Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Uitrusting van de Elisatest

De beschikbare van de de Testuitrusting 450nm van Rotavirus van Pipetuiteinden Gevoeligheid van de de Golflengtelezer 99%

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

De beschikbare van de de Testuitrusting 450nm van Rotavirus van Pipetuiteinden Gevoeligheid van de de Golflengtelezer 99%

China De beschikbare van de de Testuitrusting 450nm van Rotavirus van Pipetuiteinden Gevoeligheid van de de Golflengtelezer 99% leverancier

Grote Afbeelding :  De beschikbare van de de Testuitrusting 450nm van Rotavirus van Pipetuiteinden Gevoeligheid van de de Golflengtelezer 99%

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: 96 putten

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 uitrusting
Verpakking Details: 96T/kit
Levertijd: 20-35days
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kit/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: Elisa Formaat: 96T/kit
geldig: 24 maand Nauwkeurigheid: 99.88%
gevoeligheid: 99.87% Toepassing: Rotavirusantigeen

De test 96wells/kit, hoge nauwkeurigheid, Elisa-Sandwichmethode van rode hondigg ELISA, voor kwantitatieve meting
 
 
De Uitrusting van de het Antigeenopsporing van Rotavirus(rov)
 
 
 
[Productnaam]
 
De Opsporingsuitrusting van het Rotavirusantigeen (Colloïdaal Goud)
 
[Verpakkingsspecificatie]
 
Het verzegelde pakket met foliezakken, elke die zak bevat de dosering eens voor elke persoon wordt genomen.
 
[Voorgenomen toepassing]
 
De scherpe diarreeziekte bij jonge kinderen is een belangrijke oorzaak wereldwijd van morbiditeit en is een belangrijke oorzaak van mortaliteit in ontwikkelingslanden. Rotavirus is de gemeenschappelijkste agent verantwoordelijk voor scherpe buikgriep, hoofdzakelijk in jonge kinderen. Rotavirus wordt overgebracht door mondeling-faecale route met een incubatieperiode van 1-3 dagen. In gematigde klimaten, komen de rotavirusbesmettingen hoofdzakelijk in de wintermaanden voor. Het Rotavirus-Testapparaat is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van rotavirus in menselijke faecale specimens aan hulp in de diagnose van rotavirusbesmetting.
 
[Inspectieprincipes]
 
Is de Snelle Test van het Rotavirusantigeen immunoassay die hoogst specifieke reacties tussen dubbele antilichamensandwich gebruikt voor de opsporing van rotavirusantigeen in menselijke kruksteekproeven.
 
De functiedelen van de testuitrusting verdunnen vloeistof en testkaarten die immunologische reagens op het chromatografische membraan bevatten. De stationaire reagenslijn die op het membraan in het testgebied (t) is toegepast is anders onzichtbaar, maar als de steekproefpassen door membraan rotavirusantigeen aan het specifieke rotavirusantilichaam bevat, de lijndraaien duidelijk rood in het testgebied. De controlelijn die op het membraan op het onzichtbare controlegebied (c) is gezet alvorens de test tijdens het analyseproces rood wordt, wijst dus op goede uitvoering van het testapparaat. Ongeacht het bestaan van Rotavirus-antigeen in de steekproef, zal de controlelijn verschijnen.
 
 
 
[Belangrijkste onderdelen]
 

Specificaties Naam van component Hoeveelheid Hoofd biochemische samenstellingen
Kaarttype De colloïdale gouden kaart van het methodeproefwerk van Rotavirus-antigeen Één kaart De test bevat een membraanstrook met de stamverwanten van het rotavirusantilichaam op de testlijn, een geit polyclonal antilichaam tegen gouden-proteïnestamverwant bij de controlelijn met een laag wordt bedekt, en een kleurstofstootkussen dat colloïdale gouden die deeltjes bevat met rotavirusantilichaam dat met een laag worden bedekt.
Instructies Één stuk Drukdocument
De vloeistof van de steekproefextractie Één fles 2ml normale zout
Strooktype De colloïdale gouden strook van het methodeproefwerk van Rotavirus-antigeen Één strook De test bevat een membraanstrook met de stamverwanten van het rotavirusantilichaam op de testlijn, een geit polyclonal antilichaam tegen gouden-proteïnestamverwant bij de controlelijn met een laag wordt bedekt, en een kleurstofstootkussen dat colloïdale gouden die deeltjes bevat met Rotavirus-antilichaam met een laag dat worden bedekt dat.
Instructies Één stuk Drukdocument
De vloeistof van de steekproefextractie Één fles 2ml normale zout

 
 
 
[Opslagvoorwaarden en geldigheidsduur]
 
Vermijd licht, droog behoud bij 2-30℃, geen het cryopreserving. De geldigheidsduur is 24 maanden sinds de datum van productie
 
 
[Testmethode en beperkingen]
 
1. De uitrusting wordt slechts gebruikt voor het ontdekken van Rotavirus-antigeen in de steekproeven van menselijke kruk.
 
2. De nauwkeurigheid van de opsporing hangt van de bemonsteringsvooruitgang af, als de bemonstering en de opslag ongepast zijn, of de steekproef is niet vers, of de steekproef is geleide vorst en de dooi, allen kan hierboven de opsporingsresultaten beïnvloeden.
 
3. Als de steekproef in individuele geneesmiddelen, zoals OTC met hoge concentratie en voorschriftgeneesmiddelen wordt opgeslagen, kunnen zich de opsporingsresultaten mengen. Als de resultaten verdacht zijn, gelieve te testen opnieuw.
 
4. De testkaart kan slechts voor kwalitatieve opsporing van Rotavirus-antigeen in de menselijke kruksteekproeven worden gebruikt. Als u specifieke inhoud van één of andere indicator wilt ontdekken, te gebruiken gelieve relevante speciale instrumenten.
 
5. De positieve resultaten tonen slechts het bestaan van Rotavirus-antigeen in de steekproeven, en die niet de enige norm kunnen worden behandeld om te beoordelen dat het organisme Rotavirus-antigeen heeft besmet. En de opsporingsresultaten moeten door de arts worden gediagnostiseerd combinerend met andere klinische symptomen evenals opsporingsindicatoren van andere laboratoria.
 
6. Als de opsporingsresultaten verbieden, maar er zijn klinische symptomen, stellen voor wij gebruikend andere klinische methodes om te testen. De negatieve resultaten kunnen niet de mogelijkheid volledig elimineren om rotavirusantigeen te besmetten.
 
[Prestatiesindexen van de producten]
 
1)  Opsporingsgrens
 
De minimale opsporingsgrens voor Rotavirus-antilichaam is 1/1000.
 
2)  Mengende substanties
 
Wanneer de steekproefconcentratie onder het niveau van het materiaal is in de volgende lijst wordt getoond, en niet de testresultaten dat beïnvloedt.
 

Naam Concentratie
Ascorbinezuur 20mg/dL
Oxalic zuur 1000mg/dL
Hemoglobine 1000mg/dL
Menselijke serumalbumine 2000mg/dL
Bilirubine 60mg/dL
Triglyceride 500mg/dL

 
3)  Dwarsreactie
 
Wanneer de steekproefconcentratie onder het niveau van 107 bacteria/ml, is en niet de testresultaten beïnvloedt.
 

Naam Naam
Goudhoudende stafylokok - Neisseria gonnoroea
Pseudomonas - aeruginosa B streptokok
Streptokok C Proteusbacterie
De kokken van Mucositisbrenham Faecaliënenterococcus
Witte rozentuin Proteusbacteriënvariatie
Neisseria meningitidis Acinetobacter
Chlamydiatrachomatis Salmonella's
Acinetobacter van de calciumacetaat Vaginalis
E. coli  

 
De resultaten tonen aan dat die bacterias in krukspecimens hierboven negatief allen zijn.
 
 
 
[Beschrijvingen en nota's]
 
1. De kaart van /test van de teststrook kan slechts voor diagnosetest worden gebruikt in vitro. En wat geschikt is om de steekproeven van menselijke kruksteekproeven te testen, en u kunt geen nauwkeurige resultaten over andere lichaamsvloeistof en steekproeven krijgen.
 
2. In de testomgeving, zal er niet wind, geen vochtigheid op hoge temperatuur en hoge zijn; de testomgeving zal niet te droog zijn.
 
3. Wanneer het pakket wordt geopend, zal de de teststreep/kaart zo spoedig mogelijk worden getest, vermijden lange tijd blijvend in de lucht, resulterend in vochtig en ongeldig. Als het binnenpakket beschadigd is, zal het product niet gebruikt worden.
 
4. De uitrusting kan bij kamertemperatuur worden opgeslagen, vocht vermijden. De uitrusting bij lage temperatuur wordt opgeslagen kan niet worden gebruikt tot het aan kamertemperatuur die in evenwicht wordt gebracht.
 
5. Werk volgens inspectieregels van de infectieziektelaboratoria.
 
6. Als de opsporingsresultaten negatief overnemen, terwijl er klinische symptomen zijn, zullen wij verdere klinische opsporing leiden. De negatieve resultaten kunnen niet de mogelijkheid van Rotavirus-antigeen elimineren.
 
7. Wij kunnen aanvankelijke onderzoeksproducten slechts worden gebruikend deze methode; om het even welke positieve resultaten zullen verder bevestigd worden goedkeurend andere methodes.
 
8. Wanneer het testen van een groot aantal steekproeven, maken de pleidooien markeringen, vermijden verwarring.
 
9. De testkaart kan slechts voor beschikbare diagnose in vitro worden gebruikt; en dezelfde testkaart kan niet herhaaldelijk worden gebruikt. Na wordt bevroren of ongeldig, moet de testkar niet worden gebruikt.
 

 

 
 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry
 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)