Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenhuis testende uitrustingen

HIV van het speekselhuis de Testuitrusting stelt 99%-gemakkelijk Nauwkeurigheid in werking oplevert Direct Resultaat

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

HIV van het speekselhuis de Testuitrusting stelt 99%-gemakkelijk Nauwkeurigheid in werking oplevert Direct Resultaat

Saliva Home HIV Test Kit Easily Operate 99% Accuracy Provide Immediate Result
Saliva Home HIV Test Kit Easily Operate 99% Accuracy Provide Immediate Result Saliva Home HIV Test Kit Easily Operate 99% Accuracy Provide Immediate Result Saliva Home HIV Test Kit Easily Operate 99% Accuracy Provide Immediate Result

Grote Afbeelding :  HIV van het speekselhuis de Testuitrusting stelt 99%-gemakkelijk Nauwkeurigheid in werking oplevert Direct Resultaat Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Huisuitrustingen Formaat: uitrustingenhuis
Specimen: Speeksel Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: HIV het gebruik van het speekselhuis
Nauwkeurigheid: 99.30%
Hoog licht:

de testuitrustingen van de huisgezondheid

,

de testuitrustingen van de huisziekte

De Testende uitrustingen van één staphiv Speekselhuis, goede privacy, gemakkelijk en veilig, 99%-nauwkeurigheid, brandkast en snel
 
 
 
BESTEMMING:
 
 
De HIV Testende uitrustingen van het Speekselhuis is punt-van-zorg test in de diagnose van besmetting met hiv-1 en hiv-2 een te helpen. Deze snelle HIV test voorziet weinig resultaten van nauwkeurigheid 99,30% van mondelinge vloeistof binnen zo zoals 20 minuten, waarbij resultaten worden opgeleverd tijdens het aanvankelijke bezoek en het directe adviseren wordt toegelaten. Bovendien, zal deze test voor zwangere vrouwen nuttig zijn die hun HIV status op het tijdstip van levering en voor gezondheidszorgarbeiders na toevallige blootstelling aan lichaamsvloeistoffen van besmette individuen niet kennen.
 
 
INLEIDING
 
 
Het verworven Immune Deficiëntiesyndroom (AIDS), AIDS wordt verwante complexe (ARC) en pre-AIDS verondersteld om door het Menselijke Immunodeficiency Virus (HIV) worden veroorzaakt. Eerste op hulp betrekking hebbend virus, hiv-1 (ook bekend als htlv-III, lav-1 en ARV) is geïsoleerd van patiënten met AIDS en van gezonde personen bij zeer riskant voor AIDS. De genetische analyse van isolates hiv-1 heeft het bestaan van subtypes gedocumenteerd. Tot op heden, zijn acht die subtypes hiv-1 (A door H), als Groep M wordt aangewezen, geïdentificeerd wereldwijd naast hoogst uiteenlopende die hiv-1 isoleert van AIDS-patiënten in Kameroen, als nauw verwante Groep O.3 A wordt aangewezen maar het verschillende tweede aangewezen type van pathogene menselijke retrovirus immunodeficiency, hiv-2 (vroeger lav-2) is, geïsoleerd van het Westen - Afrikaanse patiënten met AIDS. Hiv-2 zijn getoond om een aantal behouden opeenvolgingen met hiv-1 te delen, maar serologische cross-reactivity tussen hiv-1 en hiv-2 is getoond hoogst veranderlijk om van steekproef aan steekproef te zijn.
HIV is gekend om door seksueel contact, door blootstelling aan bloed (met inbegrip van het delen van vervuilde naalden en spuiten) of door vervuilde bloedproducten worden overgebracht, of het kan van een besmette moeder aan haar foetus tijdens de prenatale periode worden overgebracht. Individuen besmet met HIV opbrengsantilichamen tegen de HIV virale proteïnen. Het testen voor de aanwezigheid van antilichamen aan HIV in lichamelijke vloeistoffen (b.v., bloed, mondelinge vloeistof, en urine) is een nauwkeurige hulp in de diagnose van HIV besmetting. Nochtans, moeten de implicaties van seropositiviteit in een klinische context worden overwogen. Bijvoorbeeld, in pasgeborenen, is de aanwezigheid van antilichamen aan HIV indicatief van blootstelling aan HIV, maar niet noodzakelijk van HIV besmetting, wegens de aanwinst van moederantilichamen die maximaal achttien maanden kunnen voortduren. Omgekeerd, kan de afwezigheid van antilichaam aan HIV niet als absoluut bewijs worden genomen dat een individu van HIV besmetting vrij of onbekwaam is om het virus over te brengen. Een antilichamenreactie op een recente blootstelling kan verscheidene maanden vergen om opspoorbare niveaus te bereiken. HIV is geïsoleerd van niet-symptomatische, seronegatieve individuen vermoedelijk vóór seroconversie na blootstelling.
Het standaardlaboratoriumhiv testende die algoritme in de Verenigde Staten wordt gebruikt bestaat uit onderzoek met enzymimmunoassay (EIA) en bevestiging van herhaaldelijk reactieve EIAs gebruikend een Westelijke vlekkentest. De resultaten worden typisch gemeld binnen 48 uren aan 2 weken, deze standaardonderzoek en supplementaire tests die ontoereikend om aan de behoefte aan snelle HIV diagnose te voldoen maken. De hiv-1/2 uitrusting van de het Huistest van het Speekselantilichaam is punt-van-zorg test in de diagnose van besmetting met hiv-1 en hiv-2 een te helpen.
 
 
TESTprincipe
 
De hiv-1/2 uitrusting van de het Huistest van het Speekselantilichaam is manueel gepresteerd, visueel gelezen, minieme immunoassay 20 voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen aan hiv-1 en hiv-2 in menselijke mondelinge vloeistof. De hiv-1/2 uitrusting van de het Huistest van het Speekselantilichaam wordt van een testapparaat samengesteld voor éénmalig gebruik en een flesje die voor éénmalig gebruik een pre-measured hoeveelheid als buffer opgetreden voor ontwikkelaaroplossing bevatten. Elke component wordt verzegeld in afzonderlijke compartimenten van één enkele zak om de test te vormen. De hiv-1/2 uitrusting van de het Huistest van het Speekselantilichaam gebruikt een merkgebonden zijstroomimmunoassay procedure. De apparaten plastic die huisvesting houdt een strook van de analysetest van verscheidene materialen wordt samengesteld die de matrijs voor immunochromatography van het specimen en het platform voor aanwijzing van de testresultaten verstrekken.
De strook van de analysetest, die door het het resultaatvenster van het testapparaat kan worden bekeken, bevat synthetische peptides die het HIV envelopgebied en een procedurediecontrole vertegenwoordigen van geit anti-menselijke IgG op een nitrocellulosemembraan wordt geïmmobiliseerd in de Test(t) streek en de Controle(c) streek, respectievelijk.
Een mondeling vloeibaar specimen wordt verzameld gebruikend het vlakke die stootkussen op het testapparaat, door de toevoeging van het testapparaat in het flesje ontwikkelaaroplossing wordt gevolgd. Aangezien het specimen omhoog blijft migreren de strook, ontmoet het de t-streek. Als het specimen antilichamen bevat die met de antigenen reageren op het nitrocellulosemembraan worden geïmmobiliseerd, zal een roodachtig-purpere lijn verschijnen, kwalitatief wijzend op de aanwezigheid van antilichamen aan hiv-1 en/of hiv-2 in het specimen dat. De intensiteit van de lijnkleur is niet direct evenredig aan de hoeveelheid antilichaam huidig in het specimen.
Verder omhoog zal de analysestrook, de steekproef de c-streek ontmoeten. Deze ingebouwde procedurecontrole dient om aan te tonen dat een specimen aan het flesje werd toegevoegd en dat de vloeistof voldoende door het testapparaat is gemigreerd. Een roodachtig-purpere lijn zal in de c-streek tijdens de prestaties van alle geldige tests verschijnen, al dan niet de steekproef voor antilichamen aan hiv-1 en/of hiv-2 positief of negatief is (verwijs naar het Testresultaat en de Interpretatie hieronder van de sectie van het Testresultaat).
De testresultaten worden na 20 minuten maar niet meer dan 40 minuten na de introductie van het testapparaat in de ontwikkelaaroplossing geïnterpreteerd die het testspecimen bevatten. Geen precisie het pipeting, predilutions, of gespecialiseerde instrumentatie worden vereist om de hiv-1/2 uitrusting van de het Huistest van het Speekselantilichaam uit te voeren.
 
 
TESTprocedure
 

  1. Vóór test, gelieve te gorgelen zacht met warm gekookt water, te drink niet of eet voor een half uur vóór verzamelen specimen.
  2. Plaats het vlakke stootkussen boven de tanden tegen de buitengom. Zacht rond vermindert de zwabber volledig rond de buiten hogere gommen, zowel en, één keer, gebruikend het vlakke stootkussen. Zwabber niet het gehemelte, de binnenkant van de wang of de tong.
  3. Draag het vlakke stootkussen aan de proefbank en neem het vlakke stootkussen in de buis ontwikkelaaroplossing op. Zeker ben dat de door:sturen gezichten van het resultaatvenster, het vlakke stootkussen de bodem van het flesje van de ontwikkelaaroplossing raakt.
  4. Behandel niet de twee gaten in de rug van het testapparaat na het plaatsen van het in de ontwikkelaaroplossing. Het doen dit kan een ongeldig resultaat veroorzaken. Verlaat het testapparaat in het flesje van de ontwikkelaaroplossing en begin een tijdopnemer. Beweeg niet de proefbank, of verwijder het testapparaat uit het flesje zodra de test dev9ice is opgenomen, tot u de resultaten hebt gelezen.
  5. Lees de resultaten na minstens 20 minuten maar niet meer dan 40 minuten op een goed-aangestoken gebied.
  6. Lees de resultaten: Neem nota of er een band tegenover het gebied van „C“ EN van „T“ is.

 
HIV van het speekselhuis de Testuitrusting stelt 99%-gemakkelijk Nauwkeurigheid in werking oplevert Direct Resultaat 0
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 
 
Positief:
Twee roze lijnen verschijnen in het resultaatvenster. Dit wijst erop dat het specimen opspoorbare hoeveelheid antilichaam van H. Pylori bevat.
 
Verbied:
Slechts één roze lijn verschijnt in het controlegebied (c). Dit wijst erop dat er geen opspoorbaar antilichaam van H. Pylori in specimen is.
 
Ongeldig:
Geen rassenbarrière verschijnt in het controlegebied ongeacht de aanwezigheid of het ontbreken van de testlijn.
 
 
PRESTATIESstudie
 
Opsporing van Antilichaam aan hiv-1 in Mondelinge Vloeibare Specimens van Seropositieve Individuen hiv-1
 
 

     
 Totaal HerhaaldelijkWare Positive1
TestgroepSteekproevenReactiefReactief
Bekende hiv-1    
Positief767762764767
Zeer riskant315072274373
TOTAAL3917834838840

 
 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact:Jerry Meng
E-mail:Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel.+86 18657312116
SKYPEenetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons