Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenhuis testende uitrustingen

Één van de de Testuitrusting van de Stapknokkelkoorts Specimen van het de Cassette Vastgesteld Serum 24 Maanden Houdbaarheid

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Één van de de Testuitrusting van de Stapknokkelkoorts Specimen van het de Cassette Vastgesteld Serum 24 Maanden Houdbaarheid

One Step Dengue Test Kit Cassette Set Serum Specimen 24 Months Shelf Life
One Step Dengue Test Kit Cassette Set Serum Specimen 24 Months Shelf Life One Step Dengue Test Kit Cassette Set Serum Specimen 24 Months Shelf Life

Grote Afbeelding :  Één van de de Testuitrusting van de Stapknokkelkoorts Specimen van het de Cassette Vastgesteld Serum 24 Maanden Houdbaarheid Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Huisuitrusting Formaat: Cassettereeks
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Het gebruik van het knokkelkoortsigg/igm huis
Nauwkeurigheid: 95.55%
Hoog licht:

de testuitrustingen van de huisgezondheid

,

de testuitrustingen van de huisziekte

De Testende uitrustingen van één de Knokkelkoortsigg/igm Huis van de stap tri-Lijn, privé-gebruik, hoge nauwkeurigheid, gebruik op afgelegen gebied

 

 

Productnaam: De Testende uitrustingen van het knokkelkoortsigg/igm Huis

 

 

BESTEMMING:

 

De het meest homeTest Knokkelkoorts IgG/IgM is een snelle immunochromatographic analyse voor de gelijktijdige opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan Knokkelkoortsvirus in serum of plasma. De analyse wordt gebruikt als onderzoekstest voor Knokkelkoorts virale besmetting en als hulp voor differentiële diagnose van primaire en secundaire besmettingen samen met andere criteria.

 

 

ACHTERGROND

 

De knokkelkoortskoorts is één van de belangrijkste mosquito-borne ziekten in de wereld in de termen van morbiditeit, mortaliteit. Het virus van de knokkelkoortskoorts (serotypes 1 – 4) behoort tot groepsflavivirus, en in aard door Aceder-muggen dag-te bijten overgebracht. De belangrijkste mugvector is hoogst geacclimatiseerde en stedelijke species, Aedes aegypti. De primaire die Knokkelkoortsbesmetting, ook als Knokkelkoortskoorts wordt bekend, is het gemeenschappelijkste type van knokkelkoortsziekte. Het wordt geassocieerd met milde aan hoge koorts, hoofdpijn, spierpijn en huiduitbarsting. De secundaire besmetting is genoemd geworden Knokkelkoorts Hemorrhagic Koorts (DHF) of Syndroom van de Knokkelkoortsschok, en vaak resultaten in hoge koorts en in veel gevallen, met hemorrhagic gebeurtenissen en de mislukking van de bloedsomloop. Het noodlottigheidstarief in patiënten met het Syndroom van de Knokkelkoortsschok kan zo hoog zijn zoals 44%. De knokkelkoorts stelt typisch voor als koorts van plotseling begin met hoofdpijn, retrobullar pijn, pijn in de rug en de lidmaten (onderbreking-been koorts), lymphaderopathy en maculopaplar uitbarsting. De patiënten met knokkelkoorts op endemische gebieden worden gediagnostiseerd hebben over het algemeen secundaire besmetting, terwijl de patiënten op niet endemische gebieden gewoonlijk met primaire besmetting die worden gediagnostiseerd. De specifieke antilichamenreacties op Knokkelkoortsvirus laten serologische diagnose en differentiatie tussen primaire en secundaire knokkelkoortsbesmettingen toe.

 

De knokkelkoortsigg/igm Test is een nieuwe test die van generatie snelle Immunochromatographic recombinante knokkelkoorts virale antigenen van alle vier serotypes gebruiken om specifieke antilichamenreactie te ontdekken.

 

 

Testprincipe

 

De knokkelkoortstest gebruikt het principe van Immunochromatography. De muis anti-menselijke IgM en de menselijke IgG-antilichamen zijn respectievelijk geïmmobiliseerd op het nitrocellulosemembraan, als twee individuele testlijnen (IgM-lijn en IgG-lijn) in het testvenster van het testapparaat. De IgG-lijn in het testvenster is dichter goed aan de steekproef en gevolgd door IgM lijn. Als test vloeit de steekproef door de membraanassemblage binnen het testapparaat, de kleuren-knokkelkoorts-specifieke recombinante antigeen-colloïdale gouden verenigde complexen met specifieke antilichamen (IgM of IgG) van Knokkelkoortsvirus, als huidig in de steekproef. Dit complexe bewegingen verder op het membraan aan het testgebied waar het door de anti-menselijke IgM en/of menselijke bindende die proteïnen van IgG op het membraan met een laag die wordt bedekt die tot vorming van een gekleurde band leiden wordt geïmmobiliseerd, die een positieve testresultaten bevestigt. Het ontbreken van deze gekleurde band in het testvenster wijst op een negatief testresultaat. Een ingebouwde controlelijn zal altijd in het testvenster verschijnen wanneer de test, ongeacht de aanwezigheid of de afwezigheid van de antilichamen van het anti-knokkelkoortsvirus in het specimen behoorlijk heeft gepresteerd.

 

 

TESTprocedure

 

  1. Breng de uitrustingscomponenten aan kamertemperatuur alvorens te testen.
  2. Open de zak en verwijder de Kaart. Zodra geopend, moet de testkaart onmiddellijk worden gebruikt.
  3. Etiketteer de testkaart met patiëntenidentiteit.
  4. Pas 5 µL van serum of plasma op het gebied van „S1 toe“ door het arowteken dat wordt vermeld.
  5. Voeg 2 tot 3 dalingen van steekproefbuffer aan goed duidelijk als „S toe“. Gelieve te merken op dat S1 en S naar hetzelfde goed verwijzen.
  6. Begin 20 minuten gelezen de resultaten. Een sterke positieve steekproef kan resultaat vroeger tonen.

Één van de de Testuitrusting van de Stapknokkelkoorts Specimen van het de Cassette Vastgesteld Serum 24 Maanden Houdbaarheid 0

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

 

IgGpositief:

De controlelijn en IgG-de lijn (T1) zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor IgG-antilichamen. Dit wijst op een afgelopen knokkelkoortsbesmetting.

 

IgMpositief:

De controlelijn en IgM-de lijn (T2) zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor IgM-antilichamen. Dit wijst op een primaire knokkelkoortsbesmetting.

 

IgM en IgG-Positief:

De van van controlelijn, IgM (T2) en IgG (T1) lijnen zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor de antilichamen van IgM en IgG-. Dit wijst op een secundaire knokkelkoortsbesmetting.

 

Verbied:

De controlelijn is de enige lijn zichtbaar in het resultaatvenster. Geen antilichamen van IgG zijn of IgM-ontdekt. Het resultaat sluit knokkelkoorts geen besmetting uit. Als de symptomen voortduren, zou een nieuw specimen van de patiënt in 3-5 dagen moeten worden getrokken en zou dan moeten worden opnieuw getest (zie de beperkingensectie).

 

Ongeldig:

Als de controlelijn niet in het resultaatvenster verschijnt, zijn de testresultaten ONGELDIG ongeacht de aanwezigheid of het ontbreken van de lijn in het testgebied.

 

Één van de de Testuitrusting van de Stapknokkelkoorts Specimen van het de Cassette Vastgesteld Serum 24 Maanden Houdbaarheid 1

 

 

PRESTATIESstudie

 

    De Cassette van het knokkelkoortsduo  
Knokkelkoorts     Positief Verbied
Positief   59 2
Test        
Verbied   1 39

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons