Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenInfectieziekteBloedonderzoeken

Ce Verklaard van het de BesmettingsBloedonderzoek van HAV Viraal Multi het Specimen Betrouwbaar Reactief Resultaat

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Ce Verklaard van het de BesmettingsBloedonderzoek van HAV Viraal Multi het Specimen Betrouwbaar Reactief Resultaat

China Ce Verklaard van het de BesmettingsBloedonderzoek van HAV Viraal Multi het Specimen Betrouwbaar Reactief Resultaat leverancier
Ce Verklaard van het de BesmettingsBloedonderzoek van HAV Viraal Multi het Specimen Betrouwbaar Reactief Resultaat leverancier Ce Verklaard van het de BesmettingsBloedonderzoek van HAV Viraal Multi het Specimen Betrouwbaar Reactief Resultaat leverancier Ce Verklaard van het de BesmettingsBloedonderzoek van HAV Viraal Multi het Specimen Betrouwbaar Reactief Resultaat leverancier

Grote Afbeelding :  Ce Verklaard van het de BesmettingsBloedonderzoek van HAV Viraal Multi het Specimen Betrouwbaar Reactief Resultaat

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Indeling: Besmettelijk Formaat: Strook/Cassette
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: HAV IgG
gevoeligheid: 99.62%

Verklaard Één Staphav (hepatitisa virus) IgG/IgM Snelle test, Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen, snel en gemakkelijk

 

 

Productnaam: Cassette één van de Staphav (hepatitisa virus) IgG/IgM Snelle Diagnostische test

 

 

Bestemming:

 

De snelle Test van HAV IgG/IgM is zijstroom chromatografische immunoassay voor de gelijktijdige opsporing en de differentiatie van de antilichamen van IgG en IgM-aan Hepatitisa virus (HAV) in menselijk serum, plasma of geheel bloed. Het is bedoeld om door beroeps als onderzoekstest en als hulp in de diagnose van besmetting met HAV worden gebruikt. Om het even welk reactief resultaat met de Snelle Test van HAV IgG/IgM moet met alternatieve testmethode en klinische bevindingen worden bevestigd.

 

Samenvatting:

 

Eerst geïsoleerd in 1973, is de Hepatitis A een gewikkeld RNAvirus in de picornaviridaefamilie. Zijn transmissie hangt hoofdzakelijk van periodieke transmissie van persoon aan persoon door de faecaal-mondelinge route af, maar HAV kan ook van vervuild water, persoonlijk contact, seksueel contact, en ongeoorloofd druggebruik worden aangegaan. De besmetting wordt gekenmerkt door snel begin na een incubatieperiode van ongeveer 28 dagen (15-50 dagen), die door een snel begin van symptomen wordt gevolgd. De tekens en de symptomen kunnen misselijkheid, het braken, diarree, donkere urine, geelzucht, koorts, hoofdpijn, gewichtsverlies, en buikpijn omvatten. De waarschijnlijkheid van symptomen stijgt met leeftijd. De scherpe ziekte typisch duurt meer dan twee maanden niet. Er zijn geen het chronische virale afwerpen en geen chronisch stadium van de ziekte, hoewel de herhalingen, de scherpe bliksemende hepatitis, en andere complicaties kunnen voorkomen.

 

De IgM anti-HAV antilichamen zijn opspoorbaar bij of voorafgaand aan begin van klinische ziekte, en daling in ongeveer 3 tot 6 maanden. IgG anti-HAV verschijnt spoedig na IgM, duurt jarenlang na besmetting voort, en verleent levenslange immuniteit. De aanwezigheid van totale anti-HAV en de afwezigheid van IgM anti-HAV kunnen worden gebruikt om tussen afgelopen en huidige besmettingen te onderscheiden. De IgManalyses kunnen antilichaam voor een korte periode in personen onlangs beheerd hepatitis A-vaccin ontdekken, maar de lagere concentraties vonden 4 tot 6 maanden nadat het begin van besmetting typisch geen positief testresultaat veroorzaakt.

 

TESTprincipe

 

De snelle Test van HAV IgG/IgM is zijstroom chromatografische immunoassay. De testcassette bestaat uit:

 

1) Bourgondië kleurde verenigd stootkussen die HAV-antigeen bevatten die met colloïdaal die goud (HAV Ag stamverwanten) wordt vervoegd en een controleantilichaam met colloïdaal goud wordt vervoegd, 2) een strook die van het nitrocellulosemembraan twee testlijnen (m-lijn en g-lijn) bevatten en een controlelijn (c-lijn). De m-lijn is pre-coated met muis anti-menselijke IgM, is de g-lijn precoated met muis anti-menselijke IgG en de c-lijn is pre-coated met een controleantilichaam. Wanneer een adequaat volume van testspecimen en de steekproefverdunner in de steekproef goed en buffer goed respectievelijk worden uitgedeeld, migreert het specimen door capillaire actie over de cassette.

 

Anti-HAV IgM, als huidig in het specimen, zal aan de HAV Ag stamverwanten binden. Immunocomplex wordt dan gevangen op het membraan die door de pre-coated muis anti-menselijke IgM, een Bourgondië gekleurde m-lijn vormen, die op een positief de testresultaat wijzen van HAV IgM. Anti-HAV IgG, als huidig in het specimen, zal aan de HAV Ag stamverwanten binden. Immunocomplex wordt dan gevangen op het membraan die door de pre-coated muis anti-menselijke IgG, een Bourgondië gekleurde g-lijn vormen, die op een positief de testresultaat wijzen van HAV IgG. Het ontbreken van beide testlijnen (M en G) stelt een negatief resultaat voor.

 

De test bevat een interne controle (c-lijn) die een rassenbarrière van Bourgondië van immunocomplex van de antilichamen van de controlelijn, ongeacht de kleurenontwikkeling in de testlijnen (M en G) zou moeten tentoonstellen. Anders, is het testresultaat ongeldig en het specimen moet met een ander apparaat worden opnieuw getest.

 

TESTprocedure

 

Stap 1: Breng de specimen en testcomponenten aan kamertemperatuur indien gekoeld of bevroren. Zodra ontdooid, meng goed het specimen voorafgaand aan het uitvoeren van de analyse.

 

Stap 2: Wanneer klaar te testen, de zak te openen bij de inkeping en apparaat te verwijderen. Plaats het testapparaat op een schone, vlakke oppervlakte.

 

Stap 3: Etiketteer het apparaat met het aantal van specimenidentiteitskaart.

 

Stap 4: Gebruikend een drukkende motie, vul de capillaire pipet met het serum, het plasma of het gehele bloed. Overschrijd niet de specimenlijn (zie na beeld). Het volume van het specimen is ongeveer 5 µL. Voor maximumprecisie, breng het specimen over gebruikend een pipet geschikt om 5 volumes te leveren µL.

 

Houdend de capillaire pipet verticaal, deel het volledige specimen goed in het centrum van de steekproef uit (S goed), ervoor zorgend dat er geen luchtbellen zijn.

 

Voeg onmiddellijk 2 dalingen (ongeveer 60-80 µL) goed van steekproefverdunner in de buffer (B goed) met de verticaal geplaatste fles toe

 

Ce Verklaard van het de BesmettingsBloedonderzoek van HAV Viraal Multi het Specimen Betrouwbaar Reactief Resultaat

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

Positief:

Twee rode lijnen zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De intensiteit van de testlijn kan zijn

zwakker of donkerder dan dat van de controlelijn. Dit betekent nog een positief resultaat.

 

Verbied:

De controlelijn verschijnt in het resultaatvenster, maar de testlijn is niet zichtbaar.

 

Ongeldig:

Als de controlelijn niet in het resultaatvenster verschijnt, zijn de testresultaten ONGELDIG ongeacht de aanwezigheid of het ontbreken van de lijn in het testgebied.

 

 

PRESTATIESkarakters:

 

Gevoeligheid en Specificiteit

 

De snelle de Testcassette van HAV IgG/IgM (Serum/Plasma) werd vergeleken met een belangrijke commerciële test van ELISA HAV IgM; de resultaten tonen aan dat de Snelle de Testcassette van HAV IgM (Serum/Plasma) een hoge gevoeligheid en een specificiteit heeft.

 

 

Methode EIA HAV IgM Totale Resultaten
Snelle de Testcassette van HAV IgM (Serum/Plasma) Resultaten Positief Verbied
Positief 50 2 52
Verbied 0 416 416
Bedraag Resultaten 50 418 468

 

Relatieve Gevoeligheid: 99.9% (95%CI*: 94.2%-100%)

 

Relatieve Specificiteit: 99.5% (95%CI*: 98.3%-99.9%)

 

Nauwkeurigheid: 95.6% (95%CI*: 98.5%-99.9%) *95% Betrouwbaarheidsintervallen

 

De snelle de Testcassette van HAV IgG/IgM (Serum/Plasma) werd vergeleken met een belangrijke commerciële test van ELISA HAV IgG; de resultaten tonen aan dat de Snelle de Testcassette van HAV IgG (Serum/Plasma) een hoge gevoeligheid en een specificiteit heeft.

 

 

Methode EIA HAV IgG Totale Resultaten
Snelle de Testcassette van HAV IgG (Serum/Plasma) Resultaten Positief Verbied
Positief 50 2 52
Verbied 0 416 416
Bedraag Resultaten 50 418 468

 

Relatieve Gevoeligheid: 99.9% (95%CI*: 94.2%-100%)

 

Relatieve Specificiteit: 99.5% (95%CI*: 98.3%-99.9%)

 

Nauwkeurigheid: 95.6% (95%CI*: 98.5%-99.9%) *95% Betrouwbaarheidsintervallen

 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)