Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenhuis testende uitrustingen

PSA van het tumorteken Semi Huis Testende Uitrustingen - Kwantitatieve Opsporing voor Prostate Antigeen

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

PSA van het tumorteken Semi Huis Testende Uitrustingen - Kwantitatieve Opsporing voor Prostate Antigeen

China PSA van het tumorteken Semi Huis Testende Uitrustingen - Kwantitatieve Opsporing voor Prostate Antigeen leverancier
PSA van het tumorteken Semi Huis Testende Uitrustingen - Kwantitatieve Opsporing voor Prostate Antigeen leverancier PSA van het tumorteken Semi Huis Testende Uitrustingen - Kwantitatieve Opsporing voor Prostate Antigeen leverancier

Grote Afbeelding :  PSA van het tumorteken Semi Huis Testende Uitrustingen - Kwantitatieve Opsporing voor Prostate Antigeen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Huis het Testen Formaat: de uitrusting van het cassettehuis
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Prostate specifieke gebruik van het antigeenhuis
Snijd af: 10ng/ml

PSA van het tumorteken Huis Testende uitrustingen, die Prostate specifiek antigeen, Hoge Nauwkeurigheid, privé testgebruik ontdekken

 

 

Productnaam: PSA van het tumorteken Huis Testende uitrusting

 

 

Bestemming:

 

 

De PSA Prostate Specifieke Cassette van de Antigeen Semi-kwantitatieve Snelle Test (Geheel Bloed

/Serum /Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor semi-kwantitatieve opsporing van Prostate Specifiek Antigeen in geheel bloed, serum of plasma.

 

 

Samenvatting:

 

 

Prostate specifieke antigeen (PSA) wordt geproduceerd door prostate ingeboren en endothelial cellen. Het is één enkele kettingsglycoproteïne met een molecuulgewicht benaderende 34 kDa.1 PSA bestaat in drie belangrijke vormen die in het serum doorgeven. Deze vormen zijn vrije PSA, PSA verbindend die aan α1 – Antichymotrypsin (psa-HANDELING) en PSA met α2-macroglobuline (psa-MG) wordt gecompliceerd is .2 PSA ontdekt in diverse weefsels van het mannelijke urogenitale systeem maar slechts scheiden prostate ingeboren en endothelial cellen het af. Het PSA niveau in serum van gezonde mensen is tussen 0,1 ng/mL en 2,6 ng/mL. Het kan in kwaadaardige voorwaarden zoals prostate kanker, en in goedaardige voorwaarde zoals goedaardig prostaathyperplasia en prostatitis worden opgeheven. Een PSA niveau van 3 aan 10ng/ml wordt overwogen om in de „grijs-streek“ te zijn en de niveaus boven 10ng/ml zijn hoogst indicatief van cancer.3-Patiënten met PSA waarden tussen 3-10ng/ml zouden moeten verdere analyse van de voorstanderklier door biopsie ondergaan. De prostate specifieke antigeentest is het meeste waardevolle instrument beschikbaar voor de diagnose van vroege prostate kanker. Vele studies hebben bevestigd dat de aanwezigheid van PSA de nuttigste en zinvolle die tumorteller voor prostate kanker wordt gekend is en prostate besmetting van Goedaardige Prostaathyperplasia (BPH) .4 het PSA Prostate Specifieke Apparaat van de Antigeen Semi-kwantitatieve Snelle Test (Geheel bloed /Serum /Plasma) een combinatie colloïdale gouden stamverwant en antilichamen anti-PSA gebruikt om totale PSA in geheel bloed, serum of plasma selectief te ontdekken. De test heeft een afgesneden waarde van 3ng/ml en een referentiewaarde van 10ng/ml.

 

 

TESTprocedure

 

 

1. Breng pouched testapparaat aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan het testen. Open niet de zak tot klaar beginnen testend.

 

2. Verwijder het apparaat uit de verzegelde zak en leg het op een vlakke en droge oppervlakte.

 

3. Gebruikend de verstrekte pipet, voeg één daling goed van vers specimen aan de steekproef toe.

 

4. Houd verticaal de bufferfles en voeg 1 daling goed aan de steekproef toe. /If die een pipet met behulp van, verandert nieuwe om kruisbesmetting te vermijden. Trek en breng 2-3 dalingen goed van buffer naar de steekproef over.

 

5. Lees het resultaat tussen 15-20minutes. Lees geen resultaten na 20 minuten.

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van TP-antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

PRESTATIESkarakters:

 

 

Gevoeligheid en Specificiteit

 

Klinische Prestaties voor Één Stappsa Test

Een totaal van 257 patiënten werden geselecteerd aangezien de deelnemers in deze die studie, de steekproeven uit deze patiënten worden bijeengezocht door RDTs en door een commerciële Elisa-Test werden getest. De vergelijking voor alle onderwerpen wordt getoond in de volgende lijst.

 

 

Lijst 2 

Betreden Test Groeperingstest
Positief Verbied Totaal
Positief 106 3 110
Verbied 5 143 147
Totaal 111 146 257

 

Sensitivity= [106/(106+5)]×100%=95.50%

 

Specialty= [143/(3+143)] ×100%=97.95%

 

Total= [(106+143)/(106+5+3+143)]×100%=96.89%

 

 

Conclusie

 

257 die steekproeven werden getest door RDT test en Elisa-de test voor PSA.When met de verwijzingsnorm wordt vergeleken, PSA RDT heeft respectievelijk een gevoeligheid en een specificiteit van 95,50% en 97,75%.

 

Er zijn vele manieren om PSA in Serum te ontdekken. ELISA is de gevoeligste analyse en is bijzonder efficiënt wanneer een groot aantal steekproeven per dag wordt verwerkt. Nochtans, voor laboratoria met klein aantal te behandelen dossiers, kunnen de tijd en de arbeid om ELISAs uit te voeren eisend zijn. De één stappsa tests (Deangel) zijn gemakkelijker om resultaten op een snellere die manier aan te wenden en op te leveren met de traditionele die PSA opsporingsmethodes momenteel wordt vergeleken in gerechtelijke geneeskunde worden gebruikt. Aangezien PSA RDT de tests dezelfde gevoeligheid zoals ELISA aanbieden, stellen zij een levensvatbaar alternatief voor vele laboratoria voor.

 

 

PSA van het tumorteken Semi Huis Testende Uitrustingen - Kwantitatieve Opsporing voor Prostate Antigeen

 

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)