Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Snelle Kenmerkende Druggebruik Testuitrusting, het Schermuitrustingen van de Urinedrug voor Morfine

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Snelle Kenmerkende Druggebruik Testuitrusting, het Schermuitrustingen van de Urinedrug voor Morfine

China Snelle Kenmerkende Druggebruik Testuitrusting, het Schermuitrustingen van de Urinedrug voor Morfine leverancier
Snelle Kenmerkende Druggebruik Testuitrusting, het Schermuitrustingen van de Urinedrug voor Morfine leverancier Snelle Kenmerkende Druggebruik Testuitrusting, het Schermuitrustingen van de Urinedrug voor Morfine leverancier

Grote Afbeelding :  Snelle Kenmerkende Druggebruik Testuitrusting, het Schermuitrustingen van de Urinedrug voor Morfine

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Dipcard/cassette/strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: snelle test Breedte: 4 mm
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: ZWABBER

Druggebruik van de de ZWABBER (MORFINE) de Snelle Diagnostische test van de Teststrook Uitrusting, 4mm teststrook die MORFINE in urine ontdekken,
 
 
Bestemming
 
 
Opioid de pijnstillende middelen bestaan uit een grote groep substanties, die pijn door het centrale zenuwstelsel in te drukken controleren. De grote dosissen Morfine kunnen hogere tolerantieniveaus en fysiologisch gebiedsdeel in gebruikers veroorzaken, en kunnen tot substantiemisbruik leiden. De morfine is afgescheiden unmetabolized, en is ook het belangrijkste metabolische product van codeïne en heroïne. De morfine is opspoorbaar gedurende meerdere dagen in de urine na een opiate dose.1
De ZWABBER Één de Teststrook van de Stapmorfine (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Morfine in urine selectief te ontdekken. De ZWABBER Één de Teststrook van de Stapmorfine (Urine) levert een positief resultaat op wanneer de Morfine in urine 300 ng/mL bereikt. Dit is het voorgestelde onderzoeken afgesneden voor positieve die specimens door het Substantiemisbruik en het Geestelijke Gezondheidsdienstenbeleid worden geplaatst.
 

ParameterKalibermeterSnijd af (ng/mL)
MOR 300 (Morfine/Heroïne)Morfine300

 
 
Testprincipe
 
De ZWABBER Één die de Teststrook van de Stapmorfine (Urine) is immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs, die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn, concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam.
Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. De morfine, als huidig in het urinespecimen onder 300 ng/mL, zal niet de bandplaatsen van de antilichaam met een laag bedekte deeltjes in de teststrook verzadigen. De antilichaam met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde Morfinestamverwant en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het Morfineniveau bij of boven 300 ng/mL is omdat het alle bandplaatsen van anti-morfineantilichamen zal verzadigen.
Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drugconcentratie bevatten afgesneden minder dan een lijn in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.
 
AANWIJZINGEN VOOR
 
Breng v3o3or gebruik tests, specimens, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).
Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.
Gebruikend de verstrekte beschikbare pipet, breng 3 dalingen van specimen (ongeveer 120 µL) goed naar het specimen (s) van het apparaat over en begin de tijdopnemer.
Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.
Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.
Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 8 minuten
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.
*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.
POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.
ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.
 
 
KWALITEITSCONTROLE
 
Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een lijn die in het controlegebied verschijnen
(c) wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.
De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting. Nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.
 
prestatieskenmerken
 
Analytische Gevoeligheid
 
Een drug-vrije urinepool werd vastgespijkerd met Morfine bij de volgende concentraties: 0 ng/mL, 150 ng/mL, 225 ng/mL, 300 ng/mL, 375 ng/mL, 450 ng/mL en 600ng/mL. Het resultaat toont > 99%-nauwkeurigheid bij 50% boven en 50% aan onder de afgesneden concentratie. De resultaten worden hieronder voorgesteld in Lijst 2.
 
Lijst 2: AnalytischeGevoeligheidssamenvatting

ZWABBERconcentratie (ng/mL)Percenten van AfgesnedennVisueel Resultaat
VerbiedPositief
0030300
150-50%30300
225-25%30255
300Snijd af301713
375+25%30129
450+50%30030
600+100%30030

 
Conclusie: Zoals hierboven vermeld in lijst: alle specimens met ZWABBERconcentratie gelijk aan of lager dan 150ng/mL tonen negatieve resultaten, worden alle specimens met ZWABBERconcentratie van 300ng/mL geïdentificeerd zoals „+/-“, en alle specimens met ZWABBERconcentratie gelijk aan of hoger dan 450ng/mL getoonde positieve resultaten. Daarom wordt de afgesneden concentratie van de ZWABBER Één de Teststrook van de Stapmorfine (Urine) bepaald om 300ng/mL-ZWABBER te zijn.

 
Analytische Specificiteit
 

Lijst 3 maakt een lijst van de samenstellingen die positief in urine door de ZWABBER Één de Teststrook van de Stapmorfine (Urine) bij 5 minuten en de concentraties worden ontdekt waarzij worden ontdekt.

 


Lijst 3: AnalytischeSpecificiteit

Samenstelling Concentratie (ng/mL)Samenstelling Concentratie (ng/mL)
Codeïne300Morfine 3 B-D-glucuronide1.000
Ethylmorphine6.250Norcodeine6.250
Hydrocodone50.000Normorphone100.000
Hydromorphone3.125Oxycodone30.000
Levorphanol1.500Oxymorphone100.000
Thebaine6.250Procaine15.000
Morfine3006-Monoacethylmorphine400

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact:Jerry Meng
E-mail:Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel.+86 18657312116
SKYPEenetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)