Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Uitrusting van de Elisatest

Van het Toxoplasmagondii van de Elisasandwich de de Testuitrusting ontdekt IgM-Antilichamen37°c Vochtige Kamer

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Van het Toxoplasmagondii van de Elisasandwich de de Testuitrusting ontdekt IgM-Antilichamen37°c Vochtige Kamer

China Van het Toxoplasmagondii van de Elisasandwich de de Testuitrusting ontdekt IgM-Antilichamen37°c Vochtige Kamer leverancier

Grote Afbeelding :  Van het Toxoplasmagondii van de Elisasandwich de de Testuitrusting ontdekt IgM-Antilichamen37°c Vochtige Kamer

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: 96 putten

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 uitrusting
Verpakking Details: 96T/kit
Levertijd: 20-35days
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kit/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: elisatest Formaat: 96T/kit
geldig: 24 maand Nauwkeurigheid: 99.96%
gevoeligheid: 99.95% Toepassing: Toxoplasmagondii

96wells de testuitrusting van IgM ELISA van toxoplasmagondii (Toxo), hoge nauwkeurigheid, Elisa-Sandwichmethode
 
 
Productnaam:  De test van IgM ELISA van toxoplasmagondii (Toxo)
 
 
Bestemming:
 
Toxoplasmagondii (Toxo) enzym-Verbonden IgM - Immunosorbent de Analyse (ELISA) is voorgenomen voor de vermoedelijke kwalitatieve opsporing van IgM-antilichaam aan Toxoplasmagondii in menselijk serum voor de vermoedelijke diagnose van de scherpe, recente, of reactieve besmetting van Toxoplasmagondii. Het testen van geduldige serums moet samen met een het antilichamenanalyse van IgG van anti-toxoplasmagondii worden uitgevoerd. Dit product is geen FDA dat (goedgekeurd) wordt ontruimd voor gebruik in testen die (d.w.z., onderzoekt) bloed of plasmadonors. De prestaties van de analyse zijn niet gevestigd voor onderzoek van prenatale vrouwen of pasgeborenen. Hoge ingewikkeldheidstest.
 
Samenvatting:
 
T. gondii is een protozoön dat besmetting in talrijke species van zoogdieren en vogels veroorzaakt. Toxoplasmose, de frequent in mensen en dieren, is typischer stil. Het gevestigde overwicht van deze besmetting in de bevolking, gebruikend serologische tests, kan verschillen afhangend van het land van herkomst en de leeftijd. De toxoplasmose tijdens zwangerschap is betrokken bij ernstige aangeboren abnormaliteiten (in het bijzonder, geschade hersenenfuncties) en soms doodgeborene. De demonstratie van het antilichaam van Toxo IgG in vrouwen voorafgaand aan conceptie verstrekt verzekering van foetale bescherming tegen mogelijke toxoplasmose tijdens zwangerschap. De neiging aan strenge toxoplasmosebesmetting is gemeenschappelijk in personen die worden gekend om Immuun Deficiëntiesyndroom (AIDS) verworven te hebben, of wie anders zijn immunocompromised. Deze besmettingen zijn hoofdzakelijk toe te schrijven aan reactivering van T.-gondiicysten huidig voorafgaand aan de HIV besmetting. De specifieke diagnose van T.-gondiibesmetting kan worden gecompliceerd en de isolatie van de parasiet is zeldzaam. De Serologicbevestiging van T.-gondiiantilichaam is indicatief van blootstelling aan de parasiet en wijd toegelaten als middel geworden om immune status en gevoeligheid aan besmetting te bepalen. Het onderzoek van verscheidene isotypes staat of het dateren van T.-gondii en de implementatie van aangewezen therapie in het geval van recente besmetting of het voorstel van profylactische aanbevelingen toe: de hygiëne-dieet richtlijnen in zwangere chemoprophylaxy vrouwen, immunocompromised binnen bevolking.
 
Principe van Test:
 
De enzym-verbonden Immunosorbent Analyses (ELISA) baseren zich op de capaciteit van biologische materialen (b.v., antigenen) aan plastic oppervlakten zoals polystyreen (stevige fase) te adsorberen. Wanneer de antigenen verbindend aan de stevige fase in contact met het serum van een patiënt worden gebracht, zal het antigeen-specifieke antilichaam, als heden, aan het antigeen op de stevige fase binden die antigeen-antilichaam complexen vormt. Het bovenmatige antilichaam wordt verwijderd door was. Dit wordt door de toevoeging van geit anti - menselijke IgM-globuline gevolgd die met mierikswortelperoxidase wordt vervoegd die aan de antilichaam-antigeen complexen zal binden. De bovenmatige stamverwant wordt verwijderd door was, die door de toevoeging van Chromogene stof/Substraattetramethylbenzidine (TMB) wordt gevolgd. Als het specifieke antilichaam aan het antigeen in het serum van de patiënt aanwezig is, ontwikkelt een blauwe kleur zich. Wanneer de enzymatische reactie met 1N-H2SO4 wordt tegengehouden, wordt de inhoud van de putten geel. De kleur, die van de concentratie van antilichaam in het serum indicatief is, kan op een geschikte spectrofotometer of een de plaatlezer van ELISA worden gelezen microwell.
 
Uitrustingscomponenten
 
 

ComponentBedrag
  
De afgescheiden stroken van ELISA die met het specifieke antigeen met een laag worden bedekt96 putten
  
Negatieve controle r.t.u. 1)het flesje van 1,2 ml 1
  
Kalibermeter 1 r.t.u., 10 IU 2)het flesje van 1,2 ml 1
  
Kalibermeter 2 r.t.u., 50 IUhet flesje van 1,2 ml 1
  
Kalibermeter 3 r.t.u., 100 IUhet flesje van 1,2 ml 1
  
Kalibermeter 4 r.t.u., 200 IUhet flesje van 1,2 ml 1
  
Peroxidase verenigde r.t.u (van anti-IgG/Px).het flesje van 12 ml 1
  
Geconcentreerde wasbuffer 25xhet flesje van 80 ml 1
  
Verdunningsbuffer r.t.u.het flesje van 100 ml 1
  
Kleurvormend substraat TMB r.t.u.het flesje van 13 ml 1
  
Eindeoplossing, r.t.u.het flesje van 15 ml 1
  
Dekkingsmembraan3 stuk
  
Zak met ritssluiting + deshydratiemiddel1
  
1) r.t.u., klaar te gebruiken 
2) IU, Internationale Eenheden 

 
 
 
 
ANALYSEprocedure
 

  1.  Sta de vacuüm-gesloten aluminiumzak met stroken toe om kamertemperatuur te bereiken. Trek een adequaat aantal stroken terug en zet de ongebruikte stroken in de verstrekte zak en verzegel het zorgvuldig met het binnen gehouden deshydratiemiddel.
  2.  Pipet 100 µL van Steekproefverdunner, Controles en serumsteekproeven aan de putten volgens de het pipetting regeling in Plaatlay-out: vul goed de eerste met (DIL) Verdunningsbuffer om de reactieachtergrond te bepalen. Vul de volgende twee putten met Kalibermeter 1 (CAL 1). De volgende putten vullen met Kalibermeter 2-4 (CAL 2-4) en verbieden controle (CONTROLE 1). De resterende putten vullen met verdunde serumsteekproeven (S1…). Het is bevredigend om één serum in één goed toe te passen (S1, S2, S3…). Nochtans, als u een laboratoriumfout wilt minimaliseren, pas controles en steekproeven als doubletten toe. Behandel de stroken met het Dekkingsmembraan of de dekking.
  3.  Broed 60 minuten (+/- 5 min.) bij 37°C in een vochtige kamer uit.
  4.  Zuig de vloeistof van putten in een verzamelende fles op die aangewezen ontsmettingsmiddel (zie Voorzorgsmaatregelen Inzake veiligheid) bevat. Was en zuig de putten vier keer met 300 µl/well van Wasbuffer op. Vermijd kruisbesmetting tussen putten! Als wat vloeistof in de putten blijft, keer de plaat om en onttrek het op een adsorbensdocument om de laatste resterende dalingen te verwijderen.
  5.  Voeg 100 µL Peroxidase verenigde r.t.u goed in elk toe. Broed 30 minuten (+/- 2 min) bij 37°C in een vochtige kamer uit.
  6.  Zuig en was vier keer met 300 µl/well van Wasbuffer op.
  7.   Deel 100 µl goed van TMB in elk uit. Broed 15 minuten (+/- 30 seconden) bij kamertemperatuur uit. De tijdmeting moet aan het begin van TMB-het uitdelen zijn begonnen. Behandel de stroken met ondoorzichtige dekking of houd hen in dark tijdens de incubatie met TMB.
  8.  Houd de reactie door 100 µL van Eindeoplossing toe te voegen tegen. Gebruik hetzelfde pipetting ritme zoals met TMB om dezelfde reactietijd in alle putten te verzekeren. Onttrek zacht microplate voor een paar keer om het volledige mengen van de reagentia te verzekeren zich.
  9.  Lees de absorbering bij 450 NM met een microplatelezer binnen 10 minuten. Het wordt geadviseerd om een verwijzingslezing bij 630 (620) NM te gebruiken.

 

 
 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact:Jerry Meng
E-mail:Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel.+86 18657312116
SKYPEenetjerry
 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)