Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenhuis testende uitrustingen

Het snelle Formaat van de de Uitrustingenstrook van het Malaria Zelfhuis Testende ontdekt Plasmodium Falciparum

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Het snelle Formaat van de de Uitrustingenstrook van het Malaria Zelfhuis Testende ontdekt Plasmodium Falciparum

China Het snelle Formaat van de de Uitrustingenstrook van het Malaria Zelfhuis Testende ontdekt Plasmodium Falciparum leverancier
Het snelle Formaat van de de Uitrustingenstrook van het Malaria Zelfhuis Testende ontdekt Plasmodium Falciparum leverancier Het snelle Formaat van de de Uitrustingenstrook van het Malaria Zelfhuis Testende ontdekt Plasmodium Falciparum leverancier

Grote Afbeelding :  Het snelle Formaat van de de Uitrustingenstrook van het Malaria Zelfhuis Testende ontdekt Plasmodium Falciparum

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.4-USD1
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Tropische ziekte Formaat: Strook/Cassette
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Malaria pf/pv
Nauwkeurigheid: 95.63%

Pf van de privé-gebruikmalaria Huis Testende uitrustingen, individueel pakket, die antigeen van Plasmodium-falciparum in ver ontdekken

 

 

Productnaam: Malariapf Huis Testende uitrustingen


BESTEMMING: De malaria P.f. Het snelle Testapparaat (Geheel Bloed) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van het doorgeven plasmodiumfalciparum in geheel bloed.

 

 

Samenvatting

 

 

De malaria wordt veroorzaakt door een protozoön dat menselijke rode bloedcellen binnenvalt. De malaria is één van de meest overwegende ziekten van de wereld. Volgens de WGO, wordt het overwicht wereldwijd van de ziekte geschat om 300-500 miljoen gevallen en meer dan 1 miljoen sterfgevallen te zijn elk jaar. Het grootste deel van deze slachtoffers zijn zuigelingen, jonge kinderen. Meer dan de helft wereldbevolkingleven op malariagebieden. De microscopische analyse van geschikt bevlekte dikke en dunne bloedvlekken is de standaard kenmerkende techniek geweest om malariabesmettingen voor een meer dan eeuw te identificeren. De techniek is geschikt voor nauwkeurige en betrouwbare diagnose wanneer uitgevoerd door deskundige microscopists die bepaalde protocollen gebruiken. De vaardigheid van microscopist en het gebruik van bewezen en bepaalde procedures, stelt vaak de grootste hindernissen voor volledig het bereiken van de potentiële nauwkeurigheid van microscopische diagnose voor. Hoewel er een logistieke last verbonden aan het uitvoeren van een tijd-intensieve, arbeid-intensieve, en materiaal-intensieve procedure zoals de kenmerkende microscopie is, is het de opleiding vereist om bekwame prestaties van de microscopie te vestigen en te ondersteunen die de grootste moeilijkheid in het aanwenden van deze kenmerkende technologie stellen. De malaria P.f. Het snelle Testapparaat (Geheel Bloed) is een snelle test de aanwezigheid van het P.f-antigeen kwalitatief om te ontdekken.

 


TESTprincipeDe malaria P.f. Het snelle Testapparaat (Geheel Bloed) is kwalitatief, membraan gebaseerde immunoassay voor de opsporing van P.f-antigeen in geheel bloed. Het membraan is precoated met P.f-antilichaam. Tijdens het testen, reageert het geheel bloedspecimen met de kleurstofstamverwant, die in het Testapparaat pre-coated. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met P.f-antilichaam op het membraan op de testlijn. Als het specimen P.f-antigeen bevat, zal een rassenbarrière in het testgebied verschijnen. Het ontbreken van de rassenbarrière in testgebied wijst erop dat het specimen P.f-geen antigeen bevat. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het controlegebied erop wijzen die schijnen dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

TESTprocedure


1. Breng pouched testapparaat aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan het testen. Open geen zak tot klaar om de analyse uit te voeren.


2. Verwijder het testapparaat uit de verzegelde zak. Leg het op een vlakke, schone en droge oppervlakte.


3. Gebruik de pipet langzaam 1 daling van geheel bloed goed te trekken en toe te voegen aan de steekproef.


4. Houd verticaal de bufferfles en voeg 1 daling goed aan de steekproef toe. /Als het gebruiken van een pipet, verander nieuwe om kruisbesmetting te vermijden. Trek en breng 2-3 dalingen goed van buffer naar de steekproef over.


5. Interpreteer testresultaten binnen 10-15 minuten. Interpreteer niet na 20 minuten.
Voorzichtigheid: De bovengenoemde het interpreteren tijd is gebaseerd op kamertemperatuurwaaier van 15 - 30°C. Als uw kamertemperatuur beduidend lagere than15 °C is, dan zou de het interpreteren tijd behoorlijk tot 30 minuten moeten worden verhoogd.INTERPRETATIE VAN RESULTATENPOSITIEF: Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één lijn zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere lijn zou in het testgebied (t) moeten zijn.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) kan afhankelijk van de concentratie van P.f variëren huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het testgebied (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw Testapparaat. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler. KWALITEITPrestatiesstudie

 

 

Gevoeligheid

 

 

De malaria P.f. Het snelle Testapparaat (Geheel Bloed) is getest met dunne of dikke bloedvlekken op klinische specimens. De resultaten tonen aan dat de gevoeligheid van de Malaria P.f. Het snelle Testapparaat (Geheel Bloed) is >99.0% met betrekking tot bloedvlekken.

 

Specificiteit

 

 

De malaria P.f. Het snelle Testapparaat (Geheel Bloed) gebruikt een antilichaam dat voor Malariap.f antigeen in geheel bloed hoogst specifiek is. De resultaten tonen aan dat de specificiteit van de Malaria P.f. Het snelle Testapparaat (Geheel Bloed) is 99,7% met betrekking tot bloedvlekken.

 

Methode Bloedvlekken Totale Resultaten

Malaria P.f.

Snel Testapparaat

Resultaten Positief Verbied
Positief 43 1 44
Verbied 0 323 323
Bedraag Resultaten 43 324 367

 

Relatieve Gevoeligheid: >99.0% (91.8%-100.0%) *

 

Relatieve Specificiteit: 99.7% (98.3%-100.0%) *

 

Nauwkeurigheid: 99.7% (98.5%-100.0%) *

 

* 95%-Betrouwbaarheidsinterval

 

 

Het snelle Formaat van de de Uitrustingenstrook van het Malaria Zelfhuis Testende ontdekt Plasmodium Falciparum

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)