Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenInfectieziekteBloedonderzoeken

Het gouden Colloïdale BesmettingsBloedonderzoek ontdekt Teken van Ce van Leptospria het Antilichaam Ontruimde

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Het gouden Colloïdale BesmettingsBloedonderzoek ontdekt Teken van Ce van Leptospria het Antilichaam Ontruimde

China Het gouden Colloïdale BesmettingsBloedonderzoek ontdekt Teken van Ce van Leptospria het Antilichaam Ontruimde leverancier
Het gouden Colloïdale BesmettingsBloedonderzoek ontdekt Teken van Ce van Leptospria het Antilichaam Ontruimde leverancier Het gouden Colloïdale BesmettingsBloedonderzoek ontdekt Teken van Ce van Leptospria het Antilichaam Ontruimde leverancier

Grote Afbeelding :  Het gouden Colloïdale BesmettingsBloedonderzoek ontdekt Teken van Ce van Leptospria het Antilichaam Ontruimde

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Besmettelijk Formaat: Strook/Cassette
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Appilcation: Leptospira IgG/IgM
Senstivity: 98.17%

Één Stapleptospira IgG/IgM Snelle Diagnostische test, opsporing van Leptospria-Antilichaam, gouden colloïdale methode

 

 

 

Bestemming:

 

De Leptospira IgG/IgM Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan Leptospira interrogans in bloed, het serum of het plasma van de mens het gehele.

 

Samenvatting:

 

De leptospirosis komt wereldwijd voor en is een gemeenschappelijk mild aan streng gezondheidsprobleem voor mensen en dieren, in het bijzonder op gebied met een heet en vochtig klimaat. De natuurlijke reservoirs voor leptospirosis zijn knaagdieren evenals een grote verscheidenheid van geacclimatiseerde zoogdieren. De menselijke besmetting wordt veroorzaakt door Leptospira interrogans, het pathogene lid van de soort van Leprospira1,2. De besmetting wordt uitgespreid via urine van het gastheerdier.

Na besmetting, zijn leptospires aanwezig in het bloed tot zij na 4 tot 7 dagen na de productie van anti-Leptospira interrogans antilichamen, aanvankelijk van de IgM-klasse worden ontruimd. De cultuur van het bloed, de urine en de cerebro-spinale vloeistof is doeltreffend middel van het bevestigen van de diagnose tijdens eerste aan 2de weken na blootstelling. De serologische opsporing van antileptospira interrogans antilichamen is ook een gemeenschappelijke kenmerkende methode. De tests zijn beschikbaar onder deze categorie: 1) de microscopische samenklevingstest (MAT); 2) ELISA; 3) Indirecte fluorescent antilichamentests (IFATs) 6. Nochtans, vereisen alle bovengenoemde methodes een verfijnde faciliteit en goed - opgeleide technici.

 

 

TESTprincipe

 

De Leptospira IgG/IgM Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is kwalitatieve, membraan gebaseerde immunoassay voor de opsporing van IgG en IgM-antilichamen aan Leptospira in geheel bloed, serum of plasma. Het membraan is pre-coated met recombinant HCV-antigeen op het gebied van de testlijn van de cassette. Tijdens het testen, reageren het het gehele bloed, serum of plasmaspecimen met recombinant Leptospira interrogans antigeen vervoegd colloïdegoud. Het mengsel migreert omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie om met muis anti-menselijke IgG or/and muis anti-menselijke IgM op het membraan te reageren en een rassenbarrière te produceren. De aanwezigheid van deze rassenbarrière wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

TESTprocedure

 

1. Breng pouched testapparaat aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan het testen. Open geen zak tot klaar om de analyse uit te voeren.

2. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse zo spoedig mogelijk wordt uitgevoerd.

3. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje; trek het specimen over 1cm boven het hogere eind van de pijp zoals aangetoond in hieronder illustratie. Breng 1 volledige daling (ong. 20μL) goed van specimen naar elke steekproef over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μL) goed aan elke steekproef toe en begin de tijdopnemer. Zie de hieronder illustratie.

4. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 15 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer geen resultaten na 20 minuten.

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

Positief:

Twee rode lijnen zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De intensiteit van de testlijn kan zijn

zwakker of donkerder dan dat van de controlelijn. Dit betekent nog een positief resultaat.

 

Verbied:

De controlelijn verschijnt in het resultaatvenster, maar de testlijn is niet zichtbaar.

 

Ongeldig:

Als de controlelijn niet in het resultaatvenster verschijnt, zijn de testresultaten ONGELDIG ongeacht de aanwezigheid of het ontbreken van de lijn in het testgebied.

 

Het gouden Colloïdale BesmettingsBloedonderzoek ontdekt Teken van Ce van Leptospria het Antilichaam Ontruimde

 

 

PRESTATIESkarakters:

 

Gevoeligheid en Specificiteit

 

Een totaal van 230 steekproeven van vatbare onderwerpen werden getest door de Leptospira IgG/IgM Snelle Testcassette en door een commerciële Leptospira uitrusting van IgM EIA. De vergelijking voor alle onderwerpen wordt getoond in de volgende lijst.

 

IgMresultaten

 

Methode ELISA Totale Resultaten
Leptospira IgG/IgM Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) Resultaten Positief Verbied
Positief 9 3 12
Verbied 1 217 218
Bedraag Resultaten 10 220 230

 

Relatieve Gevoeligheid: 90.0% (95%CI*: 55.5%-99.7%)

 

Relatieve Specificiteit: 98.6% (95%CI*: 96.1%-99.7%)

 

Nauwkeurigheid: 97.4% (95%CI*: 94.7%-98.9%) *Confidenceintervallen

 

Een totaal van 239 steekproeven van vatbare onderwerpen werden getest door de Leptospira IgG/IgM Snelle Testcassette en door een commerciële Leptospira uitrusting van IgG EIA. De vergelijking voor alle onderwerpen wordt getoond in de volgende lijst.

 

IgGresultaten

 

Methode ELISA Totale Resultaten
Leptospira IgG/IgM Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) Resultaten Positief Verbied
Positief 15 3 18
Verbied 1 220 221
Bedraag Resultaten 16 223 239

 

Relatieve Gevoeligheid: 93.8% (95%CI*: 69.8%-99.8%)

 

Relatieve Specificiteit: 98.7% (95%CI*: 96.1%-99.7%)

 

Nauwkeurigheid: 98.3% (95%CI*: 95.8%-99.5%)

 

 

NOTA: Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw apparaat. Als het probleem voortduurt, gelieve uw lokale verdeler te contacteren.

 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)