Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Uitrusting van de Elisatest

Microtiter de Testuitrusting van Puttenelisa, Betrouwbare H.Pylori-Testuitrusting 60 ml-Wasbuffer

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Microtiter de Testuitrusting van Puttenelisa, Betrouwbare H.Pylori-Testuitrusting 60 ml-Wasbuffer

China Microtiter de Testuitrusting van Puttenelisa, Betrouwbare H.Pylori-Testuitrusting 60 ml-Wasbuffer leverancier

Grote Afbeelding :  Microtiter de Testuitrusting van Puttenelisa, Betrouwbare H.Pylori-Testuitrusting 60 ml-Wasbuffer

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: 96 putten

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 uitrusting
Verpakking Details: 96T/kit
Levertijd: 20-35days
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kit/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: Elisa Formaat: 96T/kit
geldig: 24 maand Nauwkeurigheid: 96%
gevoeligheid: 96% Toepassing: Het Antilichaam ELISA van H.Pyloriigg

De uitrusting van de het Antilichamenelisa Test van H.Pyloriigg, 96wells/kit, Elisa-Sandwichmethode, voor kwantitatieve meting

 

 

Bestemming:

 

 

De snelle Test van HAV IgG/IgM is zijstroom chromatografische immunoassay voor de gelijktijdige opsporing en de differentiatie van de antilichamen van IgG en IgM-aan Hepatitisa virus (HAV) in menselijk serum, plasma of geheel bloed. Het is bedoeld om door beroeps als onderzoekstest en als hulp in de diagnose van besmetting met HAV worden gebruikt. Om het even welk reactief resultaat met de Snelle Test van HAV IgG/IgM moet met alternatieve testmethode en klinische bevindingen worden bevestigd.

 

Samenvatting:

 

H. pylori is een kleine, spiraalvormig-gevormde bacterie die het leven in de oppervlakte van de maag en de twaalfvingerdarm. Het wordt geassocieerd in de etiologie van een verscheidenheid van gastro-intestinale ziekten met inbegrip van zweer van de twaalfvingerige darm en de maag, niet-zweerdyspepsie en actieve en chronische gastritis.1, 2 H.-pyloribesmetting is aanwezig in over 90% van de zweren van de twaalfvingerige darm, 80% van maagzweren, en 70% van gastritis. Onlangs, is het geclassificeerd als Klasse I carcinogeen door de WGO. Hoewel de transmissieroute voor H.-pylori nog niet gekend is, wordt het verondersteld om door mondeling-mondelinge of faecaal-mondelinge route worden overgebracht. Zowel worden de invasieve als niet-invasieve methodes gebruikt om H.-pyloribesmetting in patiënten met symptomen van gastro-intestinale ziekte te diagnostiseren. De specimen-afhankelijke en dure invasieve kenmerkende methodes omvatten maag of van de twaalfvingerige darm die biopsie die door urease (vermoedelijk) test wordt gevolgd, cultuur, en/of omvatten de histologische Niet-invasieve technieken van staining.3 de ureumademtest, die duur laboratoriummateriaal en gematigde stralingsblootstelling vereist, en serologische methods.4, 5 Individuen besmet met H.-pylori ontwikkelen vroeg serumantilichamen die sterk met histologisch bevestigde H.-pylori infection.6 correleren, 7,8 in de loop van actieve besmetting, IgM-kunnen de antilichamenniveaus opspoorbaar zijn. De niveaus van het antilichaam van IgG en IgA-nemen met de besmetting toe en blijven constant hoog tot de besmetting wordt geëlimineerd. Daarom kan de doeltreffendheid van antimicrobial therapie worden gecontroleerd door veranderingen in de antilichamenniveaus te ontdekken. De H.-de Testuitrusting van pyloriigg EIA is immunoassay voor de kwalitatieve en kwantitatieve opsporing van de aanwezigheid van IgG-antilichamen aan H.-pylori in serum of plasmaspecimen. De test gebruikt recombinante H.-pyloriantigenen om IgG-antilichamen aan H.-pylori in serum of plasma selectief te ontdekken.

