Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Uitrusting van de Elisatest

Van de de Test3ml Standaardverdunner van Elisa van het HBeAbantilichaam Snelle Kwalitatieve het Enzymimmunoassay

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Test3ml Standaardverdunner van Elisa van het HBeAbantilichaam Snelle Kwalitatieve het Enzymimmunoassay

China Van de de Test3ml Standaardverdunner van Elisa van het HBeAbantilichaam Snelle Kwalitatieve het Enzymimmunoassay leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de Test3ml Standaardverdunner van Elisa van het HBeAbantilichaam Snelle Kwalitatieve het Enzymimmunoassay

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: 96 putten

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 uitrusting
Verpakking Details: 96T/kit
Levertijd: 20-35days
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kit/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: Elisa Formaat: 96T/kit
geldig: 24 maand Nauwkeurigheid: 99.782%
gevoeligheid: 99.963% Toepassing: HBeAbantilichaam ELISA

De Test van het HBeAbantilichaam ELISA ontdekt anti-HBe Antilichaam, 96wells/kit, Elisa-Sandwichmethode, voor kwantitatieve meting

 

Productnaam:


De Testuitrusting van het HBeAbantilichaam ELISA

Anti-HBe de Uitrusting van de antilichamenelisa Test

 

Bestemming:

 

 

Het antilichaam anti-HBeAg (HBeAb) EIA is kwalitatieve enzymimmunoassay voor de opsporing van antilichaam aan e-antigeen van hepatitisb virus (HBe) in menselijk serum of plasma.

 

Samenvatting:

 

De aanwezigheid van antilichaam tegen hepatitisb viraal e antigeen wordt gebruikt als indicator voor (1) vroege HBs-antigenemia vóór de piek van virale replicatie en (2) vroeg herstel wanneer HBeAg onder opspoorbare niveaus is gedaald. Het is ook nuttig om een seroconversie te bevestigen. De seroconversie van HBeAg-positiviteit aan positiviteit anti-HBe wijst op een beperkte mate van besmettelijk virus omdat de virusreplicatie is verminderd.

 

Anti-HBe de antilichamentest is concurrerende enzymimmunoassay waarin de antilichamen anti-HBe van specimens met een constante hoeveelheid vervoegd antilichaam anti-HBe van de Mierikswortelperoxidase (HRP) voor een beperkt aantal van HBeAg in de neutraliserende die reagens aan de put wordt toegevoegd concurreren. Microtiter goed is met een laag bedekt met polyclonal antilichamen tegen HBeAg als vanger voor HBeAg. Een serumspecimen wordt toegevoegd aan de microtiter putten samen met HRP vervoegd antilichaam anti-HBe evenals HBeAg in het Neutraliseren van Reagens. Na incubatie, concurreren de antilichamen anti-HBe in specimen, als heden, met constante hoeveelheid HRP-Vervoegde anti-HBe voor beperkte die hoeveelheid HBeAg in de putten wordt toegevoegd. De unbound enzymstamverwanten zullen worden gereinigd en de oplossing die van het chromogene stofsubstraat waterstofperoxyde bevatten wordt toegevoegd aan de putten voor kleurenontwikkeling. Aldus, is de hoeveelheid HRP-Vervoegde anti-HBe verbindend aan goed omgekeerd evenredig aan de concentratie van antilichaam anti-HBe in het specimen. De absorbering van controles en specimens wordt bepaald gebruikend EIA lezer met golflengte bij 450 NM wordt geplaatst dat.

 

 

Verstrekte regenten

 

1.  Microtitre Met een laag bedekte Plaat (96 putten) – 1 nr

2.  Menselijke Biotinestamverwant, 1ml – 1 flesje

3.  Norm, 3200U/L, 0.5ml – 1 flesje

4.  Streptavidinhrp Stamverwant, - 6 ml

5.  Wasbuffer (30X) – 20ml

6.  Standaardverdunner – 3ml

7.  Substraat A – 6ml

8.  Substraat B – 6ml

9.  Eindeoplossing – 6ml

10.  Instructiehandboek

 

TESTprincipe

 

Deze analyse is gebaseerd op sandwich enzym-verbonden immunosorbent analyse (ELISA). De steekproeven die antilichamen bevatten tegen hepatitisb virus e reageert met pre-coated virus e van de antigeenhepatitis B in de put. Na incubatie, wordt het biotine geëtiketteerde antigeen (hepatitisb virus e) toegevoegd in de putten. Streptavidin-HRP wordt toegevoegd om een immuun complex te vormen. Na incubatie, wordt het wassen gedaan het unbound complex verwijderen. TMB-het substraat wordt toegevoegd aan de putten. De hoeveelheid gehydroliseerd substraat wordt gelezen op een microplatelezer en het is direct evenredig aan de concentratie van antilichamen tegen hepatitisb virus E.

 

TESTprocedure

 

1.  Sta alle reagentia toe om kamertemperatuur v3o3or gebruik te bereiken.

2.  Deel één daling (ul 50) van specimen, Positieve Controle uit evenals verbied Controle in respectieve putten.

3.  Voeg één die daling (ul 50) goed van Enzymstamverwant aan elk toe, door één daling (ul 50) wordt gevolgd van het Neutraliseren van Regent. Meng hen zacht door de microtiter plaat op vlakke bank voor 2 min. te wervelen.

4.  Plaats de microtiter plaat in een bevochtigde doos en broed bij 37o C uit voor 60 min.

5. Was elk goed 6 keer door krachtig goed het vullen van elk met verdunde wasbuffer, dan de plaat om te keren om al water weg te gaan en de rand van elk op absorberend document goed te blokkeren gedurende enkele seconden.

6.  Voeg 1 daling (ul 50) van Substraatoplossing A goed aan elk toe, dan voeg 1 daling (ul 50) van Substraatoplossing B goed aan elk toe. Meng me zacht en broed bij kamertemperatuur uit voor 15 min.

7.  De visuele inspectie van de kleurenreactie in elk goed of voegt één daling (ul 50) goed van Eindeoplossing aan elk toe om de kleurenreactie tegen te houden. Lege EIA lezer met een lege controle goed en dan gelezen O.D.-waarden van alle steekproeven bij 450 NM.

 

Prestatieskenmerken:

 

Gelieve te merken op dat deze bevestiging in ons laboratorium wordt uitgevoerd en niet in uw laboratorium noodzakelijk gedupliceerd. Dit gegeven is geproduceerd om de gebruiker toe te laten om een voorproef van de analyse en de kenmerken van de uitrusting te krijgen en geweest generisch van aard. Wij adviseren dat de gebruiker bij het minimum presteert; de aar en terugwinningsanalyse en de analyse van de dilutionallineariteit om kwaliteit te verzekeren vloeien voort. Voor een uitvoerigere bevestiging, kan de gebruiker de protocollen in werking stellen zoals die door ons worden voorgesteld hierin hieronder de parameters voor kwaliteitscontrole te ontwikkelen dat met de uitrusting moet worden gebruikt.

Gevoeligheid: Grens van Opsporing: Het wordt als laagste opspoorbare concentratie gedefinieerd die aan een signaal van Gemiddelde van norm ‚0‘ plus 2* BR beantwoorden. 10 her*halen van ‚0‘ normen werden geëvalueerd en LOD werd gevonden om 10 U/L. te zijn.

 

Precisie:

 

Intra-analyseprecisie: 3 steekproeven met lage, midden en op hoog niveau Menselijke HBeAb werden getest 20 keer op één plaat, respectievelijk.

 

Inter-analyseprecisie: 3 steekproeven met lage, midden en op hoog niveau Menselijke HBeAb werden getest op 3 verschillende platen, 8 her*halen in elke plaat. Cv (%) = SD/mean x intra-Analyse 100: Cv<10>

Ver1.0 5

 

 
 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry
 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)