Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenInfectieziekteBloedonderzoeken

Één Snel de Testapparaat van Stapsalmonella's, voor de kwalitatieve opsporing van Salmonella typhi, snel en gemakkelijk

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Één Snel de Testapparaat van Stapsalmonella's, voor de kwalitatieve opsporing van Salmonella typhi, snel en gemakkelijk

One Step Salmonella Rapid Test Device  ,  for the qualitative detection of Salmonella typhi , quick and easily
One Step Salmonella Rapid Test Device  ,  for the qualitative detection of Salmonella typhi , quick and easily One Step Salmonella Rapid Test Device  ,  for the qualitative detection of Salmonella typhi , quick and easily

Grote Afbeelding :  Één Snel de Testapparaat van Stapsalmonella's, voor de kwalitatieve opsporing van Salmonella typhi, snel en gemakkelijk Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,
Modelnummer: Cassette
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Indeling: Besmettelijk Formaat: Strook/Cassette
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Salmonella's
Nauwkeurigheid: 98.39%
Hoog licht:

bacterieel besmettingsbloedonderzoek

,

de uitrusting van het huisbloedonderzoek

Één Snel de Testapparaat van Stapsalmonella's, voor de kwalitatieve opsporing van Salmonella typhi, snel en gemakkelijk

 

Productnaam: Één Snel de Testapparaat van Stapsalmonella's

 

Toebehoren:

 

Testcassettes Bijsluiter
De buis van de specimeninzameling met extractiebuffer  


 

Bestemming:

 

De S.typhi-Cassette van de Antigeen Snelle Test (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Salmonella typhiantigenen in menselijke faecaliënspecimens aan hulp in de diagnose van Salmonella typhibesmetting.

 

Testprincipe:

 

De S.-Snelle de Testcassette van het typhusantigeen (Faecaliën) is kwalitatieve, zijstroomimmunoassay voor de opsporing van S.-typhusantigenen in menselijke faecaliën. In deze test, is het membraan pre-coated met anti-s. typhusantilichamen op het gebied van de testlijn van de test. Tijdens het testen die, reageert het specimen met het deeltje met antis.-typhusantilichamen met een laag wordt bedekt. Het mengsel migreert omhoog op het membraan door capillaire actie om met antis.-typhusantilichamen op het membraan te reageren en een rassenbarrière te produceren. De aanwezigheid van deze rassenbarrière in het testgebied wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

 

TESTprocedure

 

Breng v3o3or gebruik tests, specimens, buffer en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).

 

1. Om faecale specimens te verzamelen:

 

Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2 ml of 1-2 g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om maximumantigenen (als heden) te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8℃ worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20℃ moeten worden gehouden.

 

2. Aan proces faecale specimens:

 

Voor Stevige Specimens:

 

Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen om 50mg van faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) ongeveer te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.

 

Voor Vloeibare Specimens:

 

Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen (ongeveer 100μL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.

Haal krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schok de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen.

  1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd
  2. Houd de buis van de specimeninzameling recht en open GLB op de buis van de specimeninzameling. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 3 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
  3. Lees resultaten 5 minuten na het uitdelen van het specimen. Lees geen resultaten na 15 minuten.

 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van TP-antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

PRESTATIESkarakters:

 

Gevoeligheid en Specificiteit

 

De S.-de Testcassette van het typhusantigeen (Faecaliën) is met specimens geëvalueerd uit een bevolking van symptomatische en niet-symptomatische individuen worden verkregen dat. Het resultaat toont aan dat de gevoeligheid van de S.-Snelle de Testcassette van het typhusantigeen (Faecaliën) 96,2% is en de specificiteit is 99,2% met betrekking tot andere Snelle Testcassette.

 

Methode Andere Testcassette Totaal Resultaat
S. Snelle de Testcassette van het typhusantigeen (Faecaliën) Resultaten Positief Verbied
Positief 51 1 52
Verbied 2 125 127
Bedraag Resultaat 53 126 179

 

Relatieve Gevoeligheid: 96.2% (95%CI*: 87.0%-99.5%) *Confidenceinterval

 

Relatieve Specificiteit: 99.2% (95%CI*: 95.7%-100%)

 

Nauwkeurigheid: 98.3% (95%CI*: 95.2%-99.7%)

 

Één Snel de Testapparaat van Stapsalmonella's, voor de kwalitatieve opsporing van Salmonella typhi, snel en gemakkelijk 0

 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons