Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenHartBloedonderzoeken

Één Veelvoudige de Cassette Gouden Colloïdaal van Stap h-FABP HartBloedonderzoeken voor Gezondheid

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Één Veelvoudige de Cassette Gouden Colloïdaal van Stap h-FABP HartBloedonderzoeken voor Gezondheid

China Één Veelvoudige de Cassette Gouden Colloïdaal van Stap h-FABP HartBloedonderzoeken voor Gezondheid leverancier

Grote Afbeelding :  Één Veelvoudige de Cassette Gouden Colloïdaal van Stap h-FABP HartBloedonderzoeken voor Gezondheid

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: hart Formaat: 4mm veelvoud
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Scherpe MI
Accurary: 98.55%

Één Stap veelvoudige cassette h-FABP/Harttroponine I de hartBloedonderzoeken van Combo, gouden colloïdale methode, snel en gemakkelijk

 

 

Bestemming:

 

H-FABP/Harttroponine I Snelle de Testcassette van Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma) zijn snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van menselijke h-FABP en harttroponine I (cTnI) in geheel bloed, serum of plasma als hulp in de diagnose van myocardiaal infarct (MI).

 

Samenvatting:

 

FABP is een onlangs geïntroduceerde plasmateller van scherp myocardiaal infarct (AMI). De plasmakinetica van FABP (kD 15) lijkt dicht op die van myoglobin in dat opgeheven plasmaconcentraties wordt gevonden binnen 2 uren na AMI en terugkeer naar normaal over het algemeen binnen 18 tot 24 uren. Maar de concentratie van FABP in de skeletachtige spier is 20 keer lager dan in hartweefsel (voor myoglobin dezelfde inhoud voor hart en skeletachtig weefsel), dat FABP meer hart specifiek maakt te zijn dan myoglobin. Dit maakt tot FABP een nuttige biochemische teller voor de vroege beoordeling of de uitsluiting van AMI. FABP schijnt ook een nuttige plasmateller voor de schatting van myocardiale infarctgrootte te zijn. FABP is geschikt voor gebruik als norm in immunoassay voor vroege opsporing van scherp myocardiaal infarct, immunogen voor antiserumsproductie, massafabp norm, de biochemische en immunochemical studies van FABP, traceur voor iodination. HartdieTroponine I (cTnI) is een proteïne gevonden=wordt= in hartspier met een molecuulgewicht van 22,5 kDa.1-Troponine I uitmaakt deel van drie subeenheid het complexe bestaan uit van Troponine T en Troponin C. Samen met tropomyosine, dit structurele complexe vormen het belangrijkste onderdeel dat de calcium gevoelige ATPase activiteit van actomyosin in gegroefde skeletachtige en hartspier regelt. Nadat de hartverwonding voorkomt, wordt Troponine I vrijgegeven van het bloed 4-6 uren na het begin van pijn. Het versiepatroon van cTnI is gelijkaardig aan CK-MB, maar terwijl de niveaus CK-MB naar normaal na 72 uren terugkeren, blijft Troponine I opgeheven 6-10 dagen, zo voorziend een langer venster van opsporing voor hartverwonding. De hoge specificiteit van cTnImetingen voor is de identificatie van myocardiale schade aangetoond in voorwaarden zoals de perioperative periode, na marathonlooppas, en bot borsttrauma. cTnI is de versie ook gedocumenteerd in hartvoorwaarden buiten scherp myocardiaal infarct (AMI) zoals onstabiele angina, congestiehartverlamming, en ischemische schade toe te schrijven aan de chirurgie van de kransslagaderomleiding. Wegens zijn hoge specificiteit en gevoeligheid in het myocardiale weefsel, is Troponine I onlangs het meest verkozen biomarker voor myocardiaal infarct geworden. H-FABP/Harttroponine I Snelle de Testcassette van Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma) zijn een eenvoudige test die een combinatie antilichaam met een laag bedekte deeltjes gebruikt en vangt reagentia om h-FABP en harttroponine I (cTnI) in geheel bloed, serum of plasma kwalitatief te ontdekken. Het minimumopsporingsniveau is 8 ng/mL h-FABP en 0,5 ng/mL Troponin I.

 

Testprincipe:

 

H-FABP/Harttroponine I Snelle de Testcassette van Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma) zijn kwalitatieve, membraan gebaseerde immunoassay voor de opsporing van h-FABP en een harttroponine I (cTnI) in geheel bloed, serum of plasma. Het membraan is pre-coated met specifieke vangstantilichamen in elk van de gebieden van de testlijn van de test. Tijdens het testen die, reageren het het gehele bloed, serum of plasmaspecimen met het deeltje met specifieke antilichamen met een laag wordt bedekt. Het mengsel migreert omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie om met specifieke vangstreagentia op het membraan te reageren en een rassenbarrière te produceren. De aanwezigheid van deze rassenbarrière in het specifieke gebied van de testlijn wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied erop wijst dat schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

TESTprocedure

 

1.  Breng pouched testapparaat aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan het testen. Open niet de zak tot klaar

beginnen testend.

