Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenhuis testende uitrustingen

Van de de Uitrustingentumor van het serumhuis het Testende Teken AFP die Alpha- Eiwit Afgesneden 10ng ontdekken

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Uitrustingentumor van het serumhuis het Testende Teken AFP die Alpha- Eiwit Afgesneden 10ng ontdekken

China Van de de Uitrustingentumor van het serumhuis het Testende Teken AFP die Alpha- Eiwit Afgesneden 10ng ontdekken leverancier
Van de de Uitrustingentumor van het serumhuis het Testende Teken AFP die Alpha- Eiwit Afgesneden 10ng ontdekken leverancier Van de de Uitrustingentumor van het serumhuis het Testende Teken AFP die Alpha- Eiwit Afgesneden 10ng ontdekken leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de Uitrustingentumor van het serumhuis het Testende Teken AFP die Alpha- Eiwit Afgesneden 10ng ontdekken

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD2
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: De uitrusting van de huistest Formaat: Huisuitrustingen
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Alpha--eiwithuisgebruik
Snijd af: 10ng

De hoge van het het Tekenafp Huis van de nauwkeurigheidstumor Testende uitrustingen, individueel privé pakket, dat alpha--Proteïne in serum ontdekken

 

 

Productnaam: AFP-Huis Testende uitrustingen

 

 

Bestemming:

 

 

De snelle de Testcassette van AFP (Geheel Bloed /Serum /Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van AFP in geheel bloed, serum of plasma aan hulp in de diagnose van Hepatocellular Carcinoom of foetale open neurale buistekorten.

 

 

Samenvatting

 

 

Het alpha--Fetoprotein (AFP) wordt normaal snel geproduceerd tijdens foetale en bij pasgeborenen ontwikkeling door de lever, dooierzak en in kleine concentraties door gastro-intestinale tract.1 tegen tweede -jarig bestaan, AFP-concentratiesdaling, en daarna slechts worden de spoorbedragen normaal ontdekt in serum.2 de in het algemeen normale volwassenen minder dan serumafp concentraties van 10ng/ml.3 Opgeheven AFP-niveaus hebben in verscheidene kwaadaardige ziekten met inbegrip van hepatocellular carcinoom voorkomen, testicular nonseminomatous oorsprong, en nu en dan van andere entodermal origin.4 is AFP ook gebruikt om vroege tumors in mensen bij zeer riskant voor leverkanker te ontdekken. De studies van patiënten met grote levermetastasen of de virale hepatitis wijzen ook lichtjes op opgeheven of blijvende AFP values.5 op gebieden waar leverkanker gemeenschappelijk is, heeft het gebruik van AFP-tests voor onderzoek in de opsporing van vele tumors bij een vroegere stage.6-Opsporing van opgeheven AFP-niveaus kan ook in de opsporing van foetale open neurale buis defects.7 AFP geresulteerd worden gebruikt gebruikt de Snelle Testcassette (Geheel Bloed /Serum /Plasma) een combinatie antilichaam met een laag bedekte deeltjes anti-AFP en antilichamen anti-AFP om opgeheven niveaus van AFP in geheel bloed, serum of plasma te ontdekken. Het minimumopsporingsniveau is 10ng/ml.

 

 

Opslag:

 

 

Opslag zoals die bij kamertemperatuur wordt verpakt of gekoeld (2-30°C). De test is stabiel door de vervaldatum op de verzegelde zak of het etiket van de gesloten bus wordt gedrukt die. De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven. BEVRIES NIET. Gebruik niet voorbij de vervaldatum.

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van TP-antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Van de de Uitrustingentumor van het serumhuis het Testende Teken AFP die Alpha- Eiwit Afgesneden 10ng ontdekken

 

BEPERKING

 

  1. De snelle de Testcassette van AFP (Geheel Bloed /Serum /Plasma) is voor kenmerkend slechts gebruik in vitro. De test zou voor de opsporing van AFP in geheel bloed, serum of plasma slechts specimens moeten worden gebruikt. Noch kan de kwantitatieve waarde noch het stijgingspercentage in AFP-concentratie door deze kwalitatieve test worden bepaald.
  2. De snelle de Testcassette van AFP (Geheel Bloed /Serum /Plasma) zal slechts op de aanwezigheid van AFP in het specimen wijzen en zou niet als enige criteria voor de diagnose van Hepatocellular Carcinoom of foetale open neurale buistekorten moeten worden gebruikt.
  3. De snelle de Testcassette van AFP (Geheel Bloed /Serum /Plasma) kan niet ontdekken minder dan 10ng/ml van AFP in specimens. Een negatief resultaat op elk ogenblik sluit niet de mogelijkheid van Hepatocellular Carcinoom of foetale open neurale buistekorten uit.
  4. Zoals met alle diagnostische tests, moeten alle resultaten samen met andere klinische informatie worden geïnterpreteerd beschikbaar aan de arts.
  5. Als het testresultaat negatief is en de klinische symptomen voortduren, het extra wordt testen gebruikend andere klinische methodes geadviseerd. Een negatief resultaat sluit op elk ogenblik niet de mogelijkheid van Hepatocellular Carcinoom of foetale open neurale buistekorten uit.

 

PRESTATIESkarakters:

 

 

Gevoeligheid en Specificiteit

 

De snelle de Testcassette van AFP (Geheel Bloed /Serum /Plasma) heeft correct een paneel van specimens geïdentificeerd en vergeleken bij een belangrijke commerciële test van AFP EIA gebruikend klinische specimens. De resultaten tonen aan dat de relatieve gevoeligheid van de Snelle de Testcassette van AFP (Geheel Bloed /Serum /Plasma) 99,4% is, en de relatieve specificiteit is 99,0%.

 

Methode EIA Totale Resultaten
Snelle de Testcassette van AFP Resultaten Positief Verbied
Positief 317 5 322
Verbied 2 503 505
Bedraag Resultaten 319 508 827

 

Relatieve Gevoeligheid: 99.4% (95%CI*: 97.8%-99.9%) * Betrouwbaarheidsinterval

 

Relatieve Specificiteit: 99.0% (95%CI*: 97.7%-99.7%)

 

Nauwkeurigheid: 99.2% (95%CI*: 98.3%-99.7%)

 

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)