Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenInfectieziekteBloedonderzoeken

Één Snelle Diagnostische test van Streptokok B van de Stap Hoge nauwkeurigheid, snel en gemakkelijk, gouden colloïdale methode, zwabberspecimen

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Één Snelle Diagnostische test van Streptokok B van de Stap Hoge nauwkeurigheid, snel en gemakkelijk, gouden colloïdale methode, zwabberspecimen

China Één Snelle Diagnostische test van Streptokok B van de Stap Hoge nauwkeurigheid, snel en gemakkelijk, gouden colloïdale methode, zwabberspecimen leverancier
Één Snelle Diagnostische test van Streptokok B van de Stap Hoge nauwkeurigheid, snel en gemakkelijk, gouden colloïdale methode, zwabberspecimen leverancier Één Snelle Diagnostische test van Streptokok B van de Stap Hoge nauwkeurigheid, snel en gemakkelijk, gouden colloïdale methode, zwabberspecimen leverancier

Grote Afbeelding :  Één Snelle Diagnostische test van Streptokok B van de Stap Hoge nauwkeurigheid, snel en gemakkelijk, gouden colloïdale methode, zwabberspecimen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: ziekte Formaat: Strook/Cassette
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Streptokok B
Nauwkeurigheid: 98.13%

Één Snelle Diagnostische test van Streptokok B van de Stap Hoge nauwkeurigheid, snel en gemakkelijk, gouden colloïdale methode, zwabberspecimen

 

Productnaam: Één Snelle Diagnostische test van Stapstreptokok B

 

Toebehoren:

 

Testcassettes Gesteriliseerde Zwabbers De Buffer van de steekproefextractie
Buisuiteinden Werkstation Bijsluiter
Extractiebuizen    

 

 

Bestemming:

 

 

De snelle de Testcassette van Streptokok B (Zwabber) is snelle visuele immunoassay voor de kwalitatieve, vermoedelijke die opsporing van Groepsb Streptokok (GBS)-antigenen in specimens uit vaginale of rectale ruilmiddelen van zwangere vrouwen worden genomen, of algemene zwabbers van pasgeboren. Deze uitrusting is voorgenomen voor gebruik als hulp in de diagnose van de besmetting van Streptokok B.

 

Samenvatting:

 

De groepsb Streptokokken (GBS) of de Streptokok agalactiae zijn onder de frequentste oorzaken van levensgevaarlijke besmettelijk in pasgeborenen. Tussen 5% en 30% van alle zwangere vrouwen worden gekoloniseerd met GBS.1Several de recente studies hebben aangetoond dat de intrapartumbehandeling van GBS-Gekoloniseerde vrouwen beduidend de weerslag van GBS-Veroorzaakte sepsis.2-4 het Centrum van de V.S. voor Ziektecontrole vermindert en de Preventie (CDC) routineonderzoek voor Groepsb streptokok tussen de vijfendertigste en de 37ste week van zwangerschap adviseert. Een CDC studie heeft aangetoond dat de routineonderzoeken 50% efficiënter dan het gebruik van antibiotica voor zwangere vrouwen met klinische risicofactoren is.

De standaardcultuurmethodes vereisen 24 tot 48 uren, en de resultaten kunnen niet spoedig voor efficiënte behandeling genoeg beschikbaar zijn. Aldus, worden de methodes die snellere onderzoekstechnieken gebruiken vereist.

 

TESTprincipe

 

De snelle de Testcassette van Streptokok B (Zwabber) ontdekt Groepsb Streptokok antigenen door visuele interpretatie van kleurenontwikkeling in de interne strook. De antilichamen van anti-streptokok B zijn geïmmobiliseerd op het testgebied van het membraan. Tijdens het testen die, reageert het specimen met polyclonal antilichamen van anti-streptokok B aan gekleurde deeltjes worden vervoegd en precoated op het steekproefstootkussen van de test. Het mengsel migreert dan door het membraan door capillaire actie, en staat met reagentia op het membraan in wisselwerking. Als er het voldoende antigeen van Streptokok B in het specimen is, zal een gekleurde band zich bij het testgebied van het membraan vormen. De aanwezigheid van deze gekleurde band wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. De verschijning van een gekleurde band bij het controlegebied dient als procedurecontrole erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

TESTprocedure

 

Sta de test, de reagentia, het zwabberspecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
  2. Houd verticaal Extractiereagens 1 fles en voeg 4 volledige dalingen (ongeveer 240 μl) van Extractiereagens 1 aan een extractiebuis toe. Extractiereagens 1 is rood in kleur. Houd verticaal Extractiereagens 2 fles en voeg 4 volledige dalingen (ongeveer 160 μl) aan de buis toe. Extractiereagens 2 is kleurloos. Meng de oplossing door de extractiebuis zacht te wervelen. De toevoeging van Extractiereagens 2 aan Extractiereagens 1 verandert de kleur van de oplossing van rood tot geel.
  3. Voeg onmiddellijk de zwabber in de extractiebuis toe, ageren de zwabber krachtig 15 keer, verlaten de zwabber in de notulen van de extractiereageerbuis for2.
  4. Druk de zwabber tegen de kant van de buis en druk de bodem van de buis terwijl het verwijderen van de zwabber zodat de meeste vloeibare verblijven in de buis. Verwerp de zwabber.
  5. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte.
  6. Voeg 3 volledige dalingen van de gehaalde oplossing (ong. 150μl) goed aan het specimen van de testcassette toe, dan begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Wacht op de kleur te verschijnen. Lees het resultaat 10 minuten; interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

 

Voorzichtigheid: De bovengenoemde het interpreteren tijd is gebaseerd op kamertemperatuurwaaier van 15-30℃. Als uw kamertemperatuur beduidend lager is dan 15℃, dan zou de het interpreteren tijd behoorlijk tot 30 minuten moeten worden verhoogd.

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

Positief:

Twee rode lijnen zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De intensiteit van de testlijn kan zijn

zwakker of donkerder dan dat van de controlelijn. Dit betekent nog een positief resultaat.

 

Verbied:

De controlelijn verschijnt in het resultaatvenster, maar de testlijn is niet zichtbaar.

 

Ongeldig:

Als de controlelijn niet in het resultaatvenster verschijnt, zijn de testresultaten ONGELDIG ongeacht de aanwezigheid of het ontbreken van de lijn in het testgebied.

 

 

PRESTATIESkarakters:

 

Klinische Studie

 

De snelle die de Testcassette van Streptokok B (Zwabber) is met specimens geëvalueerd uit patiënten van STD klinieken worden verkregen. De cultuur wordt gebruikt als referentiemethode voor de Snelle de Testcassette van Streptokok B (Zwabber). De specimens werden beschouwd als positief als de cultuur op een positief resultaat wees. De specimens werden beschouwd als negatief als de cultuur op een negatief resultaat wees.

 

Methode Cultuur Totale Resultaten
Snelle de Testcassette van streptokok B Resultaten Positief Verbied
Positief 100 8 108
Verbied 5 350 355
Bedraag Resultaten 105 358 463

 

Relatieve Gevoeligheid: 95.2% (95%CI: *89.6%-98.2%)

 

Relatieve Specificiteit: 97.8% (95%CI: *95.8%-99.0%)

 

Algemene nauwkeurigheid: 97.2% (95%CI: *95.3%-98.4%) *Confidenceintervallen

 

NOTA: Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw apparaat. Als het probleem voortduurt, gelieve uw lokale verdeler te contacteren.

 

 

Één Snelle Diagnostische test van Streptokok B van de Stap Hoge nauwkeurigheid, snel en gemakkelijk, gouden colloïdale methode, zwabberspecimen

 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)