Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenHartBloedonderzoeken

De gouden Colloïdale Myoglobin Van de de Nauwkeurigheidsuitrusting van het Bloedonderzoekhuis Hoge Kwalitatieve Opsporing

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

De gouden Colloïdale Myoglobin Van de de Nauwkeurigheidsuitrusting van het Bloedonderzoekhuis Hoge Kwalitatieve Opsporing

China De gouden Colloïdale Myoglobin Van de de Nauwkeurigheidsuitrusting van het Bloedonderzoekhuis Hoge Kwalitatieve Opsporing leverancier
De gouden Colloïdale Myoglobin Van de de Nauwkeurigheidsuitrusting van het Bloedonderzoekhuis Hoge Kwalitatieve Opsporing leverancier De gouden Colloïdale Myoglobin Van de de Nauwkeurigheidsuitrusting van het Bloedonderzoekhuis Hoge Kwalitatieve Opsporing leverancier

Grote Afbeelding :  De gouden Colloïdale Myoglobin Van de de Nauwkeurigheidsuitrusting van het Bloedonderzoekhuis Hoge Kwalitatieve Opsporing

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: hart Formaat: Cassette
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Appilication: Myoglobin
Nauwkeurigheid: 98.6%

Één stapmyoglobin Snelle Diagnostische test, opsporing van Myoglobin, gouden colloïdale methode, snel en gemakkelijk

 

 

 

Product Kat Nr Specimen Gevoeligheid Formaat Uitrustingsgrootte
Myoglobin YC103C4 WB/S/P Zie Tussenvoegsel 4mm Cassette 25T

 

 

Bestemming:

 

 

De Myoglobin Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van menselijke Myogobin in geheel bloed, serum of plasma als hulp in de diagnose van myocardiaal infarct (MI).

 

 

Samenvatting:

 

 

Myoglobin (MYO) is een heme-proteïne normaal in skeletachtige en hartspier met een molecuulgewicht van 17.8kDa.It wordt gevonden vormt ongeveer 2 percent van totale spierproteïne en is verantwoordelijk met het vervoeren van zuurstof binnen de spier cells.1 wanneer de spiercellen worden beschadigd, wordt Myoglobin vrijgegeven aan het bloed snel wegens zijn vrij kleine grootte die. Na de dood van weefsel verbonden aan MI, is Myoglobin één van de eerste tellers om boven normale niveaus toe te nemen. Het niveau die van Myoglobin verhogingen meetbaar boven basislijn binnen 2-4 uren post-infarct, om 9-12 uur een hoogtepunt bereiken en naar basislijn binnen 24-36 hours.2 terugkeren, 3 Een aantal rapporten stelt de meting van Myoglobin als kenmerkende hulp in het bevestigen van het ontbreken van myocardiaal infarct met negatieve vooruitlopende waarden van tot 100% voor gemeld bij bepaalde tijdspannes na begin van symptoms.4 Myoglobin is de Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) een eenvoudige test die een combinatie anti-Myoglobinantilichaam met een laag bedekte deeltjes gebruikt en vangt reagentia om Myoglobin in geheel bloed, serum of plasma kwalitatief te ontdekken. Het minimumopsporingsniveau is 50ng/mL.

 

 

Testprincipe:

 

 

De Myoglobin Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is kwalitatief, membraan gebaseerd immunoassay voor de opsporing van Myoglobin in geheel bloed, een serum of een plasma. Het membraan is pre-coated met specifieke vangstantilichamen in de gebieden van de testlijn van de test. Tijdens het testen die, reageren het het gehele bloed, serum of plasmaspecimen met het deeltje met specifieke antilichamen met een laag wordt bedekt. Het mengsel migreert omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie om met specifieke vangstreagentia op het membraan te reageren en een rassenbarrière te produceren. De aanwezigheid van deze rassenbarrière in het specifieke gebied van de testlijn wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

TESTprocedure

 

1. Breng pouched testapparaat aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan het testen. niet

open de zak tot klaar beginnen testend.

 

2.  Verwijder het apparaat uit de verzegelde zak en leg het op een vlakke en droge oppervlakte.

 

3. Open de buis met de verdunde steekproef. Breng 3 dalingen goed van gemengde specimens naar steekproef over. Begin de tijdopnemer.

 

4. Wacht op de rassenbarrières te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet de resultaten 10 minuten.

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van TP-antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

De gouden Colloïdale Myoglobin Van de de Nauwkeurigheidsuitrusting van het Bloedonderzoekhuis Hoge Kwalitatieve Opsporing

 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)