Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenChirurgische Lineaire Nietmachine

De enige Chirurgische Lineaire Nietmachine van de Haventoegang voor Laparoscopiechirurgie

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

De enige Chirurgische Lineaire Nietmachine van de Haventoegang voor Laparoscopiechirurgie

Single Port Access Surgical Linear Stapler For Laparoscopy Surgery
Single Port Access Surgical Linear Stapler For Laparoscopy Surgery Single Port Access Surgical Linear Stapler For Laparoscopy Surgery

Grote Afbeelding :  De enige Chirurgische Lineaire Nietmachine van de Haventoegang voor Laparoscopiechirurgie Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: QLCE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: USD20-USD30/pc
Verpakking Details: 1pcs/box, 10pcs/carton
Levertijd: 10-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000PCS/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Eigenschappen: Minimaal invasief Apparaat Toepassing: Borst, Bariatricsurgery
formaat: 20 mm Sterilisatie: ETO-Sterilisatie
Hoog licht:

chirurgisch voornaamste kanon

,

hechtings voornaamste kanon

 

Hoog - toegang van de kwaliteits de Enige haven voor Laparoscopiechirurgie

 

De enig-havenlaparoscopie (SPL), is een onlangs ontwikkelde techniek in laparoscopic chirurgie. Het is een minimaal invasieve chirurgische procedure waarin de chirurg bijna uitsluitend door één enkel entry-punt, typisch de navel van de patiënt werkt. In tegenstelling tot een traditionele multi-haven laparoscopic benadering, verlaat SPL slechts één enkel klein litteken.

SPL wordt verwezenlijkt door één enkele 20 mm-insnijding in de navel (umbilicus of navel), of door slechts een 11 mm-insnijding die in de navel, met littekens bedekken en de incisionalpijn verbonden aan de veelvoudige punten van ingang minimaliseren die tijdens traditionele laparoscopic chirurgie worden gebruikt.

De chirurgie (LESS) is van de Laparoendoscopic enig-plaats ontwikkeld aan voordeelpatiënten door chirurgen toe te laten om scarless chirurgie uit te voeren. De klinische gegevens tonen aan dat MINDER in vele pediatrische urologiemontages veilig en efficiënt is. Aangezien de klinische ervaring stijgt, uitbreidt aanwijzingen worden verwacht, samen met betere doeltreffendheid. De prospectieve willekeurig verdeelde studies worden gewacht op om te bepalen of MINDER procedures als routine zullen worden bepaald en zullen kunnen de test van tijd doorstaan. De technologische voorsprong houden belofte in om de opwindende technische aard van scarless chirurgie te minimaliseren.

 

Voordelen van SILS

 

De vemeende voordelen van SILS over conventionele laparoscopie omvatten betere cosmesis toe te schrijven aan vrij verborgen umbilical litteken, minder postoperatieve pijn, snel herstel, verminderde morbiditeit met betrekking tot diepgewortelde en vasculaire verwonding tijdens trocar plaatsing, risicovermindering van postoperatieve gekronkelde besmetting en ingewandsbreukvorming, en verwijdering van veelvoudige trocar plaatssluitingen. De studies hebben ook gesuggereerd dat de vrouwen die SILS ondergaan betere postoperatieve pijnprofielen wanneer vergeleken met die meldden die conventionele laparoscopic chirurgie ontvangen. Dit kan aan het gebruik van umbilicus toe te schrijven zijn, die één van de dunste gebieden op de buikmuur die weinig bloedvat, spier bevatten, of zenuwen, als enige plaats van de insnijding is.

 

Toepassing

 

De SPL-techniek is gebruikt om vele types van chirurgie, met inbegrip van het regelbare maag verbinden, blindedarmoperatiecholecystectomy, colectomy, ingewandsbreukreparatie, hysterectomie, kokergastrectomy, nephrectomy uit te voeren, en sacrocolpopexy. Hoewel een aantal enig-insnijdingstechnieken gespecialiseerde instrumentatie gebruiken, hebben de meeste SPL-verrichtingen in de Verenigde Staten en Europa standaardinstrumentatie gebruikt. De enige haven kan met zijn introducer door een 15 mm-insnijding bij umbilicus worden opgenomen. Dit apparaat laat vier instrumenten toe om gelijktijdig worden gebruikt. Tijdens MINDER cholecystectomy wordt een vierde instrument essentieel om kritieke mening te bereiken. Tot nu toe zijn de chirurgen vindingrijk in geweest hoe te om infundibulum in te trekken; de hechtingen en andere nieuwe middelen van intrekken zijn allen gemeld. Het kanaal van het instrument staat voor een vaste gebogen trechtervormige toe te voegen grasper toe; dit helpt herhaling de methodologie die momenteel in traditionele four-port laparoscopic cholecystectomy worden uitgeoefend.

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons