Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Uitrusting van de Elisatest

Troponine I Elisa-de Hoge Nauwkeurigheid 96wells van de Testuitrusting/uitrustings Kwantitatieve Meting

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Troponine I Elisa-de Hoge Nauwkeurigheid 96wells van de Testuitrusting/uitrustings Kwantitatieve Meting

China Troponine I Elisa-de Hoge Nauwkeurigheid 96wells van de Testuitrusting/uitrustings Kwantitatieve Meting leverancier

Grote Afbeelding :  Troponine I Elisa-de Hoge Nauwkeurigheid 96wells van de Testuitrusting/uitrustings Kwantitatieve Meting

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: 96 putten

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 uitrusting
Verpakking Details: 96T/kit
Levertijd: 20-35days
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kit/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: Elisa Formaat: 96T/kit
geldig: 24 maand Nauwkeurigheid: 99.97%
gevoeligheid: 99.98% Toepassing: Troponine I tnt

Troponine I (TNNI3) ELISA-Uitrusting 96wells/kit, hoge nauwkeurigheid, Elisa-Sandwichmethode, voor kwantitatieve meting
 
 
Productnaam:  Troponine I ELISA-Uitrusting
 
Bestemming:
 
Troponine I (TNNI3) ELISA-Uitrusting is een enzym-verbonden immunosorbent analyse voor het meten van menselijke troponine I in serum, plasma, en de media van de celcultuur.
 
Inleiding:
 
De troponine is een belangrijke samentrekbare regelgevende proteïne van skeletachtige en hartspier. De troponine bestaat als heteromeric eiwit complex (Figuur 1) in gegroefde spier en bestaat uit drie subeenheden: troponine C (TnC), troponine T (TnT), en troponine I (TnI). Elk van deze subeenheden speelt een specifieke regelgevende functie in dit complex. TnC bindt Ca2+-ionen, bindt TnT tropomyosine, en TnI bindt actin; wanneer gecompliceerd, maken zij aan de actin gloeidraad vast. Inleiding
 
Troponine I er bestaat in 3 isoforms. TnI isoform in het myocardium wordt gevonden, cTnI, is getoond om een krachtige kenmerkende teller te zijn voor de beoordeling van van hartwanorde die. Na een hartaanval (myocardiaal infarct), bevrijden de beschadigde cellen cTnI van het bloed; deze opgeheven niveaus kunnen gezien 3-6 urenpostinfarction zijn en blijven gedurende meerdere dagen opgeheven. In de loop van de laatste 20 jaar, is cTnI als verkozen biomarker voor myocardiaal infarctdiagnose te voorschijn gekomen en als gevoeliger/specifiek dan andere kenmerkende doelstellingen zoals CK-MB, totale CK, myoglobin, of LDH beschouwd.

 
Troponine I Elisa-de Hoge Nauwkeurigheid 96wells van de Testuitrusting/uitrustings Kwantitatieve Meting

 

Figuur 1: De complexe Troponine
 
Is Menselijke Harttroponine I van celbiolabs die ELISA-Uitrusting enzymimmunoassay voor opsporing en kwantificatie van menselijke harttroponine I proteïne wordt ontwikkeld. De uitrusting heeft een grens van de opsporingsgevoeligheid van 50 pg/mL cTnI. Elke uitrusting verstrekt voldoende reagentia om tot 96 analyses met inbegrip van standaardkromme en Troponine I uit te voeren steekproeven.
 
 
Principe van Test:


Een anti-troponine I die antilichaam met een laag bedekken wordt geadsorbeerd op een microtiter plaat. Troponine I proteïne huidig in de steekproef of de norm bindt aan de antilichamen op de plaat worden geadsorbeerd die; a biotinylated anti-troponine I antilichaam wordt toegevoegd en die aan het antigeen bindt door het eerste antilichaam wordt gevangen. Na incubatie en wasstappen, wordt een streptavidin-enzymstamverwant toegevoegd en bindt aan biotinylated anti-troponine I antilichaam. Unbound streptavidin-enzymstamverwant wordt verwijderd tijdens een wasstap, en de substraatoplossing wordt toegevoegd aan de putten. Een gekleurd product wordt gevormd in verhouding tot de hoeveelheid Troponine I heden in de steekproef. De reactie wordt geëindigd door toevoeging van zuur en de absorbering wordt gemeten bij 450 NM. Een standaardkromme wordt voorbereid van gezuiverde harttroponine I en de steekproefconcentratie wordt dan bepaald
 
Uitrustingscomponenten
 

  1.  Microtiterwells, 12 x 8 (onderbrekings apart) stroken, 96 putten; Putten met Treponema met een laag worden bedekt - pallidum antigeen dat. (met inbegrip van 1 strookhouder en 1 dekkingsfolie)
  2.  Pos. Controle ***, 1 flesje, 1,0 ml, klaar te gebruiken; gekleurd geel, rood GLB.
  3.  Verbied. Controleer ***, 1 flesje, 2,0 ml, klaar te gebruiken; gekleurd geel, geel GLB.
  4.  Snijd Controle ***, 1 flesje, 1,0 ml af, klaar te gebruiken; gekleurd geel, zwart GLB.
  5.   Enzym Verenigde **, 1 flesje, 13 ml, klaar te gebruiken,
  6. Substraatoplossing, 1 flesje, 14 ml, klaar te gebruiken, Tetramethylbenzidine (TMB).
  7.  De eindeoplossing, 1 flesje, 14 ml, klaar te gebruiken, bevat 0,2 mol/l-H2SO4, vermijdt contact met de eindeoplossing. Het kan huidirritatie en brandwonden veroorzaken.
  8.  De wasoplossing *, 1 flesje, 30 die ml (20X voor 600 ml wordt geconcentreerd), pH 7,2 ± 0,2 ziet Voorbereiding „van Reagentia „.

* bevat 0.03% ProClin 300
** bevat 0.03% ProClin 300 + 0.01% Gentamicin sulfaat
*** bevat 0.03% ProClin 300 + 0.015% bromo-5-nitro-1,3-dioxane 5 (BND) + 0.010% 2 methyl-2H-isothiazol-3-één (MIT)
 
 
ANALYSEprocedure
 
 

1. Breng v3o3or gebruik alle reagentia en steekproeven aan kamertemperatuur (18 - 25ºC). Men adviseert dat alle normen en steekproeven minstens in tweevoud in werking worden gesteld.

2. Voeg 100µL van elke norm (zie stap 3 van de Reagensvoorbereiding) en steekproef in aangewezen putten toe. Behandel putten en broed 2,5 u uit bij kamertemperatuur met het zachte schudden.

Nota: De nachtelijke incubaties bij 4°C met het zachte schudden kunnen worden uitgevoerd, maar kunnen algemene signalen met inbegrip van achtergrond verhogen.

3. Verwerp de oplossing en was 4 keer met 1X-Wasbuffer. Was door goed elk met Wasbuffer die (300µL) te vullen een Pipet of een autowasher gebruiken met meerdere kanalen. De volledige verwijdering van vloeistof bij elke stap is essentieel voor goede prestaties. Na de laatste was, verwijder om het even welke resterende Wasbuffer door op te zuigen of over te hevelen. Keer de plaat om en bevlek het tegen schone keukenrollen.

4. Voeg toe 100µL van voorbereide 1X antilichaam (stap 6 van de Reagensvoorbereiding) goed aan elk biotinylated. Broed 1 uur uit bij kamertemperatuur met het zachte schudden.

5. Verwerp de oplossing. Herhaal de was zoals in stap 3.

6. Voeg 100µL van voorbereide oplossing streptavidin-HRP (zie stap 7 van de Reagensvoorbereiding) goed aan elk toe. Broed 45 minuten uit bij kamertemperatuur met het zachte schudden.

7. Verwerp de oplossing. Herhaal de was zoals in stap 3.

8. Voeg 100µL goed van TMB-Substraat aan elk toe. Broed 30 minuten uit bij kamertemperatuur in dark met het zachte schudden.

9. Voeg 50 µl goed van Eindeoplossing aan elk toe.

10. De plaat moet binnen 30 minuten worden geëvalueerd na het tegenhouden van de reactie. De maatregelenabsorbering op een ELISA-plaatlezer plaatste bij 450nm en 550nm. Trek 550nm-waarden van 450nm-waarden voor optische onvolmaaktheden in microplate af te verbeteren. Als 550nm niet beschikbaar is, meet absorbering bij slechts 450nm. Het weglaten van de 550nm-meting zal in hogere absorberingswaarden resulteren.

 

 Troponine I Elisa-de Hoge Nauwkeurigheid 96wells van de Testuitrusting/uitrustings Kwantitatieve Meting

 


Prestatieskenmerken
 
Typische Gegevens: Deze standaardkrommen zijn voor slechts demonstratie. Een standaardkromme moet met elke analyse worden in werking gesteld.
 
Gevoeligheid: 100 pg/mL
 
De gevoeligheid of de Ondergrens van Opsporing (LLD) werd bepaald door het analyseren her*halen van nul en de standaardkromme. Het gemiddelde signaal van nul + 2 die standaarddeviaties in dosis van de standaardkromme worden gelezen is LLD. Deze waarde is de kleinste dosis die geen nul met 95%-vertrouwen is.
 
Het vastspijkeren & Terugwinning: De het samengevoegde serum, het plasma, en de media van de celcultuur steekproeven werden vastgespijkerd met recombinante Human Troponin I. Endogenous Human Troponine I niveaus door niet-vastgespijkerde steekproeven naast spiked gedeelten zelfde steekproeven te testen werd bepaald. De verwachte waarden werden berekend door endogene Troponine I niveaus aan die van de spiked controle toe te voegen. Werd het percent terugwinnings berekend door te verdelen waargenomen door verwachte waarden.
 

Steekproeftype Gemiddelde % Terugwinnings Waaier (%)
     
Serum 135 120-148
Plasma 115 98-138
De Media van de celcultuur 92 87-96

 
 
Lineariteit: De het serum, het plasma, en de media van de celcultuur steekproeven werden vastgespijkerd met recombinante Menselijke Troponine I, in afleveringen verdund in steekproefverdunner en geëvalueerd. De waargenomen waarden werden vergeleken bij verwachte waarden om percententerugwinning te berekenen en de verdunningslineariteit van de analyse aan te tonen.
 

Steekproeftype Gemiddelde Verwachte % Waaier (%)
1:2verdunning 1:4verdunning 1:2verdunning 1:4verdunning
 
Serum 134 93 126-114 84-101
Plasma 116 88 111-120 77-97
De Media van de celcultuur 107 85 102-111 75-95

 

 

 

 

]Troponine I Elisa-de Hoge Nauwkeurigheid 96wells van de Testuitrusting/uitrustings Kwantitatieve Meting

 

 

 

 

 
 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry
 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)