 

 

Verstrekte regenten

 

Componenten Volume/Qty.
Met een laag bedekte microtiter van Helicobacterpylori antigeen stroken 12
Kalibermeter A (Negatieve Controle) 2 ml
Kalibermeter B (Afgesneden Norm) 2 ml
Kalibermeter C (Zwakke Positieve Controle) 2 ml
Kalibermeter D (Positieve Controle) 2 ml
Enzymstamverwant 15 ml
Substraat 15 ml
Eindeoplossing 15 ml
Steekproefverdunner 60 ml
Wasbuffer (10) 60 ml
Plastic zak 1

 

TESTprincipe

 

De H.-de Testuitrusting van pyloriigg EIA is immunoassay van het stevige die faseenzym op indirect principe voor de kwalitatieve en kwantitatieve opsporing van IgG-antilichamen aan H.-pylori in menselijk serum of plasma wordt gebaseerd. De microwellplaat is met een laag bedekt met H.-pylori recombinante antigenen. Tijdens het testen, worden de specimenverdunner en de specimens toegevoegd aan de antigeen met een laag bedekte microwell plaat en dan uitgebroed. Als de specimens IgG-antilichamen aan H.-pylori die bevatten, zal het aan de antigenen binden op de microwellplaat met een laag worden bedekt geïmmobiliseerd antigeen-h te vormen. het antilichamencomplexen van pyloriigg. Als de specimens IgG-geen antilichamen aan H.-pylori bevatten, zullen de complexen niet gevormd worden. Na aanvankelijke incubatie, wordt de microwellplaat gewassen om unbound materialen te verwijderen. De enzym-vervoegde anti-menselijke IgG-antilichamen worden toegevoegd aan de microwellplaat en dan uitgebroed. De enzym-vervoegde anti-menselijke IgG-antilichamen zullen aan geïmmobiliseerd antigeen-h binden. het antilichaam van pyloriigg compliceert heden. Na de tweede incubatie, wordt de microwellplaat gewassen om unbound materialen te verwijderen. Het substraat A en het substraat B worden dan uitgebroed toegevoegd en om een blauwe kleur te veroorzaken die op de hoeveelheid H.-antilichamen van pyloriigg huidig in de specimens wijst. De zwavelzuuroplossing wordt toegevoegd aan de microwellplaat om de reactie tegen te houden veroorzakend een kleurenverandering van blauw tot geel.

 

 

TESTprocedure

 

 1.  Bereid een voldoende hoeveelheid microtiter putten voor de normen, de controles en de steekproeven evenals voor een substraatspatie voor.
 2.  Pipet 100 µL elk van de verdunde (1:101) steekproeven en de gebruiksklare normen en de controles respectievelijk in de putten. Verlaat goed één voor de substraatspatie leeg.
 3.  De dekkingsplaat met de opnieuw te gebruiken plaatdekking en broedt bij kamertemperatuur uit 60 minuten.
 4.  Leeg voegen de putten van de plaat (de stortplaats of zuigt) op en 300 µL van verdunde het wassen oplossing toe. Deze procedure wordt herhaald totaal drie keer. De rest van de wasbuffer wordt daarna verwijderd door zachte van de microtiter plaat op een weefseldoek te onttrekken.
 5.  Pipet 100 µL elk van gebruiksklare stamverwant in de putten. Verlaat goed één voor de substraatspatie leeg.
 6.  De dekkingsplaat met de opnieuw te gebruiken plaatdekking en broedt bij kamertemperatuur uit 30 minuten.
 7.  Leeg voegen de putten van de plaat (de stortplaats of zuigt) op en 300 µL van verdunde het wassen oplossing toe. Deze procedure wordt herhaald totaal drie keer. De rest van de wasbuffer wordt daarna verwijderd door zachte van de microtiter plaat op een weefseldoek te onttrekken.
 8.  Pipet 100 µL elk van het gebruiksklare substraat in de putten. Dit keer ook pipetted de substraatspatie.
 9.  De dekkingsplaat met de opnieuw te gebruiken plaatdekking en broedt bij kamertemperatuur uit 20 minuten in dark (b.v. lade).
 10.  Om de substraatreactie te eindigen, pipet 100 µL elk van de gebruiksklare eindeoplossing in de putten. Pipet ook de substraatspatie.
 11.  Na het grondige mengen van en het afvegen van de bodem van de plaat, voer de lezing van de absorptie bij 450 NM (naar keuze verwijzingsgolflengte van 620 NM) uit. De kleur is stabiel minstens 60 minuten.

ANALYSEkenmerken

 

 

Helicobacterpylori ELISA IgG
Intra-analyse-precisie 8.5%
Inter-analyse-precisie 6.3%
Inter-partij-precisie 3.6 – 10.8%
Analytische Gevoeligheid 1.16 U/mL
Terugwinning 90 – 93%
Lineariteit 82 – 118%
Cross-Reactivity Geen cross-reactivity aan Yersinia-enterocolitis
Interferenties Geen interferenties aan bilirubine tot 0,3 mg/ml,
  hemoglobine tot 8,0 mg/ml en
  triglyceride tot 5,0 mg/ml
Specificiteit 96%
Gevoeligheid 96%

 

 

 

 
 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)