Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenInfectieziekteBloedonderzoeken

Medische Kenmerkende Adenovirus Snelle Chromatografische Nauwkeurig Immunoassay van de Testuitrusting

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Medische Kenmerkende Adenovirus Snelle Chromatografische Nauwkeurig Immunoassay van de Testuitrusting

Medical Diagnostic Adenovirus Test Kit Rapid Chromatographic Immunoassay Accurate
Medical Diagnostic Adenovirus Test Kit Rapid Chromatographic Immunoassay Accurate Medical Diagnostic Adenovirus Test Kit Rapid Chromatographic Immunoassay Accurate Medical Diagnostic Adenovirus Test Kit Rapid Chromatographic Immunoassay Accurate

Grote Afbeelding :  Medische Kenmerkende Adenovirus Snelle Chromatografische Nauwkeurig Immunoassay van de Testuitrusting Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE
Modelnummer: Cassette
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: ziekte Formaat: Strook/Cassette
Specimen: Faecaliën Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Adenovirus antigeen
Nauwkeurigheid: 99.66%
Hoog licht:

bacterieel besmettingsbloedonderzoek

,

de uitrusting van het huisbloedonderzoek

Één Stapadenovirus Snelle Kenmerkende Cassette, faecaliënspecimen, gouden colloïdale methode, gemakkelijk en snel

 

Productnaam:


Één Stapadenovirus Snelle Diagnostische test

 

Bestemming:

 

De Adenovirus Snelle Testcassette (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Adenovirus in menselijke faecaliënspecimens aan hulp in de diagnose van adenovirus besmetting.

 

Testprincipe:

 

De Adenovirus Snelle Testcassette (Faecaliën) is kwalitatieve, zijstroomimmunoassay voor de opsporing van adenovirus in menselijke faecaliënspecimens. In deze test, is het membraan pre-coated met anti-adenovirusantilichaam op het gebied van de testlijn van de test. Tijdens het testen die, reageert het specimen met het deeltje met anti-adenovirusantilichaam met een laag wordt bedekt. Het mengsel migreert omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie om met anti-adenovirusantilichaam op het membraan te reageren en een rassenbarrière in het gebied van de testlijn te produceren. De aanwezigheid van deze rassenbarrière in het testgebied wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

TESTprocedure

 

Breng v3o3or gebruik tests, specimens, buffer en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).

 

Specimeninzameling en voorbehandeling:

 

Gebruik de container van de specimeninzameling voor specimeninzameling. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd.

 

Voor stevige specimens: Schroef en verwijder het instrument van de verdunningsbuis los. Ben zorgvuldig om oplossing niet te morsen of te bespatten van de buis. Verzamel specimens door de instrumentenstok in minstens 3 verschillende plaatsen van de faecaliën op te nemen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen.

 

Voor vloeibare specimens: Houd de pipet verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen (ongeveer 50 µL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.

Plaats het instrument terug in de buis en schroef strak GLB. Ben zorgvuldig om het uiteinde van de verdunningsbuis niet te breken. Schud krachtig de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. De specimens in de buis van de specimeninzameling kunnen worden voorbereid 6 maanden bij -20°C worden opgeslagen als getest niet binnen 1 uur na voorbereiding die.

 

 

 

Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en laat vallen geen oplossing in observatievenster.

 

Aangezien de test begint te werken, zult u beweging over het membraan zien kleuren.

Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

 

Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer de gehaalde specimens in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 80 µL van bovendrijvende substantie, deel goed in het specimen (s) van een nieuw testapparaat en een begin opnieuw uit na de hierboven vermelde instructies.

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van TP-antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Medische Kenmerkende Adenovirus Snelle Chromatografische Nauwkeurig Immunoassay van de Testuitrusting 0

 

PRESTATIESkarakters:

 

 

Lijst: Adenovirus Snelle Test versus Latexsamenkleving

 

Relatieve Gevoeligheid: 99.9% (95%CI 95.4%-100%) *

Relatieve Specificiteit: >99.5% (99.2%-100.0%) *

Algemene Overeenkomst: 99.6% (97.9%-100%) *

*95% Betrouwbaarheidsinterval

  Adenovirus Snelle Test  
+ - Totaal
Latexsamenkleving + 63 1 64
- 0 197 197
  63 198 261

 

 

NOTA: Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw apparaat. Als het probleem voortduurt, gelieve uw lokale verdeler te contacteren.

 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons