Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenInfectieziekteBloedonderzoeken

De BesmettingsVan het zwabberspecimen Bacteriële Gouden Colloïdale Testmethode 24 Maanden Houdbaarheid

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

De BesmettingsVan het zwabberspecimen Bacteriële Gouden Colloïdale Testmethode 24 Maanden Houdbaarheid

China De BesmettingsVan het zwabberspecimen Bacteriële Gouden Colloïdale Testmethode 24 Maanden Houdbaarheid leverancier
De BesmettingsVan het zwabberspecimen Bacteriële Gouden Colloïdale Testmethode 24 Maanden Houdbaarheid leverancier De BesmettingsVan het zwabberspecimen Bacteriële Gouden Colloïdale Testmethode 24 Maanden Houdbaarheid leverancier

Grote Afbeelding :  De BesmettingsVan het zwabberspecimen Bacteriële Gouden Colloïdale Testmethode 24 Maanden Houdbaarheid

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Indeling: Besmettelijk Formaat: Strook
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: De strook van streptokok A
Nauwkeurigheid: 97.26%

Hoge nauwkeurigheid Één Stapstreptokok een Snelle teststrook, snel en gemakkelijk, zwabberspecimen, gouden colloïdale methode

 

Productnaam: Één Stapstreptokok een Snelle Diagnostische teststrook

 

Toebehoren:

 

Testcassettes Gesteriliseerde Zwabbers De Buffer van de steekproefextractie
Buisuiteinden Werkstation Bijsluiter
Extractiebuizen    

 

 

 

Bestemming:

 

Streptokok een Snelle Testcassette is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antigenen van Streptokok A van de specimens van de keelzwabber aan hulp in de diagnose van Groep een Streptokokkenbesmetting.

 

Samenvatting:

 

Streptococcus pyogenes is niet beweeglijke grampositieve kokken, wat de Lancefield-Groep A antigenen bevat die ernstige besmettingen zoals faryngitis, ademhalingsbesmetting, impetigo, endocarditis, meningitis, kraam- sepsis, en arthritis.1 kunnen veroorzaken onbehandeld Verlaten, kunnen deze besmettingen tot ernstige complicaties leiden, met inbegrip van acuut reuma en peritonsillar Traditionele de identificatieprocedures van abscess.2 voor Groep impliceren de Streptokokken besmetting de isolatie en de identificatie van haalbare organismen gebruikend technieken die 24 tot 48 uren of longer.3.4 Streptokok vereisen een Snelle Testcassette een snelle test is kwalitatief om de aanwezigheid van de antigenen van Streptokok A in de specimens van de keelzwabber te ontdekken, die resultaten opleveren binnen 5 minuten. De test gebruikt antilichamen specifiek voor de gehele Groep van cellancefield een Streptokok om de antigenen van Streptokok A in een specimen van de keelzwabber selectief te ontdekken.

 

TESTprincipe

 

Streptokok een Snelle Testpeilstok kwalitatieve, zijstroomimmunoassay voor de opsporing van het koolhydraatantigeen van Streptokok A in een keelzwabber. In deze test, is het antilichaam specifiek voor het koolhydraatantigeen van Streptokok A met een laag bedekt op het gebied van de testlijn van de test. Tijdens het testen, reageert het gehaalde specimen van de keelzwabber met een antilichaam aan Streptokok A die op deeltjes met een laag bedekt is. Het mengsel migreert omhoog het membraan om met het antilichaam aan Streptokok A op het membraan te reageren en een rassenbarrière in het gebied van de testlijn te produceren. De aanwezigheid van deze rassenbarrière in het gebied van de testlijn wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

TESTprocedure

 

Sta de test, de reagentia, het zwabberspecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  1. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
  2. Houd verticaal Extractiereagens 1 fles en voeg 4 volledige dalingen (ongeveer 240μL) van Extractiereagens 1 aan een extractiebuis toe. Extractiereagens 1 is rood in kleur. Houd verticaal Extractiereagens 2 fles en voeg 4 volledige dalingen (ongeveer 160μL) aan de buis toe. Extractiereagens 2 is kleurloos. Meng de oplossing door de extractiebuis zacht te wervelen. De toevoeging van Extractiereagens 2 aan Extractiereagens 1 verandert de kleur van de oplossing van rood tot geel. Zie illustratie 1.
  3. Voeg onmiddellijk de zwabber in de extractiebuis toe, ageren de zwabber krachtig 15 keer, verlaten de zwabber in de extractiereageerbuis 1 minuut. Zie illustratie 2
  4. Druk de zwabber tegen de kant van de buis en druk de bodem van de buis terwijl het verwijderen van de zwabber zodat de meeste vloeibare verblijven in de buis. Verwerp de zwabber. Zie illustratie 3.
  5. Met pijlen die, plaats de peilstok in de buis oplossing en begin dan de tijdopnemer neer richten. Als de procedure correct wordt gevolgd, zou de vloeistof bij of enkel onder de maximum (MAXIMUM) lijn op de testpeilstok moeten zijn. Zie illustratie 4.
  6. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten. Zie illustratie 5

Voorzichtigheid: De bovengenoemde het interpreteren tijd is gebaseerd op kamertemperatuurwaaier van 15-30℃. Als uw kamertemperatuur beduidend lager is dan 15℃, dan zou de het interpreteren tijd behoorlijk tot 30 minuten moeten worden verhoogd.

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

Positief:

Twee rode lijnen zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De intensiteit van de testlijn kan zijn

zwakker of donkerder dan dat van de controlelijn. Dit betekent nog een positief resultaat.

 

Verbied:

De controlelijn verschijnt in het resultaatvenster, maar de testlijn is niet zichtbaar.

 

Ongeldig:

Als de controlelijn niet in het resultaatvenster verschijnt, zijn de testresultaten ONGELDIG ongeacht de aanwezigheid of het ontbreken van de lijn in het testgebied.

 

De BesmettingsVan het zwabberspecimen Bacteriële Gouden Colloïdale Testmethode 24 Maanden Houdbaarheid

PRESTATIESkarakters:

 

Klinische Studie

 

Gebruikend drie medische centra voor evaluatie, werden een totaal van 526 keelzwabbers uit patiënten bijeengezocht die symptomen van faryngitis tentoonstellen. Elke zwabber werd gerold op een de agar-agarplaat van het schapenbloed, en werd toen getest door Streptokok een Snelle Testpeilstok (Keelzwabber). De platen waren verder weggeschoten voor isolatie, en werden toen uitgebroed bij 37℃ met Co2 5-10% en een Bacitracin schijf 18-24 uren. De negatieve cultuurplaten werden uitgebroed voor extra 18-24 uren. De mogelijke GASkolonies subcultured en werden bevestigd met een in de handel verkrijgbare latexsamenkleving groeperingsuitrusting. Van de 526 totale specimens, werden 404 bevestigd negatief om te zijn en 122 werden bevestigd positief om te zijn door cultuur. Tijdens deze studie, één leverden de specimens van Streptokok F positieve resultaten met de Test op. Één van deze specimens re-cultured, werd dan opnieuw getest werd en opgeleverd een negatief resultaat. Drie extra verschillende spanningen van Streptokok F waren gecultiveerd en getest voor cross-reactivity en ook opgeleverde negatieve resultaten.

 

Methode Cultuur Totale Resultaten
Streptokok een Snelle Testcassette Resultaten Positief Verbied
Positief 100 8 108
Verbied 5 350 355
Bedraag Resultaten 105 358 463

 

Relatieve Gevoeligheid: 95.2% (95%CI: *89.6%-98.2%)

 

Relatieve Specificiteit: 97.8% (95%CI: *95.8%-99.0%)

 

Algemene nauwkeurigheid: 97.2% (95%CI: *95.3%-98.4%) *Confidenceintervallen

 

NOTA: Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw apparaat. Als het probleem voortduurt, gelieve uw lokale verdeler te contacteren.

 

 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)