Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenInfectieziekteBloedonderzoeken

Van de Strooknorovirus van de extractiebuffer van de de Testuitrusting Snelle het Resultaat Snelle Kenmerkend van Relaible

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Van de Strooknorovirus van de extractiebuffer van de de Testuitrusting Snelle het Resultaat Snelle Kenmerkend van Relaible

China Van de Strooknorovirus van de extractiebuffer van de de Testuitrusting Snelle het Resultaat Snelle Kenmerkend van Relaible leverancier
Van de Strooknorovirus van de extractiebuffer van de de Testuitrusting Snelle het Resultaat Snelle Kenmerkend van Relaible leverancier Van de Strooknorovirus van de extractiebuffer van de de Testuitrusting Snelle het Resultaat Snelle Kenmerkend van Relaible leverancier

Grote Afbeelding :  Van de Strooknorovirus van de extractiebuffer van de de Testuitrusting Snelle het Resultaat Snelle Kenmerkend van Relaible

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Besmettelijk Formaat: Strook/Cassette
Specimen: Faecaliën Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Norovirus Ag
Nauwkeurigheid: 94.29%

Één Snelle Test van Stapnorovirus, Faecaliënspecimen, gouden colloïdale methode, het antigeen van Opsporingsnorovirus, hoge nauwkeurigheid

 

 

Toebehoren:

 

Testcassettes Bijsluiter
De buis van de specimeninzameling met extractiebuffer  


 

 

Bestemming:

 

 

De snelle de Testcassette van Norovirus (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Norovirus in menselijke faecaliënspecimens aan hulp in de diagnose van Norovirus-besmetting.

 

 

Testprincipe:

 

De Norovirus-Testcassette (Faecaliën) is kwalitatieve, zijstroomimmunoassay voor de opsporing van Norovirus in menselijke faecaliënspecimens.

De analyse gebruikt Genogroup 1 en Genogroup 2 specifieke die monoclonal antilichamen op het testmembraan met een laag worden bedekt. Tijdens het testen, reageert het krukspecimen met de verenigde antilichamen. Het mengsel migreert omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie om met de antilichamen van Genogroup 1 en 2 op het membraan te reageren en produceert een rassenbarrière op het niveau van de T1 en T2 respectievelijk streek. De aanwezigheid van een rassenbarrière in T1 gebied wijst op een positief resultaat voor Genogroup 1 en in T2gebied voor Genogroup 2 respectievelijk, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in de streek van de controlereactie (c) erop wijzen die schijnen dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

 

TESTprocedure

 

Breng v3o3or gebruik tests, specimens, buffer en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).

 

1. Specimeninzameling en voorbehandeling:

 

1) Gebruiks schone, droge containers voor specimeninzameling. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd.

 

2) Voor stevige specimens: Schroef en verwijder het instrument van de verdunningsbuis los. Becareful om oplossing niet te morsen of te bespatten van de buis. Verzamel specimens door de instrumentenstok in minstens 3 verschillende plaatsen van de faecaliën op te nemen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen.

 

Voor vloeibare specimens: Houd de pipet verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen (ongeveer 80 µL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.

3) Vervang het instrument terug in de buis en schroef strak GLB. Ben zorgvuldig om het uiteinde van de verdunningsbuis niet te breken.

Schud krachtig de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. De specimens in de buis van de specimeninzameling kunnen worden voorbereid 6 maanden bij -20°C worden opgeslagen als getest niet binnen 1 uur na voorbereiding die.

 

2. Het testen

 

1) Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.

 

2) Gebruikend een stuk van papieren zakdoekje, breek het uiteinde van de verdunningsbuis. Houd verticaal de buis en deel 3 dalingen goed van oplossing in het specimen (s) van het testapparaat uit.

 

Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatvenster toe.

Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.

 

3. Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

 

Nota: Als het specimen niet wegens de aanwezigheid van deeltjes migreert, centrifugeer de gehaalde specimens in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 100 µL van bovendrijvende substantie, deel goed in het specimen (s) van een nieuw testapparaat en een begin opnieuw uit, na de hierboven beschreven instructies.

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van TP-antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Van de Strooknorovirus van de extractiebuffer van de de Testuitrusting Snelle het Resultaat Snelle Kenmerkend van Relaible

 

PRESTATIESkarakters:

 

Gevoeligheid, Specificiteit en Nauwkeurigheid

 

De prestaties van de Snelle de Testcassette van Norovirus zijn met 70 klinische die specimens geëvalueerd uit kinderen en jonge volwassenen in vergelijking met methode rechts-PCR worden bijeengezocht. De resultaten tonen aan dat de relatieve gevoeligheid van de Snelle de Testcassette van Norovirus (Faecaliën) 95,65% is en de relatieve specificiteit is 91,67%.

 

Één Snelle de Testcassette van Stapnorovirus versus rechts-PCR

 

Methode Rechts-PCR Totale Resultaten

Één Stap Snelle Norovirus

Testcassette

Resultaten Positief Verbied
Positief 44 2 46
Verbied 2 22 24
Bedraag Resultaten 46 24 70

 

Relatieve Gevoeligheid: 95.65% (95%CI: *85.16%-99.57%)

 

Relatieve Specificiteit: 91.67% (95%CI: *73.00%-98.97%)

 

Relatieve Nauwkeurigheid: 94.29% (95%CI: *86.01%-98.42%) *Confidenceintervallen

 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)