Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenhuis testende uitrustingen

Één Snelle de Diagnostische testcassette van Chlamydia van de stap Hoge Nauwkeurigheid, gouden colloïdale methode, gemakkelijk en snel

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Één Snelle de Diagnostische testcassette van Chlamydia van de stap Hoge Nauwkeurigheid, gouden colloïdale methode, gemakkelijk en snel

One step High Accuracy Chlamydia Rapid Diagnostic test Cassette , gold colloidal method, easily and quick
One step High Accuracy Chlamydia Rapid Diagnostic test Cassette , gold colloidal method, easily and quick One step High Accuracy Chlamydia Rapid Diagnostic test Cassette , gold colloidal method, easily and quick

Grote Afbeelding :  Één Snelle de Diagnostische testcassette van Chlamydia van de stap Hoge Nauwkeurigheid, gouden colloïdale methode, gemakkelijk en snel Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.15-USD1
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Besmettelijk Formaat: Strook/Cassette
Specimen: wattenstaafje Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Nauwkeurigheid: 96.72%
Toepassing: Chlamydia
Hoog licht:

uitrustingen van de huis de medische test

,

de testuitrustingen van de huisziekte

Één Snelle de Diagnostische testcassette van Chlamydia van de stap Hoge Nauwkeurigheid, gouden colloïdale methode, gemakkelijk en snel
 
Toebehoren:
 
Reageerbuizen
Druppelbuisjeuiteinden
Steriel polyester getipt instrument
(Steriele vrouwelijke cervicale zwabbers)
Reagens A
Reagens B
Werkstation
Bijsluiter
 
Bestemming:
 
Het snelle de Testapparaat van Chlamydia is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Chlamydia-trachomatis in klinische specimens aan hulp in de diagnose van Chlamydia-besmetting.
 
Testprincipe:
 
Het snelle de Testapparaat van Chlamydia is kwalitatieve, zijstroomimmunoassay voor de opsporing van Chlamydia-antigeen van klinische specimens.
In deze test, is het antilichaam specifiek voor het Chlamydia-antigeen met een laag bedekt op het gebied van de testlijn van de strook. Tijdens het testen, reageert de gehaalde antigeenoplossing met een antilichaam aan Chlamydia die op deeltjes met een laag bedekt is. Het mengsel migreert tot reageert met het antilichaam aan Chlamydia op het membraan en produceert een rode lijn in het testgebied. De aanwezigheid van deze rode lijn in het testgebied wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rode lijn altijd in het controlegebied erop wijst dat schijnen dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.
 
TESTprocedure
 
Sta het de de het testapparaat, specimen, reagentia, en/of controles toe om kamertemperatuur te bereiken voorafgaand aan het testen.
 
 
Verwijder het testapparaat uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
 
2. Haal het Chlamydia-antigeen:
 
Voor Vrouwelijke Cervicale of Mannelijke Urethrale Zwabberspecimens:
 
(1) houd verticaal de Reagensa fles en voeg 5 volledige dalingen van Reagens A (ongeveer 300 µL) aan de extractiebuis (toe zie illustratie ①). De reagens A is kleurloos. Neem onmiddellijk de zwabber op, pers de bodem van de buis samen en roteer de zwabber 15 keer. Laat tribune 2 minuten. (Zie illustratie ②)
 
(2) houd verticaal de Reagensb fles en voeg 6 volledige dalingenreagens B (ongeveer 250ul) aan de extractiebuis toe. (Zie illustratie ③) de Reagens B is lichtgeel. De oplossing zal bewolkt draaien. Pers de bodem van buis samen en roteer de zwabber 15 keer tot de oplossing aan een duidelijke kleur met een lichte groene of blauwe tint draait. Als de zwabber bloedig is, zal de kleur geel of bruin draaien. Laat tribune 1 minuut. (Zie illustratie ④)
 
(3) druk de zwabber tegen de partij van de buis en trek de zwabber terug terwijl het drukken van de buis. (Zie illustratie ⑤). Houd zo veel vloeistof in de buis mogelijk. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. (Zie illustratie ⑥)
 
Één Snelle de Diagnostische testcassette van Chlamydia van de stap Hoge Nauwkeurigheid, gouden colloïdale methode, gemakkelijk en snel 0
 
 
Voor Mannelijke Urinespecimens:
 
(1) Greep de Reagensb fles verticaal en voegt 6 krachtig volledige dalingenreagens B (ongeveer 250ul) aan de urinekorrel in toe de centrifugebuis, dan schudt de buismengeling tot de opschorting is homogeen.
 
(2) Overdracht al oplossing in de centrifugebuis aan een extractiebuis. Laat tribune 1 minuut. Houd de Reagensa fles recht en voeg toe 5 volledige dalingen van Reagens A (ongeveer 300 µL) dan aan de extractiebuis toevoegen. De draaikolk of onttrekt de bodem van de buis om de oplossing te mengen. Laat tribune 2 minuten.
 
(3) pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis.
 
Plaats het testapparaat op een schone en niveauoppervlakte. Voeg 3 volledige dalingen van gehaalde oplossing (ongeveer 100 µL) goed aan het specimen (s) van het testapparaat toe, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s).
 
Wacht op de rode lijn te verschijnen. Lees het resultaat 10 minuten. Lees niet het resultaat na 20 minuten.
 
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 
POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.
 
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van TP-antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
 
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).
 
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.
 
PRESTATIESkarakters:
 
Gevoeligheid
 
Het snelle de Testapparaat is van Chlamydia met Chlamydia besmette die cellen geëvalueerd en specimens uit patiënten van STD klinieken worden verkregen. Het snelle de Testapparaat van Chlamydia kan de besmette cellen van 106org/mL ontdekken Chlamydia. PCR wordt gebruikt als referentiemethode voor het Snelle de Testapparaat van Chlamydia. De specimens werden beschouwd als positief als PCR op een positief resultaat wees. De specimens werden beschouwd als negatief als PCR op een negatief resultaat wees. De resultaten tonen aan dat het Snelle de Testapparaat van Chlamydia een hoge gevoeligheid met betrekking tot PCR heeft.
 
Specificiteit
 
 
Het snelle de Testapparaat van Chlamydia gebruikt een antilichaam dat voor Chlamydia-antigeen in specimens hoogst specifiek is. De resultaten tonen het Snelle de Testapparaat van Chlamydia een hoge specificiteit met betrekking tot PCR heeft.
Voor Vrouwelijke Cervicale Zwabberspecimens:
 
 

Methode PCR Totale Resultaten  

Snelle Chlamydia
Testapparaat

Resultaten Positief Verbied RelativeSensitivity: 87.5%
Positief 35 3 38 RelativeSpecificity: 96.5%
Verbied 5 83 88 RelativeAccuracy: 93.7%
Totale Resultaten 40 86 126  

 
 
 
 
Voor Mannelijke Urethrale Zwabberspecimens:
 
 

Methode PCR Totale Resultaten  

Snelle Chlamydia
Testapparaat

Resultaten Positief Verbied RelativeSensitivity: 82.7%  
Positief 43 6 49 Relativespecificity: 93.9%  
Verbied 9 93 102 RelativeAccuracy: 90.1%  
Totale Resultaten 52 99 151  

 
Voor Mannelijke Urinespecimens:
 
 

Methode PCR Totale Resultaten    
 

Snelle Chlamydia
Testapparaat

Resultaten Positief Verbied   RelativeSensitivity: 87.5%
  Positief 21 1 22 RelativeSpecificity: 98.0%
  Verbied 3 50 53 Relatieve Nauwkeurigheid: 94.7%
  Totale Resultaten 24 51 75    

 
 
NOTA: Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw apparaat. Als het probleem voortduurt, gelieve uw lokale verdeler te contacteren.
 
 
 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

 
 
 
 
 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons