Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Testende Uitrustingen van de huisvruchtbaarheid

Gemakkelijke de Vruchtbaarheids Testende Uitrustingen van het Verrichtingshuis, HSV-de Uitrusting van de Huistest voor HSV IgG/IgM Combo

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Gemakkelijke de Vruchtbaarheids Testende Uitrustingen van het Verrichtingshuis, HSV-de Uitrusting van de Huistest voor HSV IgG/IgM Combo

Easy Operation Home Fertility Testing Kits , HSV Home Test Kit For HSV IgG/IgM Combo
Easy Operation Home Fertility Testing Kits , HSV Home Test Kit For HSV IgG/IgM Combo Easy Operation Home Fertility Testing Kits , HSV Home Test Kit For HSV IgG/IgM Combo

Grote Afbeelding :  Gemakkelijke de Vruchtbaarheids Testende Uitrustingen van het Verrichtingshuis, HSV-de Uitrusting van de Huistest voor HSV IgG/IgM Combo Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE
Modelnummer: Cassette
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: ziekte Formaat: Strook/Cassette
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: HSV IgG/IgM Combo
Nauwkeurigheid: 97.93%
Hoog licht:

de vrouwelijke uitrusting van de vruchtbaarheidstest

,

de betrouwbare uitrusting van de zwangerschapstest

Één Staphsv IgG/IgM Combo Snelle Kenmerkend, om antilichamen aan HSV 1/2, Gouden colloïdaal te ontdekken, snel en gemakkelijk

 

 

Productnaam:


Één Simplex het Virusigg/igm Combo Snelle Diagnostische test van de Stapherpes

Één Staphsv IgG/IgM Combo Snelle Diagnostische test

 

 

Bestemming:

 

HSV 1/2 Snelle de Testcassette van IgG/IgM Combo is zijstroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan HSV 1/2 in geheel bloed, serum of plasma aan hulp in de diagnose van de besmetting van HSV 1/2.

 

Samenvatting:

 

HSV 1/2 virus een lid van de Togaviridae-familie is, vond hoofdzakelijk in menselijke bevolking. Over het algemeen wordt de rode hond beschouwd een milde als adolescentieziekte. Nochtans zou een moederbesmetting door de moederkoek aan het foetus kunnen worden overgebracht, veroorzakend aangeboren rode hond. De primaire rode hondbesmetting aangegaan tijdens vroege zwangerschap, kan strenge gevolgen als strenge foetale schade, doodgeborene of abortus hebben. Kinderen geboren kan niet-symptomatisch deze abnormaliteiten later in life.1 ontwikkelen, heeft Wijdverspreide inenting 2 beduidend de weerslag van rode hond in alle leeftijdsgroepen verminderd. Nochtans, lijken 10 aan 20% van jonge volwassenen nog vatbaar voor het virus. Om risico van strenge complicaties te verminderen, moeten de nauwkeurige serologische methodes worden uitgevoerd om de serologic status van zwangere oude vrouwen te bepalen. HSV 1/2 Snelle de Testcassette van IgG/IgM Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan rode hondvirus in geheel bloed, serum of plasmaspecimens.

 

 

TESTprincipe

 

HSV 1/2 Snelle de Testcassette van IgG/IgM Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is kwalitatieve, zijstroomimmunoassay voor de opsporing van IgG en IgM-antilichamen aan HSV 1/2 in geheel bloed, serum of plasmaspecimens. In deze test, is het Antigeen van HSV 1/2 met een laag bedekt in de gebieden van de testlijn van de test. Tijdens het testen, reageren het het gehele bloed, serum of plasmaspecimen met muis de anti-menselijke anti-menselijke IgM met een laag bedekte deeltjes van IgG of van de geit in de teststrook. Het mengsel migreert dan vooruit op het membraan door capillaire actie en reageert met het Antigeen van HSV 1/2 op het membraan in het respectievelijk gebied van de testlijn. De aanwezigheid van een rassenbarrière in het gebied van de testlijn wijst op een positief resultaat voor de besmetting van HSV 1/2, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat voor die besmetting wijst.

Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in de respectieve gebieden van de controlelijn van alle twee stroken erop wijzen die schijnen dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

TESTprocedure

 

1. Breng pouched testapparaat aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan het testen. Open geen zak tot klaar om de analyse uit te voeren.

2. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse zo spoedig mogelijk wordt uitgevoerd.

3. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje; trek het specimen over 1cm boven het hogere eind van de pijp zoals aangetoond in hieronder illustratie. Breng 1 volledige daling (ong. 20μL) goed van specimen naar elke steekproef over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μL) goed aan elke steekproef toe en begin de tijdopnemer. Zie de hieronder illustratie.

4. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 15 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer geen resultaten na 20 minuten.

 

Voorzichtigheid: De bovengenoemde het interpreteren tijd is gebaseerd op kamertemperatuurwaaier van 15-30℃. Als uw kamertemperatuur beduidend lager is dan 15℃, dan zou de het interpreteren tijd behoorlijk tot 30 minuten moeten worden verhoogd.

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

Positief:

Twee rode lijnen zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De intensiteit van de testlijn kan zijn

zwakker of donkerder dan dat van de controlelijn. Dit betekent nog een positief resultaat.

 

Verbied:

De controlelijn verschijnt in het resultaatvenster, maar de testlijn is niet zichtbaar.

 

Ongeldig:

Als de controlelijn niet in het resultaatvenster verschijnt, zijn de testresultaten ONGELDIG ongeacht de aanwezigheid of het ontbreken van de lijn in het testgebied.

 

 

Gemakkelijke de Vruchtbaarheids Testende Uitrustingen van het Verrichtingshuis, HSV-de Uitrusting van de Huistest voor HSV IgG/IgM Combo 0

 

PRESTATIESkarakters:

 

 

Gevoeligheid en Specificiteit

 

 

HSV 1/2 Snelle de Testcassette van IgG/IgM Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma) werd vergeleken met belangrijke commerciële EIA HSV 1/2 tests; de resultaten tonen aan dat HSV 1/2 Snelle de Testcassette van IgG/IgM Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma) een hoge gevoeligheid en een specificiteit heeft.

 

Methode HSV 1/2 EIA (IgM) Totale Resultaten
HSV 1/2 Snelle de Testcassette van IgM Resultaten Positief Verbied
Positief 32 4 36
Verbied 3 301 304
Bedraag Resultaat 35 305 340

 

Relatieve Gevoeligheid: 91.4% (95%CI*: 76.9%-98.2%) *Confidenceinterval

 

Relatieve Specificiteit: 98.7% (95%CI*: 96.7%-99.6%)

 

Nauwkeurigheid: 97.9% (95%CI*: 95.8%-99.2%)

 

 

Methode HSV 1/2 EIA (IgG) Totale Resultaten
HSV 1/2 Snelle de Testcassette van IgG Resultaten Positief Verbied
Positief 33 5 38
Verbied 2 300 302
Bedraag Resultaat 35 305 340

 

Relatieve Gevoeligheid: 94.3% (95%CI*: 80.8%-99.3%) *Confidenceinterval

 

Relatieve Specificiteit: 98.4% (95%CI*: 96.2%-99.5%)

 

Nauwkeurigheid: 97.9% (95%CI*: 95.8%-99.2%)

 

NOTA: Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw apparaat. Als het probleem voortduurt, gelieve uw lokale verdeler te contacteren.

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons