Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenInfectieziekteBloedonderzoeken

Hoge Nauwkeurigheid Één Staphiv Snel Diagnostische testcassette Verklaard Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Hoge Nauwkeurigheid Één Staphiv Snel Diagnostische testcassette Verklaard Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen

China Hoge Nauwkeurigheid Één Staphiv Snel Diagnostische testcassette Verklaard Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen leverancier
Hoge Nauwkeurigheid Één Staphiv Snel Diagnostische testcassette Verklaard Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen leverancier Hoge Nauwkeurigheid Één Staphiv Snel Diagnostische testcassette Verklaard Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen leverancier Hoge Nauwkeurigheid Één Staphiv Snel Diagnostische testcassette Verklaard Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen leverancier Hoge Nauwkeurigheid Één Staphiv Snel Diagnostische testcassette Verklaard Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen leverancier

Grote Afbeelding :  Hoge Nauwkeurigheid Één Staphiv Snel Diagnostische testcassette Verklaard Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.25-USD1
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: ziekte Formaat: Strook/Cassette
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: HIV antilichaam
Nauwkeurigheid: 99.98%

Hoge Nauwkeurigheid Één Staphiv Snel Diagnostische testcassette Verklaard Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen
 
Productnaam:
 
HIV 1+2 Testapparaat (Cassette)
 
 
BESTEMMING:
 
De HIV Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen aan Menselijk Immunodeficiency Virus (HIV) type 1 en type - 2 in geheel bloed, serum of plasma aan hulp in de diagnose van HIV besmetting. Om het even welk reactief specimen met de HIV Ab Snelle Test moet met alternatieve testmethode en klinische bevindingen worden bevestigd.
Deze test is voorgenomen voor onderzoeks slechts doeleinden.
 
Testprincipe
 
HIV 1,2 Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is kwalitatief, membraan gebaseerd immunoassay voor de opsporing van antilichamen aan HIV 1,2 in geheel bloed, een serum of een plasma. Het membraan is pre-coated met recombinante HIV antigenen. Tijdens het testen, reageren het het gehele bloed, serum of plasmaspecimen met HIV antigeen met een laag bedekte deeltjes in de testpeilstok. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met recombinant HIV antigeen op het membraan in het gebied van de testlijn. Als het specimen antilichamen aan HIV 1 en/of HIV 2 bevat, zal een rassenbarrière in het gebied van de testlijn verschijnen, die op een positief resultaat wijzen. Als het specimen HIV 1 en/of HIV 2 geen antilichamen bevat, zal een rassenbarrière niet in het gebied van de testlijn verschijnen, die op een negatief resultaat wijzen. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.
 
TESTprocedure
 
1. Breng pouched testapparaat aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan het testen. Open niet de zak tot klaar om de analyse uit te voeren.
2. Verwijder het testapparaat uit de verzegelde zak. Leg het op een vlakke, schone en droge oppervlakte.
3. Gebruik de pipet langzaam 1 daling van geheel bloed/serum/plasma goed te trekken en toe te voegen aan de steekproef.
4. Houd verticaal de bufferfles en voeg 1-2 dalingen goed aan de steekproef toe. /Als het gebruiken van een pipet, verander nieuwe om kruisbesmetting te vermijden. Trek en breng 2-3 dalingen goed van buffer naar de steekproef over.
5. Interpreteer testresultaten binnen 10-15 minuten. Interpreteer niet na 20 minuten.
Voorzichtigheid: De bovengenoemde het interpreteren tijd is gebaseerd op kamertemperatuurwaaier van 15 - 30°C. Als uw kamertemperatuur beduidend lager is dan 15℃, dan zou de het interpreteren tijd behoorlijk tot 30 minuten moeten worden verhoogd.
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 
Verbied: De aanwezigheid van slechts één lijn in het controlegebied wijst op een negatief resultaat (Figuur 1).
Hoge Nauwkeurigheid Één Staphiv Snel Diagnostische testcassette Verklaard Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen
Hiv-1 positief: De controlelijn en hiv-1 lijn (T1) zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor hiv-1.
 
Hiv-2 positief: De controlelijn en lijn hiv-2 (T2) zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor hiv-2.
 
Hiv-1 en Positief hiv-2: De controlelijn, hiv-1 (T1) en hiv-2 (T2) lijnen zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor HIV-1and hiv-2.
 
Betreffende de positieve resultaten voor zowel hiv-1 als hiv-2 in één patiënt, is het mogelijk als volgt om redenen:
 
1. Er is de homologie in de aminozuuropeenvolging van HIV type 1 en type-2. Zo, is het mogelijk dat de testresultaten de positieve resultaten voor hiv-1 en hiv-2 in één patiënt, gelijktijdig tonen.
 
2. Voorlopig, kunt u virustype volgens de lijndichtheid besluiten. Als de lijndichtheid van type 1 donkerder is dan dat van type-2 in het resultaatvenster, kunt u als hiv-1 positief lezen. Als de lijndichtheid van type-2 donkerder is dan dat van type 1 in het resultaatvenster, kunt u als positief lezen hiv-2. Als u virustype of mede-besmetting wilt bepalen precies, zou u de bevestigende analyse (b.v. Westelijke vlek enz.) moeten uitvoeren.
Hoge Nauwkeurigheid Één Staphiv Snel Diagnostische testcassette Verklaard Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen
 
 
PRESTATIESstudie
 

HIV 1,2 heeft Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) correct specimens van seroconversiepaneel geïdentificeerd en vergeleken bij een belangrijke commerciële ELISA-HIV test gebruikend klinische specimens. De resultaten tonen aan dat de relatieve gevoeligheid van HIV 1,2 Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) >99.9% is en de relatieve specificiteit is 99,9%.

 

 

Methode   ELISA 
      Totaal Resultaat
 Resultaten Positief Verbied
    
HIV 1,2 Snelle Testpeilstok      
Positief 108 1109
(Geheel Bloed/Serum/Plasma)  
      
       
 Verbied 0 925925
       
Bedraag Resultaat  108 9261034
       
Relatieve Gevoeligheid: >99.9% (97,3% ‐ 100%) *     
Vrij Specificiteit: 99.9% (99,4% ‐ 100%) *     
Nauwkeurigheid: 99.9% (99,5% ‐ 100%) * *95% Betrouwbaarheidsintervallen 

 
 

Conclusie:
 

De resultaten van de steekproefcorrelatie tonen aan dat de relatieve gevoeligheid van HIV 1,2 Snelle Testcassette >99.9% is, en de relatieve specificiteit is 99,9% en de algemene nauwkeurigheid is 99,9% dat met een commerciële beschikbare HIV ELISA test moet worden vergeleken.

 

 
 

NOTA: Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw apparaat. Als het probleem voortduurt, gelieve uw lokale verdeler te contacteren.
 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact:Jerry Meng
E-mail:Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel.+86 18657312116
SKYPEenetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)