Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Testende Uitrustingen van de huisvruchtbaarheid

Één van de Vruchtbaarheids Testende Uitrustingen van het Stapffn Huis Hoge visueel Geïnterpreteerde Nauwkeurigheid

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Één van de Vruchtbaarheids Testende Uitrustingen van het Stapffn Huis Hoge visueel Geïnterpreteerde Nauwkeurigheid

China Één van de Vruchtbaarheids Testende Uitrustingen van het Stapffn Huis Hoge visueel Geïnterpreteerde Nauwkeurigheid leverancier
Één van de Vruchtbaarheids Testende Uitrustingen van het Stapffn Huis Hoge visueel Geïnterpreteerde Nauwkeurigheid leverancier Één van de Vruchtbaarheids Testende Uitrustingen van het Stapffn Huis Hoge visueel Geïnterpreteerde Nauwkeurigheid leverancier

Grote Afbeelding :  Één van de Vruchtbaarheids Testende Uitrustingen van het Stapffn Huis Hoge visueel Geïnterpreteerde Nauwkeurigheid

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE,FDA
Modelnummer: Strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Vruchtbaarheid Formaat: Meerdere
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Detectie: fFN
Nauwkeurigheid: 98.68%

Één snelle test van (fFN) van Stap foetale fibronectin, de testende uitrustingen van de Huisvruchtbaarheid, hoge nauwkeurigheid

 

 

BESTEMMING:

 

De foetale snelle test van fibronectin(ffn) (vaginale afscheiding) is een visueel geïnterpreteerd, kwalitatief immunochromatographic testapparaat voor opsporing van fFN in vaginale afscheidingen tijdens zwangerschap, die een speciale proteïne is die op zijn plaats uw baby in de uterus letterlijk houdt. De test is bedoeld voor professioneel gebruik helpen de breuk van foetale membranen (ROM) in zwangere vrouwen diagnostiseren.

 

 

TESTprincipe

 

FFN (vaginale afscheiding) is ontworpen om fFN thrisough visuele interpretatie van kleurenontwikkeling in het interne Apparaat te ontdekken. Het membraan werd geïmmobiliseerd met anti-anti-fFNantilichamen op het testgebied. Tijdens de test, wordt het specimen toegestaan om met gekleurde anti-anti-fFNantilichamen colloïdale gouden stamverwanten te reageren, die op het steekproefstootkussen van de test precoated. Het mengsel beweegt zich dan op het membraan door een capillaire actie, en staat met reagentia op het membraan in wisselwerking. Als er genoeg fFN in specimens waren, zal een gekleurde band zich bij het t-gebied van het membraan vormen. De aanwezigheid van gekleurde band wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. De verschijning van een gekleurde band bij het controlegebied dient als procedurecontrole. Dit wijst erop dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

TESTprocedure


1.  Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Om een beste resultaat te verkrijgen, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.

2.  Neem de zwabber in de specimenbuis die 1ml van analyseverdunner bevat op.

3. voegen de Vaginale afscheiding in de specimenbuis die 1000ml van analyseverdunner gebruikend bevat toe het druppelbuisje.

4.  Meng de zwabbersteekproeven met analyseverdunner goed te halen.

5.  Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van specimen (uL ong. 100) goed naar het specimen (s) van het testapparaat over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s).

6.  Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

POSITIEF: Twee verschillende rassenbarrières zijn zichtbaar, en de lijn in het gebied van de testlijn (t) is hetzelfde als of donkerder dan de lijn in het gebied van de controlelijn (c). Een positief resultaat wijst erop dat het FSH-niveau hoger is dan normaal en het onderwerp kan ervaren perimenopause.

 

VERBIED: Twee rassenbarrières zijn zichtbaar, maar de lijn in het gebied van de testlijn (t) is lichter dan de lijn in het gebied van de controlelijn (c), of er is geen lijn in het gebied van de testlijn (t). Een negatief resultaat wijst erop dat het onderwerp waarschijnlijk niet perimenopause in deze cyclus ervaart.

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste testprestaties zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor een ongeldig resultaat. Herzie de procedure en herhaal met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Uitrustingscomponenten

 

 

Individueel ingepakte testapparaten Elk Apparaat bevat gekleurde stamverwanten en de reactieve reagentia pre-spreaded bij de overeenkomstige gebieden.
De zwabber van de specimensinzameling Voor het gebruik van de specimensinzameling.
De buis van de specimensverdunning met buffer 0,1 M Fosfaat voor als buffer opgetreden zout (PBS) en bewaarmiddel
Bijsluiter Voor verrichtingsinstructie.
   

 

 

NOTA: Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn het meest

waarschijnlijke redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw testapparaat. Als het probleem voortduurt, gelieve uw lokale verdeler te contacteren.

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)