Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

6 in 1 Mondelinge Druggebruik van het het Speekselspecimen van de Testuitrusting Hoge de Nauwkeurigheids Veelvoudige Cassette

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

6 in 1 Mondelinge Druggebruik van het het Speekselspecimen van de Testuitrusting Hoge de Nauwkeurigheids Veelvoudige Cassette

6 In 1 Oral Drug Abuse Test Kit Saliva Specimen High Accuracy Multiple Cassette
6 In 1 Oral Drug Abuse Test Kit Saliva Specimen High Accuracy Multiple Cassette 6 In 1 Oral Drug Abuse Test Kit Saliva Specimen High Accuracy Multiple Cassette

Grote Afbeelding :  6 in 1 Mondelinge Druggebruik van het het Speekselspecimen van de Testuitrusting Hoge de Nauwkeurigheids Veelvoudige Cassette Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: snelle test Formaat: Veelvoudig paneel
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Drug van Misbruik
Hoog licht:

de stroken van de drugtest

,

de nauwkeurige uitrustingen van de drugtest

6 in 1 Mondelinge Drug testen uitrustingen, Speekselspecimen, Hoge Nauwkeurigheid, gemakkelijk en snel, veelvoudige cassette, colloïdaal Goud

 

 

 

Bestemming

 

Het mondelinge Vloeibare Apparaat van het Drugscherm voor AMP/MET/COC/OPI/THC/BZO is zijstroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van amfetamine, methamfetamine, cocaïne, opiaten, THC, BZO en hun metabolites in mondelinge vloeistoffen bij de volgende afgesneden concentraties:

 

 

Product Kat Nr Specimen Gevoeligheid
Drugs die Uitrustingenspeeksel testen
AMPÈRE YD101S3 Speeksel 1000 ng/mL
YD101C4
BAR YD201S3 Speeksel 300 ng/mL
YD201C4
BZO YD301S3 Speeksel 300 ng/mL
YD301C4
COC YD401S3 Speeksel 300 ng/mL
YD401C4
MOR (ZWABBER) YD501S3 Speeksel 300 ng/mL
YD501C4
SAMENGEKOMEN YD601SM Speeksel 500 ng/mL
YD601CM
MTD YD701S3 Speeksel 300 ng/mL
YD701C4
MDMA YD801S3 Speeksel 500 ng/mL
YD801C4
THC YD901S3 Speeksel 50 ng/mL
YD901C4
BUP YD111S3 Speeksel 100 ng/mL
YD111C4
PCP YD121S3 Speeksel 25 ng/mL
YD121C4
K2 YD131S3 Speeksel 50 ng/mL
YD131C4
OPI YD141S3 Speeksel 2000 ng/mL
YD141C4

 

 

Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) en de gaschromatografie/massaspectrometrie achter elkaar (GC/MS/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethoden. Het professionele oordeel zou op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden vermeld.

 

Samenvatting

 

Het mondelinge Vloeibare Apparaat van het Drugscherm voor AMP/MET/COC/OPI/THC/BZO en hun metabolites is een snelle, mondelinge vloeibare onderzoekstest die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt monoclonal antilichamen om opgeheven niveaus van specifieke drugs in menselijke mondelinge vloeistof selectief te ontdekken.

 

Amfetamine (AMP)

 

De amfetamine is een sympathomimetic amine met therapeutische indicaties. De drug is vaak selfadministered door neusinhalatie of mondelinge opname. Afhankelijk van de route van beleid, kan de amfetamine in mondelinge vloeistof zodra 5-10 minuten na use1 worden ontdekt. De amfetamine kan in mondelinge vloeistoffen maximaal 72 uren na use1 worden ontdekt. De amfetamineanalyse bevatte binnen de Mondelinge Vloeibare het Apparatenopbrengsten van het Drugscherm een positief resultaat wanneer de amfetamineconcentratie in mondelinge vloeistof 50 ng/mL overschrijdt.

 

Methamfetamine (MET)

 

De methamfetamine is een machtige stimulans chemisch met betrekking tot amfetamine maar met grotere CNS stimulatieeigenschappen. De drug wordt vaak zelf-beheerd door neusinhalatie, het roken of mondelinge opname. Afhankelijk van de route van beleid, kan de methamfetamine in mondelinge vloeistof zodra 510 minuten na use1 worden ontdekt. De methamfetamine kan in mondelinge vloeistoffen maximaal 72 uren na use1 worden ontdekt. De methamfetamineanalyse bevatte binnen de Mondelinge Vloeibare het Apparatenopbrengsten van het Drugscherm een positief resultaat wanneer de methamfetamineconcentratie in mondelinge vloeistof 50 ng/mL overschrijdt.

 

Cocaïne (COC)

 

De cocaïne is een machtige stimulans van centraal zenuwstelsel(cns) en een lokaal verdovingsmiddel dat uit de cocainstallatie (erythroxylumcoca) wordt afgeleid. De drug wordt vaak zelf-beheerd door neusinhalatie, intraveneuze injectie en vrij-basis te roken. Afhankelijk van de route van beleid, kunnen de cocaïne en metabolites benzoylecgonine en ecgonine methylester in mondelinge vloeistof zodra 5-10 minuten na use1 worden ontdekt. De cocaïne en benzoylecgonine kunnen in mondelinge vloeistoffen maximaal 24 uren na use1 worden ontdekt. De cocaïneanalyse bevat binnen het Mondelinge Vloeibare Apparaat van het Drugscherm voor cocaïne en opiaten levert een positief resultaat op wanneer cocaïnemetabolite in mondelinge vloeistof 20 ng/mL overschrijdt.

 

Opiaten (OPI)

 

De opiaten van de drugklasse verwijst naar om het even welke drug die wordt afgeleid uit de maankop, die natuurlijk - het voorkomen samenstellingen zoals morfine en codeïne en halfsynthetische drugs zoals heroïne omvat. De opiaten handelen om pijn te controleren door het centrale zenuwstelsel in te drukken. De drugs tonen verslavende eigenschappen aan wanneer gebruikt voor aanhoudende perioden; de symptomen van terugtrekking kunnen het zweten, het schudden, misselijkheid en geprikkeldheid omvatten. De opiaten kunnen mondeling of door injectie worden genomen routes met inbegrip van intraveneus, intramusculair en onderhuids; de onwettige gebruikers kunnen neusinhalatie intraveneus of door ook nemen. Gebruikend een immunoassay scheidingsniveau van 40 ng/mL, kan de codeïne in de mondelinge vloeistof binnen 1 uur na één enkele mondelinge dosis worden ontdekt en kan 7-21 uren na dose2 opspoorbaar blijven. Heroïnemetabolite 6 wordt monoacetylmorphine (6-MAM) gevonden meer prevalently in afgescheiden unmetabolized, en is ook het belangrijkste metabolische product van codeïne en heroïne.

De opiatenanalyse bevatte binnen de Mondelinge Vloeibare het Apparatenopbrengsten van het Drugscherm een positief resultaat wanneer de opiatenconcentratie in mondelinge vloeistof 40 ng/mL overschrijdt.

 

Marihuana (THC)

 

Tetrahydrocannabinol (THC), het actieve ingrediënt in de marihuanainstallatie (sativa cannabis), is opspoorbaar in mondelinge vloeistof kort na gebruik. De opsporing van de drug wordt verondersteld hoofdzakelijk toe te schrijven om aan de directe blootstelling te zijn van de drug aan de mond (mondelinge en rokende overheidsdiensten) en het verdere sekwestreren van de drug in de mond Historische studies van cavity.3 heeft een venster van opsporing voor THC in mondelinge vloeistof van zelfs 14 uren na drug use.3 de THC-analyse bevat binnen de Mondelinge Vloeibare het Apparatenopbrengsten van het Drugscherm een positief resultaat getoond wanneer de concentratie δ9-THC in mondelinge vloeistof 50 ng/mL overschrijdt

 

Benzodiazepine (BZO):

 

Benzodiazepines zijn medicijnen die vaak voor de symptomatische behandeling van bezorgdheid en slaapwanorde worden voorgeschreven. Zij veroorzaken hun gevolgen die via specifieke receptoren een neurochemical geroepen gamma impliceren aminobutyric zuur (GABA). Omdat zij veiliger en efficiënter zijn, hebben Benzodiazepines Barbituraten in de behandeling van zowel bezorgdheid als slapeloosheid vervangen. Benzodiazepines worden ook gebruikt als kalmerende middelen vóór sommige chirurgische en medische procedures, en voor de behandeling van beslagleggingswanorde en alcoholterugtrekking.

 

Testprincipe

 

Het mondelinge Apparaat van het Drugscherm voor AMP/MET/COC/OPI/THC/BZO is immunoassay die op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het mondelinge vloeibare specimen aanwezig kunnen zijn concurreren met hun respectieve drugstamverwant voor bandplaatsen op hun specifiek antilichaam.

Tijdens het testen, migreert een gedeelte van het mondelinge vloeibare specimen omhoog door capillaire actie. Een drug, als huidig in het mondelinge vloeibare specimen onder zijn afgesneden concentratie, zal niet de bandplaatsen van zijn specifiek antilichaam verzadigen. Het antilichaam zal dan met de drug-proteïne stamverwant reageren en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn van de specifieke drugstrook verschijnen. De aanwezigheid van drug boven de afgesneden concentratie in het mondelinge vloeibare specimen zal alle bandplaatsen van het antilichaam verzadigen. Daarom zal de rassenbarrière zich niet in het gebied van de testlijn vormen.

Een drug-positief mondeling vloeibaar specimen zal geen rassenbarrière in het specifieke gebied van de testlijn van de strook wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief mondeling vloeibaar specimen een lijn in het gebied van de testlijn wegens het ontbreken van de drugconcurrentie zal produceren.

 

 

Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied van de controlelijn schijnen erop wijst, dat dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen. REAGENTIA

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn, en een andere duidelijke aangrenzende rassenbarrière zou in het testgebied (Drug/T) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de drugconcentratie onder het opspoorbare niveau is. *NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (Drug/T) zal variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

 

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het testgebied (Drug/T). Dit positieve resultaat wijst erop dat de drugconcentratie boven het opspoorbare niveau is. ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test gebruikend een nieuw testpaneel. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de partij onmiddellijk en contacteer de fabrikant.

 

6 in 1 Mondelinge Druggebruik van het het Speekselspecimen van de Testuitrusting Hoge de Nauwkeurigheids Veelvoudige Cassette 0

 

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons