Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Uitrusting van de Elisatest

De de Testuitrusting 96T van hoog rendementelisa formatteert Pipet Met meerdere kanalen voor Kenmerkend Vitro

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

De de Testuitrusting 96T van hoog rendementelisa formatteert Pipet Met meerdere kanalen voor Kenmerkend Vitro

China De de Testuitrusting 96T van hoog rendementelisa formatteert Pipet Met meerdere kanalen voor Kenmerkend Vitro leverancier

Grote Afbeelding :  De de Testuitrusting 96T van hoog rendementelisa formatteert Pipet Met meerdere kanalen voor Kenmerkend Vitro

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: 96 putten

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 uitrusting
Verpakking Details: 96T/kit
Levertijd: 20-35days
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kit/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: Elisa Formaat: 96T
geldig: 24 maand Nauwkeurigheid: 99.89%
gevoeligheid: 99.88% Toepassing: Rode hond IgG

De test 96wells/kit, hoge nauwkeurigheid, Elisa-Sandwichmethode van rode hondigg ELISA, voor kwantitatieve meting

 

Productnaam: De test van Rode hondigg ELISA

 


 

Bestemming:

 

Het proefsysteem van Rode hondigg ELISA wordt ontworpen voor de kwalitatieve en/of kwantitatieve opsporing van IgG-antilichamen aan rode hondvirus in menselijk serum. Het proefsysteem is bedoeld om worden gebruikt om enige serums voor immune status of in paren gerangschikte serums te evalueren om seroconversie aan te tonen, en is voor kenmerkend gebruik in vitro.

 

Samenvatting:

 

De rode hond is een milde, besmettelijke virale besmetting die hoofdzakelijk in kinderen en jonge volwassenen voorkomt. De rode hond wordt gekenmerkt door een erythematous maculopapular uitbarsting die twee of drie dagen duurt. Nochtans, groter dan 50% van rode hond zijn de besmettingen niet klinisch duidelijk. Andere symptomen van rode hond kunnen lage rangkoorts, milde hogere ademhalingssymptomen, en suboccipital lymphadenopathy omvatten. Voorbijgaande arthralgia en de artritis zijn gemeenschappelijke symptomen in jonge volwassenen maar de strengere complicaties zoals hersenontsteking of thrombocytopenic purpura zijn zeer ongewoon. Hoewel de rode hondbesmetting in een kind of een volwassene gewoonlijk goedaardig en zelf-beperkend is, kan de besmetting van het foetus tijdens de eerste trimester spontane abortus, doodgeborene of aangeboren geboortetekorten veroorzaken. In utero besmette de zuigelingen kunnen met duidelijke geboortetekorten geboren zijn of, meer in het algemeen, om normaal te lijken en of om normaal te blijven of recentere complicaties te ontwikkelen. Het aangeboren rode hondsyndroom heeft lange erkend en door aangeboren hartkwaal, cataracten, neurosensory doofheid, geestelijke vertraging, en intrauterine de groeivertraging gekenmerkt. Na een epidemie van rode hond in 1964, werden andere klinische manifestaties van aangeboren rode hond erkend en omvatten thrombocytopenic purpura, hepatitis, beenletsels en meningo-encephalitis bij pasgeborenen. Ook, is panencephalitis van de diabetes mellitus en progressieve rode hond recent-te voorschijn komt manifestaties van aangeboren rode hondbesmetting die onlangs zijn erkend. De rode hond is wereldwijd endemisch. In landen zonder inentingsprogramma's, 10 - 25% van vrouwen van zwangere leeftijd zijn seronegatief en vatbaar voor besmetting. De uitgebreide inentingsprogramma's in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk hebben zeer de weerslag van aangeboren rode hondsyndroom verminderd. Minder worden dan tien gevallen per jaar nu gemeld in de Verenigde Staten.

 

De aanwezigheid van het doorgeven van moederantilichaam wijst op immuniteit aan rode hond en sluit vrijwel de mogelijkheid van transmissie van rode hond aan het foetus uit. Als de rode hond tijdens zwangerschap, in het bijzonder tijdens de eerste trimester wordt verworven, kan het foetus in gevaar zijn om besmet te worden. De scherpe rode hondbesmetting kan door in paren gerangschikte scherpe en herstellende serums gelijktijdig te testen en seroconversie of een viervoudige stijging van titer te zoeken, of door de aanwezigheid van rode hond specifieke IgM worden bevestigd. De aanwezigheid van rode hond specifieke IgM in de pasgeborene of de persistentie van een hoge titer van IgG-antilichaam voor passief verworven antilichaam (6 maanden) bevestigt langer dan verwacht een diagnose van aangeboren rode hond.

 

Hemagglutination de remming (HAI) is, de eerste wijd gebruikte techniek voor opsporing van rode hondantilichaam, de verwijzingsnorm geweest waartegen de nieuwere methodes worden gemeten. Nochtans, de HAI-test arbeid - intensief en moeilijk is te presteren aangezien de serumsteekproeven moeten worden vooraf behandeld om B-lipoprotein te verwijderen. ELISA (enzymelinked immunosorbent analyse) is getoond om een gevoelige en betrouwbare procedure voor opsporing van antilichamen te zijn aan rode hond. ELISA is minder hinderlijk en meer van toepassing dan HAI op het onderzoeken van grote aantallen steekproeven, aangezien de besluiten op één enkele serumverdunning worden opgesteld die geen voorbehandeling vereist. Ook, ELISA-zijn de resultaten gebaseerd op een objectieve absorptievermogenlezing die met HAI-titers kan worden gecorreleerd.

 

Verstrekte regenten

 

 1.  De lezer van ELISA microwell geschikt om bij een golflengte van 450nm te lezen.
 2.  Pipetten geschikt om 10 aan 200µL nauwkeurig te leveren.
 3.  Pipet met meerdere kanalen geschikt om nauwkeurig te leveren (50-200µL).
 4.  Reagensreservoirs voor pipetten met meerdere kanalen.
 5.  Wasfles of microwell wassysteem.
 6.  Gedistilleerd of gedeioniseerd water.
 7.  Één liter een diploma behaalde cilinder.
 8.  Serologische pipetten.
 9.  Beschikbare pipetuiteinden.
 10.  Keukenrollen.
 11.  Laboratoriumtijdopnemer om incubatiestappen te controleren.
 12.  Verwijderingsbassin en ontsmettingsmiddel. (voorbeeld: 10% huishoudenbleekmiddel, 0,5% natriumhypochloriet.)

 

 

TESTprincipe

 

De ELISA-methode is gebaseerd die op de reactie van antilichamen in de steekproef met het antigeen wordt getest op de polystyreenoppervlakte wordt geadsorbeerd. Unbound immunoglobulins worden weg gewassen. Een enzym-geëtiketteerde anti-menselijke globuline bindt het antigeen-antilichaam complex in een tweede stap. Na een nieuwe wasstap, wordt de verbindende stamverwant ontwikkeld met de hulp van een substraatoplossing (TMB) om een blauw gekleurd oplosbaar product terug te geven dat geel na het toevoegen van het zuur wordt die oplossing tegenhouden.

 

 

BEVESTIGINGSprotocol VOOR GEBRUIKERS:

 

Het positief, verbiedt en sneed controles af moet met elke testlooppas worden in werking gesteld. Het staat de bevestiging van de analyse en de uitrusting toe.

 

De optische dichtheid (O.D.) moet in de volgende waaiers vallen. Anders, is de test ongeldig en moet worden herhaald.

 

CONTROLE O.D.
POSITIEVE CONTROLE >0,9
NEGATIEVE CONTROLE <0>
SNIJD CONTROLE AF <0>
>1.5 X (DE NEGATIEVE CONTROLE VAN O.D.)
 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN:

 

KWALITATIEF

 

Bereken gemiddelde O.D. voor afgesneden serum.

 

Antilichaam index= (de steekproef O.D./sneed serum af betekent O.D.) x 10

 

INDEX INTERPRETATIE
< 9=""> Verbied
9-11 Dubbelzinnig
>11 Positief

 

De steekproeven met dubbelzinnige resultaten moeten worden opnieuw getest en/of verkregen een nieuwe steekproef voor bevestiging.

 

 
 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry
 

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)