Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenhuis testende uitrustingen

De hoge Testende Uitrustingen van het Nauwkeurigheidshuis, Bloed Snel HIV Gediplomeerd de Uitrustingsce van de Huistest

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

De hoge Testende Uitrustingen van het Nauwkeurigheidshuis, Bloed Snel HIV Gediplomeerd de Uitrustingsce van de Huistest

China De hoge Testende Uitrustingen van het Nauwkeurigheidshuis, Bloed Snel HIV Gediplomeerd de Uitrustingsce van de Huistest leverancier
De hoge Testende Uitrustingen van het Nauwkeurigheidshuis, Bloed Snel HIV Gediplomeerd de Uitrustingsce van de Huistest leverancier De hoge Testende Uitrustingen van het Nauwkeurigheidshuis, Bloed Snel HIV Gediplomeerd de Uitrustingsce van de Huistest leverancier

Grote Afbeelding :  De hoge Testende Uitrustingen van het Nauwkeurigheidshuis, Bloed Snel HIV Gediplomeerd de Uitrustingsce van de Huistest

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.25-USD1
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: Colloïdaal goud Formaat: cassetteuitrusting
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Tijd: 15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: De test van het hulphuis

De verklaarde, Hoge Nauwkeurigheidshiv uitrusting van de Huistest, Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen, het gebruik van de Huisautoverificatie, snel en gemakkelijk

 

 

Toebehoren:

 

Testcassettes Het ontsmettingsmiddel veegt af Steriel lancet
Pippette Steriel gaasstootkussen Bijsluiter
Buffer    

 

 

 

BESTEMMING:

 

HIV de uitrusting van de Huistest is immunoassay voor éénmalig gebruik, kwalitatieve om antilichamen aan Menselijk Immunodeficiency Virustype 1 (hiv-1 en hiv-2) in de specimens van het fingerstick gehele bloed te ontdekken. De test is bedoeld voor gebruik als punt-van-zorg test om in de diagnose van besmetting met hiv-1 en hiv-2 te helpen. Deze test is geschikt voor gebruik in multidietestalgoritmen voor statistische bevestiging van snelle HIV testresultaten worden ontworpen. Wanneer de veelvoudige snelle HIV tests beschikbaar zijn, zou deze test in aangewezen multi-testalgoritmen moeten worden gebruikt.

 

 

SAMENVATTING EN VERKLARING VAN DE TEST

 

Het verworven Immune Deficiëntiesyndroom (AIDS), AIDS wordt verwante complexe (ARC) en pre-AIDS verondersteld om door het Menselijke Immunodeficiency Virus (HIV) worden veroorzaakt. Eerste op hulp betrekking hebbend virus, hiv-1 (ook bekend als htlv-III, lav-1 en ARV) is geïsoleerd van patiënten met AIDS en van gezonde personen bij zeer riskant voor AIDS.1, heeft Genetische analyse 2 van isolates hiv-1 het bestaan van subtypes gedocumenteerd. Tot op heden, zijn acht die subtypes hiv-1 (A door H), als Groep M wordt aangewezen, geïdentificeerd wereldwijd naast hoogst uiteenlopende die hiv-1 isoleert van AIDS-patiënten in Kameroen, als nauw verwante Groep O.3 A wordt aangewezen maar het verschillende tweede aangewezen type van pathogene menselijke retrovirus immunodeficiency, hiv-2 (vroeger LAV -2) is, geïsoleerd van het Westen - Afrikaanse patiënten met AIDS. Hiv-2 zijn getoond om een aantal behouden opeenvolgingen met hiv-1 te delen, maar serologische cross-reactivity tussen hiv-1 en hiv-2 is getoond hoogst veranderlijk om van steekproef aan steekproef te zijn.

 

HIV is gekend om door seksueel contact, door blootstelling aan bloed (met inbegrip van het delen van vervuilde naalden en spuiten) of door vervuilde bloedproducten worden overgebracht, of het kan van een besmette moeder aan haar foetus tijdens de prenatale periode worden overgebracht. Individuen besmet met HIV opbrengsantilichamen tegen de HIV virale proteïnen. Het testen voor de aanwezigheid van antilichamen aan HIV in lichamelijke vloeistoffen (b.v., bloed, mondelinge vloeistof, en urine) is een nauwkeurige hulp in de diagnose van HIV besmetting. Nochtans, moeten de implicaties van seropositiviteit in een klinische context worden overwogen. Bijvoorbeeld, in pasgeborenen, is de aanwezigheid van antilichamen aan HIV indicatief van blootstelling aan HIV, maar niet noodzakelijk van HIV besmetting, wegens de aanwinst van moederantilichamen die maximaal zes maanden kunnen voortduren. Omgekeerd, kan de afwezigheid van antilichaam aan HIV niet als absoluut bewijs worden genomen dat een individu van HIV besmetting vrij of onbekwaam is om het virus over te brengen. Een antilichamenreactie op een recente blootstelling kan verscheidene maanden vergen om opspoorbare niveaus te bereiken. HIV is geïsoleerd van niet-symptomatische, seronegatieve individuen vermoedelijk vóór seroconversie na blootstelling.

 

Het standaardlaboratoriumhiv testende die algoritme in de Verenigde Staten wordt gebruikt bestaat uit onderzoek met enzymimmunoassay (EIA) en bevestiging van herhaaldelijk reactieve EIAs gebruikend een Westelijke vlekkentest. De resultaten worden typisch gemeld binnen 48 uren aan 2 weken, deze standaardonderzoek en supplementaire tests die ontoereikend om aan de behoefte aan snelle HIV diagnose te voldoen maken.

 

 

Testprincipe

 

 

HIV 1,2 Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is kwalitatief, membraan gebaseerd immunoassay voor de opsporing van antilichamen aan HIV 1,2 in geheel bloed, een serum of een plasma. Het membraan is pre-coated met recombinante HIV antigenen. Tijdens het testen, reageren het het gehele bloed, serum of plasmaspecimen met HIV antigeen met een laag bedekte deeltjes in de testpeilstok. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met recombinant HIV antigeen op het membraan in het gebied van de testlijn. Als het specimen antilichamen aan HIV 1 en/of HIV 2 bevat, zal een rassenbarrière in het gebied van de testlijn verschijnen, die op een positief resultaat wijzen. Als het specimen HIV 1 en/of HIV 2 geen antilichamen bevat, zal een rassenbarrière niet in het gebied van de testlijn verschijnen, die op een negatief resultaat wijzen. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

TESTprocedure


De strook van de analysetest, die door het het resultaatvenster van het testapparaat kan worden bekeken, bevat synthetische peptides die het HIV envelopgebied en een procedurediecontrole vertegenwoordigen van geit anti-menselijke IgG op een nitrocellulosemembraan wordt geïmmobiliseerd in de Test(t) streek en de Controle(c) streek, respectievelijk.

 

Een specimen van het fingerstick gehele bloed wordt verzameld en in het flesje ontwikkelaaroplossing overgebracht die, door de toevoeging van het testapparaat wordt gevolgd. De ontwikkelaaroplossing vergemakkelijkt de stroom van het specimen in het apparaat en op de teststrook. Als verdunde specimenstromen door het apparaat, hydrateert het eiwit-gouden colorimetrische reagens in het apparaat opnieuw. Aangezien het specimen omhoog blijft migreren de strook, ontmoet het de t-streek. Als het specimen antilichamen bevat die met de antigenen reageren op het nitrocellulosemembraan worden geïmmobiliseerd, zal een roodachtig-purpere lijn verschijnen, kwalitatief wijzend op de aanwezigheid van antilichamen aan hiv-1 en HIV-2in het specimen dat. De intensiteit van de lijnkleur is niet direct evenredig aan de hoeveelheid antilichaam huidig in het specimen.

 

Verder omhoog zal de analysestrook, de steekproef de c-streek ontmoeten. Deze ingebouwde procedurecontrole dient om aan te tonen dat een specimen aan het flesje werd toegevoegd en dat de vloeistof voldoende door het testapparaat is gemigreerd. Een roodachtig-purpere lijn zal in de c-streek tijdens de prestaties van alle geldige tests verschijnen, al dan niet de steekproef voor antilichamen aan hiv-1 en hiv-2 positief of negatief is (verwijs hieronder naar de Interpretatie van Resultatensectie).

 

De testresultaten worden na 20 minuten maar niet meer dan 60 minuten na de introductie van het testapparaat in de ontwikkelaaroplossing geïnterpreteerd die het testspecimen bevatten. Geen precisie het pipeting, predilutions, of gespecialiseerde instrumentatie worden vereist om de Snelle hiv-1 en hiv-2 Antilichamentest uit te voeren.

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


Verbied: De aanwezigheid van slechts één lijn in het controlegebied wijst op een negatief resultaat (Figuur 1).

 

Hiv-1 positief: De controlelijn en hiv-1 lijn (T1) zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor hiv-1.


Hiv-2 positief: De controlelijn en lijn hiv-2 (T2) zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor hiv-2.


Hiv-1 en Positief hiv-2: De controlelijn, hiv-1 (T1) en hiv-2 (T2) lijnen zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor HIV-1and hiv-2.

 

Betreffende de positieve resultaten voor zowel hiv-1 als hiv-2 in één patiënt, is het mogelijk als volgt om redenen:

 


1.  Er is de homologie in de aminozuuropeenvolging van HIV type 1 en type-2. Zo, is het mogelijk dat de test
de resultaten tonen de positieve resultaten voor hiv-1 en hiv-2 in één patiënt, gelijktijdig.
2.  Voorlopig, kunt u virustype volgens de lijndichtheid besluiten. Als de lijndichtheid van type 1 donkerder is
dan dat van type-2 in het resultaatvenster, kunt u als hiv-1 positief lezen. Als de lijndichtheid van type-2 donkerder is
dan dat van type 1 in het resultaatvenster, kunt u als positief lezen hiv-2. Als u virustype of mede-besmetting wilt bepalen precies, zou u de bevestigende analyse (b.v. Westelijke vlek enz.) moeten uitvoeren.


Ongeldig: Als de roze rassenbarrière in c-gebied niet zichtbaar is, wordt het resultaat beschouwd (Figuur 3) ongeacht de aanwezigheid of het ontbreken van de testlijn als ongeldig.

 

 

PRESTATIESstudie

 

 

HIV 1,2 heeft Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) correct specimens van seroconversiepaneel geïdentificeerd en vergeleken bij een belangrijke commerciële ELISA-HIV test gebruikend klinische specimens. De resultaten tonen aan dat de relatieve gevoeligheid van HIV 1,2 Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) >99.9% is en de relatieve specificiteit is 99,9%.

 

 

Methode       ELISA  
            Totaal Resultaat
  Resultaten   Positief   Verbied
       
HIV 1,2 Snelle Testpeilstok            
Positief   108   1 109
(Geheel Bloed/Serum/Plasma)    
           
             
  Verbied   0   925 925
             
Bedraag Resultaat     108   926 1034
             
Relatieve Gevoeligheid: >99.9% (97,3% ‐ 100%) *          
Vrij Specificiteit: 99.9% (99,4% ‐ 100%) *          
Nauwkeurigheid: 99.9% (99,5% ‐ 100%) *   *95% Betrouwbaarheidsintervallen  

 

 

Conclusie:

 

 

De resultaten van de steekproefcorrelatie tonen aan dat de relatieve gevoeligheid van HIV 1,2 Snelle Testcassette >99.9% is, en de relatieve specificiteit is 99,9% en de algemene nauwkeurigheid is 99,9% dat met een commerciële beschikbare HIV ELISA test moet worden vergeleken.

 

 

De hoge Testende Uitrustingen van het Nauwkeurigheidshuis, Bloed Snel HIV Gediplomeerd de Uitrustingsce van de Huistest

 

 

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)