Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Ce keurde Draagbare die Uitrustingen 4mm Dipcard 500ng/ML van de Drugtest voor Vervoering wordt afgesneden goed

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Ce keurde Draagbare die Uitrustingen 4mm Dipcard 500ng/ML van de Drugtest voor Vervoering wordt afgesneden goed

China Ce keurde Draagbare die Uitrustingen 4mm Dipcard 500ng/ML van de Drugtest voor Vervoering wordt afgesneden goed leverancier
Ce keurde Draagbare die Uitrustingen 4mm Dipcard 500ng/ML van de Drugtest voor Vervoering wordt afgesneden goed leverancier Ce keurde Draagbare die Uitrustingen 4mm Dipcard 500ng/ML van de Drugtest voor Vervoering wordt afgesneden goed leverancier

Grote Afbeelding :  Ce keurde Draagbare die Uitrustingen 4mm Dipcard 500ng/ML van de Drugtest voor Vervoering wordt afgesneden goed

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Dipcard/cassette/strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: Colloïdaal goud Formaat: 4mm DIPCARD
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Vervoering

De testmdma Snelle test van de urinedrug, 4mm dipcard die Vervoering in urine ontdekken, snel, Gouden colloïdale methode

 

 

Bestemming

 

 

Het snelle de Testapparaat van MDMA (Urine) is snelle visuele immunoassay voor de kwalitatieve, vermoedelijke opsporing van Vervoering in menselijke afgesneden urinespecimens bij de hieronder vermelde concentraties:

Parameter Kalibermeter Snijd af (ng/mL)
MDMA (Vervoering) 3,4-Methylenedioxymethamphetamine 500

 

 

 

Testprincipe

 

 

 

Het snelle de Testapparaat van MDMA (Urine) ontdekt Vervoering door visuele interpretatie van kleurenontwikkeling in het Apparaat. De drugstamverwanten zijn geïmmobiliseerd op het testgebied van het membraan. Tijdens het testen die, reageert het specimen met antilichamen aan gekleurde deeltjes worden vervoegd en precoated op het steekproefstootkussen. Het mengsel migreert dan door het membraan door capillaire actie, en staat met reagentia op het membraan in wisselwerking. Als er ontoereikende drugmolecules in het specimen zijn, zal de antilichaam-gekleurde deeltjesstamverwant aan de drugstamverwanten binden, die een gekleurde band vormen bij het testgebied van het membraan. Daarom verschijnt een gekleurde band in het testgebied wanneer de urine voor de drug negatief is. Als de drugmolecules in de urine boven de afgesneden concentratie van de test aanwezig zijn, concurreren zij met de geïmmobiliseerde drugstamverwant op het testgebied voor de beperkte plaatsen van de antilichamenband. Dit zal gehechtheid van de antilichaam-gekleurde deeltjesstamverwant aan het testgebied verhinderen. Daarom wijst het ontbreken van een gekleurde band bij het testgebied op een positief resultaat. De verschijning van een gekleurde band bij het controlegebied dient als procedurecontrole erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

 

AANWIJZINGEN VOOR

 

 

Breng v3o3or gebruik tests, specimens, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).

Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.

Gebruikend de verstrekte beschikbare pipet, breng 3 dalingen van specimen (ongeveer 120 µL) goed naar het specimen (s) van het apparaat over en begin de tijdopnemer.

Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.

Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.

Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 8 minuten

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.

*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

 

 

KWALITEITSCONTROLE

 

 

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een lijn die in het controlegebied verschijnen

(c) wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting. Nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.

 

 

Prestatieskenmerken

 

 

De studie van de specimencorrelatie werd uitgevoerd op 240 urinespecimens. 88 positieve urinespecimens en 152 negatieve urinespecimens werden bevestigd door Gc/ms. Deze specimens werden willekeurig verdeeld en werden getest gebruikend de van de de Stapvervoering van MDMA Één de Teststrook (Urine). De specimens werden geschat als of positief of negatief bij 5minutes. De testresultaten worden getoond in Lijst 1.

 

 

Lijst 1: Specimencorrelatie

    GC/MS
De Strook van de de Staptest van MDMA Één   + -
+ 88 3
- 0 149

 

Positieve overeenkomst met GC/MS: 88/(88+0) >99%

Negatieve overeenkomst met GC/MS: 149/(149+3) = 98%

Totale overeenkomst met GC/MS: (88+149)/(88+0+3+149) = 99%

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)