2.  Verwijder het apparaat uit de verzegelde zak en leg het op een vlakke en droge oppervlakte.

3.  Gebruikend de verstrekte pipet, voeg één daling goed van vers specimen aan de steekproef toe.

4.  Houd verticaal de bufferfles en voeg 1 daling goed aan de steekproef toe. /If dat een pipet met behulp van, verandert nieuwe om kruisbesmetting te vermijden. Trek en breng 2-3 dalingen goed van buffer naar de steekproef over.

5.  Lees het resultaat tussen 15-20minutes. Lees geen resultaten na 20 minuten.

 

Beperking

  1. H-FABP/Harttroponine I Snelle de Testcassette van Combo (Geheel Bloed/Serumplasma) zijn voor kenmerkend slechts gebruik in vitro. Deze test zou voor de opsporing van h-FABP, en harttroponine I (cTnI) in geheel bloed moeten worden gebruikt, serum of plasma slechts specimens. Noch de kwantitatieve waarde noch het stijgingspercentage in h-FABP en harttroponine kan ik door deze kwalitatieve test worden bepaald.
  2.  H-FABP/Harttroponine I zal Snelle de Testcassette van Combo (Geheel Bloed/Serumplasma) slechts op het kwalitatieve niveau van h-FABP en Troponine I in het specimen wijzen en zou niet als enige criteria voor de diagnose van myocardiaal infarct moeten worden gebruikt.
  3.  H-FABP/Harttroponine I Snelle de Testcassette van Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma) kan niet ontdekken minder dan harttroponine I van 8ng/mL h-FABP en van 0.5ng/mL (cTnI) in specimens. Een negatief resultaat op elk ogenblik sluit niet de mogelijkheid van myocardiaal infarct uit.
  4.  Zoals met alle diagnostische tests, moeten alle resultaten samen met andere klinische informatie worden geïnterpreteerd beschikbaar aan de arts.
  5.  Sommige specimens die ongebruikelijk hoge titers van heterophile antilichamen of reumatoïde factor (RF) bevatten kunnen verwachte resultaten beïnvloeden. Zelfs als de testresultaten positief zijn, zou de verdere klinische evaluatie met andere klinische informatie moeten worden overwogen beschikbaar aan de arts.
  6.  Er is een lichte mogelijkheid dat sommige geheel bloedspecimens met zeer hoge viscositeit of die meer dan 2 dagen kunnen niet behoorlijk op de testcassette lopen zijn opgeslagen. Herhaal de test met een serum of plasmaspecimen van dezelfde patiënt gebruikend een nieuwe testcassette.

Één Veelvoudige de Cassette Gouden Colloïdaal van Stap h-FABP HartBloedonderzoeken voor Gezondheid

Één Veelvoudige de Cassette Gouden Colloïdaal van Stap h-FABP HartBloedonderzoeken voor Gezondheid

PRESTATIESkenmerken

 

Gevoeligheid en Specificiteit

 

 

De hart Snelle de Testkaart is van Combo geëvalueerd met het leiden commerciële h-FABP/Troponine I EIA test gebruikend klinische specimens. De resultaten tonen dat met betrekking tot belangrijke EIA test.

 

H-FABP Test versus EIA        
         
  Methode   EIA Totaal  
  H-FABP   Resultaten Positief Verbied Resultaten  
    Positief 54 1 55  
  Test    
             
    Verbied 0 422 422  
       
               
  Bedraag Resultaten   54 423 477  
           
  Relatieve Gevoeligheid: 100% (93.4%-100.0%) *    
  Relatieve Specificiteit: 99.8% (98.7%-99.9%) *    
  Nauwkeurigheid: 99.8% (98,8% tot 99,9%) *   (* 95%-Betrouwbaarheidsinterval)

 

 

Troponine I Test versus EIA

 

 

  Methode     EIA Totaal      
               
            Negativ      
      Resultaten Positief Resultaten      
      e  
  cTnI Test                
                   
    Positief 225   8 233      
             
                     
      Verbied 3   505 508      
  Bedraag Resultaten   228   513 741      
                     

 

Relatieve Gevoeligheid: 98.7% (96,2% - 99,7%) *

 

Relatieve Specificiteit: 98.4% (97.0%-99.3%) *

 

Nauwkeurigheid: 98.5% (97.4%-99.3%) * (* 95%-Betrouwbaarheidsinterval)

 

 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)