Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Uitrusting van de Elisatest

Strook - van de de Testuitrusting van Wasmachineelisa ontdekken de Beschikbare de Pipetuiteinden goed Antilichaam anti-HBe

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Strook - van de de Testuitrusting van Wasmachineelisa ontdekken de Beschikbare de Pipetuiteinden goed Antilichaam anti-HBe

China Strook - van de de Testuitrusting van Wasmachineelisa ontdekken de Beschikbare de Pipetuiteinden goed Antilichaam anti-HBe leverancier

Grote Afbeelding :  Strook - van de de Testuitrusting van Wasmachineelisa ontdekken de Beschikbare de Pipetuiteinden goed Antilichaam anti-HBe

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: 96 putten

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 uitrusting
Verpakking Details: 96T/kit
Levertijd: 20-35days
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kit/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: Elisa Formaat: 96T/kit
geldig: 24 maand Nauwkeurigheid: 99.993%
gevoeligheid: 99.981% Toepassing: HBcAg Elisa

De test van HBcAgelisa ontdekt anti-HBe Antilichaam, 96wells/kit, Elisa-Sandwichmethode, voor kwantitatieve meting

 

 

 

NAAM EN BESTEMMING

 

 

De HBcAbelisa Uitrusting is enzym verbonden die immunoassay in vitro voor de opsporing van HBcAb in menselijk serum of plasma wordt geleverd. Het is voorgenomen voor gebruik in klinische laboratoria voor diagnose en beheer van patiënten met betrekking tot besmetting met hepatitisb virus.

 

 

 

SAMENVATTING

 

De hepatitis B is een besmettelijke die ziekte door hepatitisb virus (HBV) wordt veroorzaakt dat een envelop is, double-stranded DNA-virus dat tot de Hepadnaviridae-familie behoort en aangezien de belangrijkste oorzaak van bloed hepatitis samen met hepatitisc virus (HCV) erkend overbracht. HBV wordt afgescheiden in lichaamsvloeistoffen zoals sperma, speeksel, bloed en urine in personen met scherpe of chronische besmetting. Het hepatitisb virus is gekend als bloed-gedragen virus omdat het van één die persoon aan een andere via bloed of vloeistoffen overgebracht wordt met bloed worden vervuild. De transmissie van hepatitisb virus vloeit uit blootstelling aan besmettelijke bloed of lichaamsvloeistoffen voort. Wanneer HBV het lichaam binnenvalt veroorzaakt het leverschade door inductie van auto-immuniteit. Immuniteit drie is gevonden, oppervlakteantigeen (HBsAg) /HBsAb, kernantigeen (HBcAg) /HBcAb en antigeen (HBeAg) /HBeAb. Aangezien het moeilijk is om het kernantigeen in het serum te ontdekken, worden andere vijf gedaan aan het diagnostiseren van HBV. Van de hepatitisb „kern“ het antigeen (HBcAg) is een belangrijke component van de virale structuur. De antilichamen aan HBcAg (totaal antilichaam anti-HBc, en IgM) verschijnen kort na de verschijning van HBsAg en duren voor het leven zowel in personen voort die van een hepatitisb besmetting en in zij die HBsAg-Drager status ontwikkelen maar in zeldzame gevallen hebben teruggekregen, kan een HBV-besmetting zijn cursus zonder de verschijning van immunologisch opspoorbare anti-HBc (immunosuppressed gewoonlijk binnen patiënten) ook in werking stellen. Anti-HBc is een teller van scherpe, chronische of vastbesloten HBV-besmetting en het onderzoek voor anti-HBc verstrekt met informatie over het overwicht van de ziekte bij verschillende groepen. Bij gebrek aan andere hepatitisb tellers (HBsAg-Negatieve personen), kan anti-HBc de enige aanwijzing van een bestaande hepatitisb virale besmetting zijn.

 

 

PRINCIPES VAN DE ANALYSE

 

 

Deze Uitrusting van HBcAb ELISA is gebaseerd op stevige fase, één concurrerende het principemethode van de stapincubatie. Anti-HBc als huidig in de steekproef, concurreert met monoclonal anti-HBc aan wordt vervoegd (HRP-Verenigde) mierikswortelperoxidase voor een vaste hoeveelheid gezuiverde HBcAg pre-coated in de putten die. Wanneer geen anti-HBc in de steekproef voorstelt, zal HRP-Vervoegde anti-HBc met de antigenen binnen de putten worden gebonden en om het even welke unbound HRP-Stamverwant wordt verwijderd tijdens was.

Het enzymsubstraat, tetramethylbenzidine (TMB), wordt toegevoegd op incubatie het substraat door het verbindende enzym zal worden gehydroliseerd en een blauwe of blauwgroene kleur ontwikkelt zich in putten die specifieke antilichamen bevatten aan HBcAg. De enzymreactie wordt tegengehouden door de toevoeging van zwavelzuur. De ontwikkelde intensiteit van kleur wordt gelezen spectrofotometrisch bij 450nm (450 nm/630 NM) en is evenredig aan de hoeveelheid antilichamen huidig in het specimen. Nr of het lage kleur ontwikkelen zich stellen voor aanwezigheid van antilichamen voor aan HBcAg in de steekproef.

 

DE MATERIALEN VEREISTEN MAAR VERSTREKT NIET

 

 

1. Micropipettes: 0,02, 0,05, 0,10, 0,15, 0,20, en 1,0 ml.

 

2. Beschikbare pipetuiteinden.

 

3. Gedistilleerd of gedeioniseerd water.

 

4. Bevochtigde Doos geschikt om 37°C te handhaven

 

5. Absorberende document of keukenrol.

 

6. Micro- titerplaat of strook-goed wasmachine

 

7. Van de micro- de lezer titerplaat de golflengte met van 450nm (of 450 nm/630 NM)

 

8. Tijdopnemer

 

 

STEEKPROEFinzameling EN BEHOUD

 

 

De steekproeven van het bloedserum zijn uit routine voorbereide vormader. De bloedplasmasteekproeven worden uit routine voorbereid met routinehoeveelheid antistollingsmiddel zoals heparine of natriumcitraat. De steekproef kan bij 4°C worden opgeslagen indien getest binnen twee dagen. Specimens niet binnen 3 dagen worden de vereist zouden bij -20°C. moeten worden opgeslagen vermijden hemolyse en herhaalde vorst en dooi van steekproeven die. De steekproeven met wolk of precipitatie zouden moeten zijn centrifugated of filtreerden vóór test. Verhinder serum bacterieverontreiniging tijdens het verzamelen en het opslaan.

 

 

TESTprocedure

 

 

1. Breng ELISA-Uitrusting (alle reagentia), en Specimens v3o3or gebruik aan kamertemperatuur (ongeveer 30 minuten).

 

2. Controleer het concentraat van de Wasbuffer de aanwezigheid van zoute kristallen. Als de kristallen zich in de oplossing hebben gevormd, resolubilize door te verwarmen bij 37°C tot de kristallen oplossen. Verdun het geconcentreerde 1:19 van de wasbuffer met ddH2 O. Gebruik slechts schone schepen om de buffer te verdunnen.

 

3. Voor elke test, plaats één spatie, twee positieve en twee negatieve controles. Voeg de Positieve controle van 50μl, Negatieve controle, en Specimen in hun respectieve putten toe. Voeg 50μl goed van HRP-Stamverwant aan elk behalve de Spatie en de mengeling toe door de plaat zacht te onttrekken. Noch zouden de steekproeven noch de HRP-Stamverwant in de Spatie goed moeten worden toegevoegd.

 

4. De dekkingsputten met verbindingsdocument, en plaatsen de micro- titerplaat in een bevochtigd vakje en broeden bij 37°C uit voor 30 min.

 

5. Verwerp de vloeistof in alle putten en vul de putten met wasoplossing. Leg opzij 15 seconden, verwerp de vloeistof in alle putten en vul de putten met wasoplossing. Herhaal 5 keer en gedurende enkele seconden blokkerend de rand van putten op absorberende document putten na laatste was.

 

6. Voeg 50μl-substraat A en B goed respectievelijk aan elk met inbegrip van de spatie toe goed. Mengeling zacht, tegen licht wordt de beschermd en broedt 15 minuten bij 37°C. die uit.

 

7. Voeg één daling (50ul) goed van Eindeoplossing aan elk met inbegrip van spatie toe goed om de kleurenreactie tegen te houden.

 

8. Lees de OD waarde bij 450 nm/630 NM met de dubbele lezer van de filterplaat. Het is optie om de OD waarde bij 450 NM met de enige lezer van de filterplaat te lezen. (Goed Gebruikend de OD waarde van de spatie om al OD lezing van alle putten te verbeteren)

 

 
 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry
 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)