Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

AlcoholDruggebruik Testuitrusting, Medische de Testuitrusting 4mm van de Speekseldrug Gouden Colloïdaal

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

AlcoholDruggebruik Testuitrusting, Medische de Testuitrusting 4mm van de Speekseldrug Gouden Colloïdaal

Alcohol Drug Abuse Test Kit , Medical Saliva Drug Test Kit 4mm Gold Colloidal
Alcohol Drug Abuse Test Kit , Medical Saliva Drug Test Kit 4mm Gold Colloidal Alcohol Drug Abuse Test Kit , Medical Saliva Drug Test Kit 4mm Gold Colloidal

Grote Afbeelding :  AlcoholDruggebruik Testuitrusting, Medische de Testuitrusting 4mm van de Speekseldrug Gouden Colloïdaal Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Dipcard/cassette/strook
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: Colloïdaal goud Formaat: Strook
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Alcohol
Hoog licht:

zelf testende druguitrustingen

,

de nauwkeurige uitrustingen van de drugtest

De Snelle test van de speekselalcohol, 4mm strook Gouden colloïdale methode, medisch of politieagenten ons, gemakkelijk en snel gebruik

 

Specimen: Speeksel

 

 

Bestemming

 

De test van de speekselalcohol is een snelle, hoogst gevoelige methode om de aanwezigheid van alcohol in speeksel te ontdekken en een benadering van de relatieve concentratie van de bloedalcohol te verstrekken. Deze test verstrekt het inleidend slechts scherm. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. de klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welk resultaat van het testscherm moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve schermen worden vermeld.

 

 

Samenvatting

 

Tweederden van al alcohol van de volwassenendrank. De concentratie van de bloedalcohol waarbij een persoon geschaad wordt is veranderlijke afhankelijk van het individu. elk individu heeft specifieke parameters die het niveau van stoornis zoals grootte, gewicht, eetgewoonten en alcoholtolerantie beïnvloeden. de ongepaste consumptie van alcohol kan een bijdragende factor zijn aan vele ongevallen, verwondingen, en medische voorwaarden.

 

Testprincipe

 

het is reeds lang gevestigd dat de concentratie van alcohol in speeksel met dat van blood.2 vergelijkbaar is, 3 de Test van de speekselalcohol uit een plastic strook met een reactiestootkussen in bijlage bij het uiteinde bestaat. op contact met oplossingen van alcohol, zal het reactiestootkussen snel kleuren afhankelijk van de aanwezige concentratie van alcohol draaien. Het stootkussen wendt een solid-phase chemie aan die een hoogst specifieke enzymreactie gebruikt.

 

De test van het alcoholspeeksel is immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd die. De drugs die in het mondelinge vloeibare specimen aanwezig kunnen zijn concurreren met hun respectieve drugstamverwant voor bandplaatsen op hun specifiek antilichaam. Tijdens het testen, migreert een gedeelte van het mondelinge vloeibare specimen omhoog door capillaire actie. Een drug, als huidig in het mondelinge vloeibare specimen onder zijn afgesneden concentratie, zal niet de bandplaatsen van zijn specifiek antilichaam verzadigen. Het antilichaam zal dan met de drug-proteïne stamverwant reageren en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn (t) van de specifieke drugstrook verschijnen. De aanwezigheid van drug boven de afgesneden concentratie in het mondelinge vloeibare specimen zal alle bandplaatsen van het antilichaam verzadigen. Daarom zal de rassenbarrière zich niet in het gebied van de testlijn vormen. Een drug-positief mondeling vloeibaar specimen zal geen rassenbarrière in het specifieke gebied van de testlijn van de strook wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief mondeling vloeibaar specimen een lijn in het gebied van de testlijn wegens het ontbreken van de drugconcurrentie zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied van de controlelijn (c) schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

AANWIJZINGEN VOOR

 

Sta toe strook pouched aan kamertemperatuur (15-27°c) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.

  1.  Onthoud me van het plaatsen van om het even wat in de mond voor vijftien (15) notulen voorafgaand aan het beginnen van de met test. Dit omvat niet-alkoholisch dranken, tabaksproducten, koffie, ademmunt en voedsel, enz.
  2.  open het foliepakket en verwijder het apparaat. neem het reactieve stootkussen op het eind van de teststrook waar. als het reactiestootkussen een blauwe kleur alvorens speekselsteekproef heeft toe te passen, niet gebruikt.
  3.  Voor specimeninzameling, volg Procedureinstructies op pagina 2 van deze bijsluiter.
  4.  Verzadig het reactieve stootkussen met speeksel. (het vergt gewoonlijk 6-8 te verzadigen seconden.) begin tijdopnemer onmiddellijk na speekseltoepassing. lees resultaat twee (2) minuten. vergelijk de kleur van het reactiestootkussen met de kleurengrafiek wordt verstrekt om het relatieve bloedalcoholgehalte te bepalen dat.

 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

Positief: De test van de speekselalcohol zal een kleurenverandering in aanwezigheid van speekselalcohol veroorzaken. De kleur zal zich van lichtblauwe kleur bij 0,02% relatieve concentratie van de bloedalcohol aan een donkerblauwe kleur dichtbij 0,30% relatieve concentratie van de bloedalcohol uitstrekken. de kleurenstootkussens worden verstrekt binnen dit gamma om een benadering van de relatieve concentratie van de bloedalcohol toe te staan. De test kan kleuren veroorzaken die om tussen aangrenzende kleurenstootkussens schijnen te zijn.

 

Nota: De test van de speekselalcohol is zeer gevoelig voor de aanwezigheid van alcohol. Een blauwe kleur die lichter is dan het 0,02% kleurenstootkussen zou moeten worden geïnterpreteerd zoals zijnd positief aan de aanwezigheid van alcohol in speeksel maar minder dan 0,02% relatieve bloedalcohol.

 

Verbied: Wanneer de Test van de speekselalcohol geen kleurenverandering toont zou dit als negatief resultaat erop wijzen moeten worden geïnterpreteerd die dat de alcohol niet is ontdekt.

 

Ongeldig: als het kleurenstootkussen een blauwe kleur alvorens speekselsteekproef heeft toe te passen, gebruikt niet de test.

 

Nota: Een resultaat waar de buitenranden van het kleurenstootkussen een lichte kleur veroorzaakt maar de meerderheid van het stootkussen blijft kleurloos de test zou moeten worden herhaald om volledige verzadiging van het stootkussen met speeksel te verzekeren. De test is niet opnieuw te gebruiken.

 

AlcoholDruggebruik Testuitrusting, Medische de Testuitrusting 4mm van de Speekseldrug Gouden Colloïdaal 0

AlcoholDruggebruik Testuitrusting, Medische de Testuitrusting 4mm van de Speekseldrug Gouden Colloïdaal 1

KWALITEITSCONTROLE

 

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een lijn die in het controlegebied verschijnen wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

 

De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting. Nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.

 

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons