Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Van de de Drugtest van BZO Nauwkeurig van de de Uitrustingenurine Specimen 10 Testend de Tijdhoog rendement van Mins

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Drugtest van BZO Nauwkeurig van de de Uitrustingenurine Specimen 10 Testend de Tijdhoog rendement van Mins

China Van de de Drugtest van BZO Nauwkeurig van de de Uitrustingenurine Specimen 10 Testend de Tijdhoog rendement van Mins leverancier
Van de de Drugtest van BZO Nauwkeurig van de de Uitrustingenurine Specimen 10 Testend de Tijdhoog rendement van Mins leverancier Van de de Drugtest van BZO Nauwkeurig van de de Uitrustingenurine Specimen 10 Testend de Tijdhoog rendement van Mins leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de Drugtest van BZO Nauwkeurig van de de Uitrustingenurine Specimen 10 Testend de Tijdhoog rendement van Mins

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Dipcard/cassette/strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: Colloïdaal goud Formaat: 4mm strook
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: BZO

Snelle de teststrook van de drugtest BZO, 4mm strook die Benzodiazepines in urine, Snelle, Gouden colloïdale methode ontdekken

 

 

 

Bestemming

 

 

Benzodiazepines zijn medicijnen die vaak voor de symptomatische behandeling van bezorgdheid en slaapwanorde worden voorgeschreven. Zij veroorzaken hun gevolgen die via specifieke receptoren een neurochemical geroepen gamma impliceren aminobutyric zuur (GABA). Omdat zij veiliger en efficiënter zijn, hebben Benzodiazepines Barbituraten in de behandeling van zowel bezorgdheid als slapeloosheid vervangen. Benzodiazepines worden ook gebruikt als kalmerende middelen vóór sommige chirurgische en medische procedures, en voor de behandeling van beslagleggingswanorde en alcoholterugtrekking.

Het risico van fysieke afhankelijkheid stijgt als Benzodiazepines regelmatig (b.v., dagelijks) voor meer dan een paar maanden, vooral bij hoger dan normale dosissen worden genomen. Het ophouden abrupt kan op dergelijke symptomen brengen zoals onwel probleemslaap, gastro-intestinale verstoord, gevoel, verlies van eetlust, het zweten, het beven, zwakheid, bezorgdheid en veranderingen in waarneming. Slechts worden de spoorhoeveelheden (minder dan 1%) meeste Benzodiazepines afgescheiden onveranderd in de urine; het grootste deel van de concentratie in urine is vervoegde drug. De opsporingsperiode voor Benzodiazepines in de urine is 3-7 dagen.

De de Stapbenzodiazepines van BZO Één Teststrook (Urine) is een snelle urine-onderzoekende test die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt het antilichaam om opgeheven niveaus van Benzodiazepines in urine selectief te ontdekken. De de Stapbenzodiazepines van BZO Één Teststrook (Urine) levert een positief resultaat op wanneer het Benzodiazepines niveau in urine het afgesneden niveau overschrijdt.

 

 

Parameter Kalibermeter Snijd af (ng/mL)
BZO (Benzodiazepines) Oxazepam 300

 

 

Testprincipe

 

 

 

De de Stapbenzodiazepines van BZO Één Teststrook (Urine) is snelle chromatografische die immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam.

Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. Benzodiazepines, als huidig in het urinespecimen onder 300 ng/mL, zullen niet de bandplaatsen van antilichaam-met een laag bedekte deeltjes in de teststrook verzadigen. De antilichaam-met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde benzodiazepines-Proteïne stamverwant en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het Benzodiazepines niveau het scheidingsniveau overschrijdt, omdat het alle bandplaatsen van anti-Benzodiazepinesantilichamen zal verzadigen.

Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drug in een concentratie bevatten afgesneden minder dan een rassenbarrière in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

AANWIJZINGEN VOOR

 

 

  1.  Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de teststrook uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
  2.   Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de teststrook in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de teststrook wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
  3.  Plaats de teststrook op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rode lijn te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.

*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

 

 

KWALITEITSCONTROLE

 

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een lijn die in het controlegebied verschijnen

(c) wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting. Nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.

 

prestatieskenmerken

 

 

Analytische Gevoeligheid

 

 

Een drug-vrije urinepool werd vastgespijkerd met Benzodiazepines bij de volgende concentraties: 0 ng/mL, 150 ng/mL, 225 ng/mL, 300 ng/mL, 375 ng/mL, 450 ng/mL en 600ng/mL. Het resultaat toont > 99%-nauwkeurigheid bij 50% boven en 50% aan onder de afgesneden concentratie. De resultaten worden hieronder voorgesteld in Lijst 2.

 

 

Lijst 2: AnalytischeGevoeligheidssamenvatting

BZO-Concentratie (ng/mL) Percenten van Afgesneden n Visueel Resultaat
Verbied Positief
0 0 30 30 0
150 -50% 30 30 0
225 -25% 30 27 3
300 Snijd af 30 11 19
375 +25% 30 5 25
450 +50% 30 0 30
600 +100% 30 0

30

 

 

 

Conclusie: Zoals hierboven vermeld in lijst: alle specimens met BZO-concentratie gelijk aan of lagere than150ng/mL tonen negatieve resultaten, worden alle specimens met BZO-concentratie van 300ng/mL geïdentificeerd zoals „+/-“, en alle specimens met BZO-concentratie gelijk aan of hoger dan 450ng/mL getoonde positieve resultaten. Daarom wordt de afgesneden concentratie van de de Stapbenzodiazepines van BZO Één Teststrook (Urine) bepaald om 300ng/mL BZO te zijn.

 

Analytische Specificiteit

 

 

Lijst 3 maakt een lijst van de samenstellingen die positief in urine door de de Stapbenzodiazepines van BZO Één Teststrook (Urine) bij 5 minuten en de concentraties worden ontdekt waarzij worden ontdekt.

 

 

Lijst 3: AnalytischeSpecificiteit

 

 

Samenstelling Concentratie (ng/mL) Samenstelling Concentratie (ng/mL)
Alprazolam 196 Flunitrazepam 390
a-hydroxyalprazolam-a 1.262 (±) Lorazepam 1.562
Bromazepam 1.562 Glucuronide RS-Lorazepam 156
Chlordiazepoxide 1.562 Midazolam 12.500
Clobazam 98 Nitrazepam 98
Clonazepam 781 Norchlordiazepoxide 195
Dipotassium Clorazepate 195 Nordiazepam 390
Delorazepam 1.562 Oxazepam 300
Desalkylflurazepam 390 Temazepam 98
Diazepam 195 Triazolam 2.500
Estazolam 2.500    

 

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)