specimen PGB1000
Positief 97.2%
Verbied 98.3%
Totaal 97.8%

 

Snijd Druggebruik Van 1000ng/Ml Pregabalin Testuitrusting 4mm Strook af, Tijd 5 -15 M

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)