Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenChirurgische Lineaire Nietmachine

Enige Toegangs Beschikbare Endoscopische Chirurgie voor Laparoscopiechirurgie

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Enige Toegangs Beschikbare Endoscopische Chirurgie voor Laparoscopiechirurgie

Single Access Disposable Endoscopic Surgery For Laparoscopy Surgery
Single Access Disposable Endoscopic Surgery For Laparoscopy Surgery

Grote Afbeelding :  Enige Toegangs Beschikbare Endoscopische Chirurgie voor Laparoscopiechirurgie Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: QLCE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: USD20-USD30/pc
Verpakking Details: 1pcs/box, 10pcs/carton
Levertijd: 10-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000PCS/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Eigenschappen: Minimaal invasief Apparaat Toepassing: Bariatricsurgery
formaat: 25 mm Sterilisatie: ETO-Sterilisatie
Abbre: SILS
Hoog licht:

chirurgisch voornaamste kanon

,

hechtings voornaamste kanon

 

Beschikbare enig-Toegangs endoscopische chirurgie voor Laparoscopiechirurgie

 

Inleiding

De Laparoscopicchirurgie is de norm van zorg voor vele buik en bekkenchirurgie geworden. Verscheidene studies hebben bewezen dat de laparoscopic benadering van diverse goedaardige en kwaadaardige voorwaarden in verminderde morbiditeit, korter het ziekenhuisverblijf, betere chirurgische resultaten heeft geresulteerd, en betere levenskwaliteit wanneer vergeleken met conventionele chirurgie. Hoewel de laparoscopie de morbiditeit direct met betrekking tot een chirurgische benadering is verminderd, draagt elke werkende haven een inherent risico om af te tappen, besmetting, bijkomende orgaanschade, ingewandsbreukvorming, en verminderd kosmetisch resultaat. De vooruitgang in chirurgisch instrumentatie en ontwerp heeft meer minimaal minimaal-toegangschirurgie om toegestaan te worden.

Één van de recentere vooruitgang op het gebied van minimaal invasieve chirurgie is het stijgende gebruik van enig-insnijdings laparoscopic chirurgie (SILS) in diverse gynecologic procedures. SILS is een geavanceerde minimaal invasieve benadering die laparoscopic chirurgie door één enkele insnijding in umbilicus, het reeds bestaande litteken toestaat. Door één enkel systeem met meerdere kanalen van de haventoegang te gebruiken, is SILS een poging de kosmetische voordelen van minimaal invasieve chirurgie verder om te verbeteren terwijl het minimaliseren van de potentiële risico's en de morbiditeit verbonden aan veelvoudige werkende havens. De gegevens van de algemene chirurgie en urologieliteratuur hebben technische haalbaarheid en reproduceerbaarheid van deze techniek wanneer gebruikt voor een verscheidenheid van procedures, met inbegrip van cholecystectomy, blindedarmoperatie, nephrectomy, en hemicolectomy aangetoond. Deze vroege rapporten van urologie, chirurgie, en oncologiestudies wijzen aan dat SILS een potentiële chirurgische innovatie die niet alleen esthetische superioriteit heeft, is maar ook tot verminderde postoperatieve morbiditeit, vroeg herstel leidt, en verminderde postoperatieve analgesievereisten wanneer vergeleken met conventionele laparoscopic benaderingen.

 

Voordelen en Aanwijzingen

 

Voorbij de duidelijke betere kosmetische resultaten, omvatten de voordelen van MINDER verminderde postoperatieve pijn, verminderde doeltreffende complicaties met betrekking tot trocar toevoeging (b.v. wondbesmettingen, epigastrische schipverwonding en orgaanherniation), en gemakkelijkere specimenverwijdering door een grotere insnijding (de specimens kunnen in de laparoscopic zak worden versplinterd). Die voordelen zijn vooral relevant in pediatrische en jonge bevolking in wie het esthetische resultaat essentieel is.

 

Toepassing

 

Bijna kunnen alle lichaamsholten door een kleine huidinsnijding zijn ingegaan, daarom, de theoretische toepassingen van MINDER schijnen onbeperkt te zijn. Nochtans op een praktische manier, is deze verklaring niet volledig correct. Hoewel MINDER met succes voor bijna al kenmerkende, extirpative en reconstructive chirurgie is bewezen, zijn er beperkingen inherent aan geduldige selectie, chirurgische vaardigheden van het team, de doeltreffende tijd, de opstelling van de werkende ruimte, en de beschikbaarheid van apparaten. In urologie, is MINDER hoofdzakelijk beschreven voor nier, ureteral, en prostaatchirurgie. In de meest gespecialiseerde centra wordt het nu gebruikt voor bijnier, blaas en testicular minimaal invasieve chirurgie ook. Ondanks de langzamere diverse introductie van MINDER in de pediatrische bevolking, vandaag zijn MINDER procedures beschreven in pediatrische urologie met blijkbaar goede resultaten. Nephrectomy voor het nonfunctioning van nier is een goed voorbeeld.

Een andere gebruikelijke toepassing van MINDER in pediatrische urologie is varicocelectomy. Als gemeld drie opeenvolgende adolescentiepatiënten die transumbilical varicocelectomy zonder lacement van enige extra havens of omzetting in open chirurgie ondergingen. De gemiddelde doeltreffende duur was < 1="" h="" and="" all="" patients="" were="" discharged="" on="" the="" same="" day="" as="" their="" surgery="" and="" none="" required="" rehospitalization="">

gekronkelde besmetting, hydrocele, of herniation van de insnijdingsplaats.

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons