Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Uitrusting van de Elisatest

Hoog Nauwkeurigheidsmycoplasma van de Testelisa van Pneumoniae Snel Gediplomeerd Ce van de de Sandwichmethode

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Hoog Nauwkeurigheidsmycoplasma van de Testelisa van Pneumoniae Snel Gediplomeerd Ce van de de Sandwichmethode

China Hoog Nauwkeurigheidsmycoplasma van de Testelisa van Pneumoniae Snel Gediplomeerd Ce van de de Sandwichmethode leverancier

Grote Afbeelding :  Hoog Nauwkeurigheidsmycoplasma van de Testelisa van Pneumoniae Snel Gediplomeerd Ce van de de Sandwichmethode

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: 96 putten

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 uitrusting
Verpakking Details: 96T/kit
Levertijd: 20-35days
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kit/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: Elisa Formaat: 96T/kit
geldig: 24 maand Nauwkeurigheid: 99.88%
gevoeligheid: 99.87% Toepassing: M. pneumoniae IgG

Mycoplasma pneumoniae (M.-pneumoniae) IgG ELISA, hoge nauwkeurigheid, Elisa-Sandwichmethode, voor kwantitatieve meting

 

 

Productnaam: De test Mycoplasma van pneumoniae (M.-pneumoniae) IgG ELISA


 

Bestemming:

 

Mycoplasma het Proefsysteem van IgM verstrekt een middel voor de kwalitatieve opsporing van IgM-antilichamen aan Mycoplasma pneumoniae in menselijke serums. Wanneer uitgevoerd volgens deze instructies, kunnen de resultaten van deze test in de diagnose van M.-pneumoniaebesmettingen in de volwassen bevolking helpen. Deze analyse is voor kenmerkend slechts gebruik In vitro.

 

Samenvatting:

 

Mycoplasma pneumoniae is een ziekteverwekker met spectrum van klinische presentaties die zich van niet-symptomatische aan uitgesproken longontsteking uitstrekken. De symptomen beginnen van 6 tot 32 dagen na blootstelling met hoofdpijn, onbehagen, hoest, keelpijn en koorts. De ziekte kan van een paar dagen aan een maand of meer duren. De opsporing door ELISA van M.-de antilichamen van pneumoniaeigm of demonstratie van een aanzienlijke toename van specifieke IgG-antilichamen is sterk bewijsmateriaal voor recente besmetting in het aangewezen klinische plaatsen. De specifieke IgM-antilichamen verhogen typisch beduidend 1 week nadat het klinische begin en de specifieke IgG-niveaus in de tweede week toenemen. M. pneumoniae IgM kunnen, echter, meer dan twee jaar na besmetting voortduren, en daarom, wijst de opsporing van specifieke IgM niet nauwkeurig op de tijd van besmetting. De primaire besmetting en de nieuwe ontsteking kunnen door de aanwezigheid van opgeheven specifieke IgA en van specifieke IgM in primaire besmettingen en door de aanwezigheid van opgeheven specifieke IgA bij gebrek aan specifieke IgM in nieuwe ontstekingen worden onderscheiden. In het algemeen verzamelde de afwezigheid van specifieke IgM in serum 10-20 dagen nadat het begin sterk bewijsmateriaal tegen primaire longontsteking toe te schrijven aan M.-pneumoniae is.

 

Verstrekte regenten

 

Elke uitrusting bevat de volgende componenten in voldoende hoeveelheden die het aantal tests uit te voeren bij de verpakking van etiket worden vermeld. Nota: De volgende reactieve reagentia bevatten natriumazide als bewaarmiddel bij een concentratie van <0>

 1.  Plaat. 96 die putten in twaalf die 1x8-goed stroken worden gevormd met buiten werking gestelde voorbereiding van M.-pneumoniae (spanning FH) met een laag worden bedekt antigeen. De stroken worden verpakt in een strookhouder en in een envelop met deshydratiemiddel verzegeld.
 2.  Stamverwant. Vervoegde (mierikswortelperoxidase) geit anti-menselijke IgG (Fc-specifieke ketting). Klaar te gebruiken. Één, 15 ml-flesje met een wit GLB.
 3.  Positieve Controle (Menselijk Serum). Één, 0,35 ml-flesje met een rood GLB.
 4.  Kalibermeter (Menselijk Serum). Één, 0,5 ml-flesje met een blauw GLB.
 5.  Negatieve Controle (Menselijk Serum). Één, 0,35 ml-flesje met een groen GLB.
 6.  Steekproefverdunner. Één 30 ml-fles die (groen GLB) tween-20, runderserumalbumine bevatten en fosfaat-als buffer op:treden-zout. Nota: De steekproefverdunner zal kleur wanneer gecombineerd met serum veranderen.

TESTprincipe

 

 

De diagnostiekautomatisering, Inc.-Mycoplasma het proefsysteem van IgM ELISA wordt ontworpen om IgM-klassenantilichamen aan M.-pneumoniae in menselijke serums te ontdekken. De putten van plastic micro- goed stroken worden gevoelig gemaakt door passieve absorptie met M.-pneumoniaeantigeen. De testprocedure impliceert drie incubatiestappen:

 

 1.  De testserums zijn verdund met de verstrekte Steekproefverdunner. De steekproefverdunner bevat anti-menselijke IgG die en IgG en reumatoïde factor uit de steekproef vrij verlatend IgM stort verwijdert om met het geïmmobiliseerde antigeen te reageren. Tijdens steekproefincubatie, zal om het even welk antilichaam van antigeen specifiek IgM in de steekproef aan het geïmmobiliseerde antigeen binden. De plaat wordt gewassen om unbound antilichaam en andere serumcomponenten te verwijderen.
 2.  Wordt de peroxidase Vervoegde geit anti-menselijke IgM toegevoegd aan de putten en de plaat wordt uitgebroed. De stamverwant zal met IgM-antilichaam reageren op de stevige fase in stap 1 wordt geïmmobiliseerd die. De putten worden gewassen om unbound Stamverwant te verwijderen.
 3.  Microwells die geïmmobiliseerde peroxidasestamverwant bevatten worden uitgebroed met de Oplossing van het peroxidasesubstraat. De hydrolyse van het Substraat door peroxidase veroorzaakt een kleurenverandering. Na een periode wordt de reactie tegengehouden en de kleurenintensiteit van de oplossing wordt fotometrisch gemeten. De kleurenintensiteit van de oplossing hangt van de antilichamenconcentratie af in de originele teststeekproef.

 

TESTprocedure

 1.  Verwijder de individuele componenten uit opslag en sta hen toe om aan kamertemperatuur (20-25°C) te verwarmen.
 2.  Bepaal het aantal nodig microwells. Sta zes Controle/Kalibermeterbepalingen (één Spatie, één Negatieve Controle, drie Kalibermeters en één Positieve Controle) per looppas toe. Een reagensspatie zou op elke analyse moeten worden in werking gesteld. Controleer software en lezersvereisten de correcte configuraties van de Controleskalibermeter. Keer ongebruikte stroken naar de resealable zak met deshydratiemiddel, verbinding, en terugkeer naar opslag tussen 2°and 8°C. terug.

 

 

 

 

  1 2
     
A Spatie Patiënt 3
     
B Verbied. Controle Patiënt 4
     
C Kalibermeter Enz.
     
D Kalibermeter  
     
E Kalibermeter  
     
F Pos. Controle  
     
G Patiënt 1  
     
H Patiënt 2  
     

 

 1.  Bereid a1 voor: verdunning 21 (b.v.: 10µL van serum + 200µ L van Steekproefverdunner. van de Negatieve Controle, de Kalibermeter, Positieve Controle, en elk geduldig serum.
 2.  Aan individuele putten, voeg 100mL van elke verdunde controle, kalibermeter en steekproef toe. Zorg ervoor dat de steekproeven behoorlijk worden gemengd. Gebruik een verschillend pipetuiteinde voor elke steekproef.
 3.  Voeg goed 100µL van Steekproefverdunner aan A1 toe als reagensspatie. Controleer software en lezersvereisten de correcte reagens lege goed configuratie.
 4.  Broed de plaat bij kamertemperatuur (20-25°C) FO r 25 uit + 5 minuten.
 5.  Was de microwellstroken 5X.

 

 
 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry
 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)