Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenhuis testende uitrustingen

Tri - Lijnhiv 1,2, o-Huis het Testen Specimen 4mm van het Uitrustingenbloed Cassette Privé Test

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Tri - Lijnhiv 1,2, o-Huis het Testen Specimen 4mm van het Uitrustingenbloed Cassette Privé Test

Tri - Line HIV 1,2,O Home Testing Kits Blood Specimen 4mm Cassette Private Test
Tri - Line HIV 1,2,O Home Testing Kits Blood Specimen 4mm Cassette Private Test Tri - Line HIV 1,2,O Home Testing Kits Blood Specimen 4mm Cassette Private Test Tri - Line HIV 1,2,O Home Testing Kits Blood Specimen 4mm Cassette Private Test Tri - Line HIV 1,2,O Home Testing Kits Blood Specimen 4mm Cassette Private Test

Grote Afbeelding :  Tri - Lijnhiv 1,2, o-Huis het Testen Specimen 4mm van het Uitrustingenbloed Cassette Privé Test Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Huis het Testen Formaat: Kit
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: HIV 1,2, o-huistest
Nauwkeurigheid: 99.93%
Hoog licht:

uitrustingen van de huis de medische test

,

de testuitrustingen van de huisziekte

De tri van lijnhiv 1,2 & O testende uitrustingen van het huisbloed, 4mm cassettereeks, individueel privé pakket, voor privé autoverificatie
 

 
 
Toebehoren:
 
 

TestcassettesHet ontsmettingsmiddel veegt afSteriel lancet
PippetteSteriel gaasstootkussenBijsluiter
Buffer  

 
 
BESTEMMING:
 
 
De HIV 1.2.O Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen aan het Menselijk Immunodeficiency type 1 van Virus(hiv), type - 2 en subtype O in geheel bloed, serum of plasma aan hulp in de diagnose van HIV besmetting.
 
 
SAMENVATTING EN VERKLARING VAN DE TEST
 
 
HIV (Menselijk Immunodeficiency Virus) is de etiologische agent van Verworven Immuun Deficiëntiesyndroom (AIDS). Virion wordt omringd door een lipideenvelop die wordt afgeleid uit het membraan van de gastheercel. Verscheidene virale glycoproteïnen zijn op de envelop. Elk virus bevat twee exemplaren van positief-betekenis genomic RNAs. Hiv-1 is geïsoleerd van patiënten met AIDS en op hulp betrekking hebbende complex, en van gezonde mensen met groot potentieelrisico om AIDS.1 te ontwikkelen hiv-1 bestaat uit Subtype M en Subtype O. De hoogst uiteenlopende spanningen van hiv-1 werden eerst erkend in 1990 en werden gegroepeerd voorlopig als Subtype O aangezien deze variatie gelijkaardige glycoproteïnetellers aan hiv-1 maar een lichte variatie aan de eiwitteller heeft. Hoewel zelden vergeleken die bij hiv-1 en hiv-2, zijn de besmettingen door Subtype O worden veroorzaakt tot dusver geïdentificeerd in Afrika (Kameroen), Frankrijk en Duitsland. Hiv-2 zijn geïsoleerd van het Westen - Afrikaanse AIDS-patiënten en van seropositieve niet-symptomatische individuals.2 hiv-1, hiv-2, en het Subtype O allen onthult immune responses.3-Opsporing van HIV antilichamen in serum, zijn het plasma of het gehele bloed het meest efficiënt en de gemeenschappelijke manier om te bepalen of een individu aan HIV en aan het schermbloed en bloedproducten voor HIV.4 ondanks de verschillen in hun biologische karakters, serologische activiteiten en genoomopeenvolgingen is blootgesteld, hiv-1, hiv-2, en het Subtype O tonen sterke antigenic dwars-reactivity.5, kunnen 6 hiv-2 positieve serums worden geïdentificeerd door hiv-1 gebaseerde serologische tests te gebruiken. De HIV 1.2.O Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een snelle test de aanwezigheid van antilichamen aan HIV type 1, type - 2, en/of Subtype O in geheel bloed, serum of plasmaspecimen kwalitatief om te ontdekken
 
 
Testprincipe
 
 
De HIV 1.2.O Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is kwalitatieve, membraan gebaseerde immunoassay voor de opsporing van antilichamen aan hiv-1, hiv-2, en Subtype O in geheel bloed, serum of plasma. Het membraan is pre-coated met recombinante HIV antigenen in de gebieden van de testlijn, T1 en T2. De T1 testlijn is pre-coated met hiv-1 en het Subtypeo antigeen en de lijn van de T2test zijn pre-coated met antigeen hiv-2. Tijdens het testen, reageren het het gehele bloed, serum of plasmaspecimen met HIV antigeen met een laag bedekte deeltjes in de teststrook. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met recombinant HIV antigeen op het membraan in het gebied van de testlijn. Als het specimen antilichamen aan hiv-1 en/of Subtype O, of hiv-2 bevat, zal één rassenbarrière in het gebied van de testlijn verschijnen; als het specimen antilichamen aan hiv-1 en/of Subtype O, en hiv-2 bevat, zullen twee rassenbarrières in het gebied van de testlijn verschijnen. Allebei wijzen op een positief resultaat. Als het specimen geen1 bevat, zullen het Subtype O, en/of hiv-2 antilichamen, geen rassenbarrière in het gebied die van de testlijn op een negatief resultaat wijzen verschijnen. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.
 
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 
 
POSITIEF: Twee of drie verschillende rassenbarrières verschijnen. Één lijn zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen, en een andere duidelijke rassenbarrière één zou of twee in het gebied van de testlijn moeten verschijnen (T1 en/of T2).
 
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (T1 en T2) zal afhankelijk van de concentratie van HIV antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (T1 en/of T2) als positief moeten worden beschouwd.
 
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrières verschijnen in de gebieden van de testlijn (T1 en T2).
 
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw testapparaat. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.
 
 
BEPERKING
 

  1. De HIV 1.2.O Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is voor kenmerkend slechts gebruik in vitro. De test zou voor de opsporing van HIV antilichamen in geheel bloed, serum of plasma slechts specimens moeten worden gebruikt. Noch kan de kwantitatieve waarde noch het stijgingspercentage in HIV antilichamen door deze kwalitatieve test worden bepaald.
  2. De HIV 1.2.O Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) zal slechts op de aanwezigheid van HIV antilichamen in het specimen wijzen en zou niet als enige criteria voor de diagnose van HIV besmetting moeten worden gebruikt.
  3. Zoals met alle snelle testcassettes, moeten alle resultaten samen met andere klinische informatie worden geïnterpreteerd beschikbaar aan de arts.
  4. Als het testresultaat negatief is en de klinische symptomen voortduren, het extra wordt testen gebruikend andere klinische methodes geadviseerd. Een negatief resultaat sluit op elk ogenblik niet de mogelijkheid van HIV besmetting uit.

 
PRESTATIESstudie
 
 
 
De HIV 1.2.O Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) heeft correct specimens van seroconversiepaneel geïdentificeerd en vergeleken bij een belangrijke commerciële ELISA-HIV test gebruikend klinische specimens. De resultaten tonen aan dat de relatieve gevoeligheid van de HIV 1.2.O Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) >99.9% is en de relatieve specificiteit is 99,9%.
 
 
 
 

Methode  ELISATotaal Resultaat
HIV 1.2.O Snelle TestcassetteResultatenPositief Verbied 
Positief148 2150
(Geheel Bloed/Serum/Plasma) 
Verbied0 17281728
  
Bedraag Resultaat 148 17301878
Relatieve Gevoeligheid: >99.9% (98.0%-100%) *    
Vrij Specificiteit: 99.9% (99.6%-100%) *    
Nauwkeurigheid: 99.9% (99.6%-100%) * *95% Betrouwbaarheidsintervallen 

 
 
 
 
NOTA: Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw apparaat. Als het probleem voortduurt, gelieve uw lokale verdeler te contacteren.
 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact:Jerry Meng
E-mail:Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel.+86 18657312116
SKYPEenetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons