Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenHartBloedonderzoeken

De Stroken Gouden Colloïdale Gemakkelijke Verrichting van het CTnI Snelle Kenmerkende Bloedonderzoek voor Individu

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

De Stroken Gouden Colloïdale Gemakkelijke Verrichting van het CTnI Snelle Kenmerkende Bloedonderzoek voor Individu

CTnI Rapid Diagnostic Blood Test Strips Gold Colloidal Easy Operation For Individual
CTnI Rapid Diagnostic Blood Test Strips Gold Colloidal Easy Operation For Individual CTnI Rapid Diagnostic Blood Test Strips Gold Colloidal Easy Operation For Individual

Grote Afbeelding :  De Stroken Gouden Colloïdale Gemakkelijke Verrichting van het CTnI Snelle Kenmerkende Bloedonderzoek voor Individu Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE
Modelnummer: Cassette
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: hart Formaat: Strook/Cassette
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: cTnl
Nauwkeurigheid: 99.1%
Hoog licht:

hartkwaalbloedonderzoek

,

kenmerkende harttests

Één Stap cTnI Snelle Diagnostische test, opsporing van bedtroponine I, gouden colloïdale methode, snel

 

 

 

Bestemming:

 

 

Voor de snelle kwalitatieve opsporing van harttroponine I (cTnI) in menselijk geheel bloed, serum en plasma als hulp in de diagnose van myocardiaal infarct in noodsituatieruimte, kritieke zorg, punt-van-zorg, en het ziekenhuismontages.

Troponine I Analyse levert een kwalitatief analytisch testresultaat op. De kwalitatieve aard van deze analyse voorziet geen informatie over verandering - of de stijging of vallen - in de concentratie van cTnI van het enige testen. De Aquantitativemethode zou moeten worden gebruikt, indien gewenst, de concentratie van cTnI op elk moment te bepalen. Slechts met het periodieke testen kon een tijdelijke verandering in het niveau van cTnI worden besloten. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden moeten worden toegepast wanneer het interpreteren van de resultaten van Troponine I Analyse, vooral wanneer de enige testende resultaten worden gebruikt.

 

 

SAMENVATTING:

 

 

De complexe troponine wordt gevormd van drie subeenheden, troponine T (TnT), troponine C (TnC) en Troponine I (TnI). De drie troponinesubeenheden hebben verschillende functies met TnC als ca++-Band, TnT als tropomyosineband, en TnI als remmende subunits.1 de troponine complex, samen met tropomyosine, het belangrijkste onderdeel vormt dat de ca++-Gevoelige ATPase activiteit van actomyosin in gegroefde spier (skeletachtig en hart) regelt. Verschillende isoforms van TnI er bestaan in de skeletachtige en hartspieren (sTnI en cTnI, respectievelijk) met verschillende structurele ongelijksoortigheid tussen deze isoforms die de productie van isoform-specifieke antilichamen toestaan. Deze isoform-specifieke antilichamen zijn gebruikt om diverse opsporingsmethodes te assembleren die isoform-specifiek zijn. De recente rapporten hebben het nut van het bepalen van de serumniveaus van verschillende isoforms van TnI onderzocht.

 

De opsporing van cTnI in het serum werd onderzocht aangezien een hulp in de bepaling van myocardiale schade in patiënten met scherp myocardiaal infarct (AMI) .5 Verscheidene klinische rapporten de kenmerkende waarde van het bepalen van het serumniveau van cTnI in het identificeren van patiënten met AMI heeft aangetoond. De tijdelijke relatie van versie van cTnI in het serum is onderzocht en vergeleken bij de andere gevestigde harttellers zoals CK-MB, myoglobin en TnT.6, 7 Cumulatief gedocumenteerd gegeven van verscheidene rapporten dat in patiënten met AMI, cTnI wordt vrijgegeven van de omloop met niveaus die de hogere verwijzingsgrens van normale 4-6 uren overschrijden nadat het begin van symptomen en de piekniveaus na 12-24 hours.8 worden bereikt Dit vroege versieprofiel aan CK-MB gelijkaardig is. Nochtans, keren de niveaus CK-MB naar normale waarden na 72 uren terug, terwijl de niveaus van cTnI maximaal 5-7 dagen opgeheven blijft. wegens de verschillende structuur van cTnI en de beschikbaarheid van hoogst-specifieke opsporingsmethodes voor cTnI, is het nut van deze teller voor de diagnose van AMI in complexe klinische voorwaarden die skeletachtige spierschade impliceren onderzocht. De hoge specificiteit van cTnImetingen voor is de identificatie van myocardiale schade aangetoond in voorwaarden zoals perioperative periode, na marathonlooppas, en bot borsttrauma. De versie van cTnI in bloed is gedocumenteerd in klinische voorwaarden die myocardiale schade, buiten AMI, zoals onstabiele angina, congestiehartverlamming impliceren, en ischemische schade toe te schrijven aan de chirurgie van de kransslagaderomleiding. De metingen van cTnI zijn onderzocht waardevol en gedocumenteerd om te zijn in het identificeren van patiënten die met AMI aan ED met borstpijn voorstellen.

 

 

Testprincipe:

 

Troponine I Test wendt solid-phase chromatografische immunoassay technologie aan om de aanwezigheid van cTnI boven een duidelijk gemaakt scheidingsniveau in menselijke bloed, serum en plasmasteekproeven kwalitatief te ontdekken. Nadat een specimen in de steekproef goed is uitgedeeld, worden het plasma of het serum in een gebied overgebracht die monoclonal anti-anti-cTnI antilichaam-kleurstof stamverwanten en konijn polyclonal anti-anti-cTnIantilichamen bevatten. Deze antilichamen binden aan cTnI in de steekproef aan vormcomplexen, die door de reactiestrook migreren. De antigeen/antilichamenkleurstofcomplexen worden dan gevangen door geïmmobiliseerde avidin in het TnI-gebied. De extra eiwit-kleurstofstamverwanten verbindend niet in het gebied van Test(tni) worden later gevangen in het Controle(c) gebied.

De zichtbare purperachtige horizontale banden zullen in de gebieden verschijnen van TnI en c-als het niveau van cTnI boven het duidelijk gemaakte scheidingsniveau is. Wijst op de Avisible purperachtige band in het c-gebied de analyse behoorlijk werkt. Als een band slechts in het c-gebied aanwezig is, wordt het resultaat gelezen negatief, erop wijzend dat het niveau van cTnI onder het scheidingsniveau is. Als geen band in het c-gebied aanwezig is, zou de test als ongeldig moeten worden beschouwd en een andere test moet, ongeacht de aanwezigheid of het ontbreken van een band in het TnI-gebied worden in werking gesteld.

 

 

TESTprocedure

 

 

De Stroken Gouden Colloïdale Gemakkelijke Verrichting van het CTnI Snelle Kenmerkende Bloedonderzoek voor Individu 0

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van TP-antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

PRESTATIESkarakters:

 

 

Gevoeligheid en Specificiteit

Troponine I Snel Testapparaat (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is geëvalueerd met een belangrijke commerciële cTnIeia test gebruikend klinische specimens. De resultaten tonen aan dat de gevoeligheid van Troponine I Snel Testapparaat (Geheel Bloed/Serum/Plasma) 98,3% is en de specificiteit is 98,4% met betrekking tot de belangrijke EIA test.

 

Troponine I Snel Testapparaat versus EIA

 

 

Methode EIA Test

Totaal

Resultaten

Troponine I Snel Testapparaat Resultaten Positief Verbied
Positief 113 6 119
Verbied 2 493 495
Bedraag Resultaten 115 499 614

 

Relatieve Gevoeligheid: 98.3% (93.9%-99.8%) *

 

Relatieve Specificiteit: 98.4% (97.4%-99.6%) *

 

Nauwkeurigheid: 98.7% (97.5%-99.4%) *

 

*95% Betrouwbaarheidsinterval

 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons