Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenhuis testende uitrustingen

De veilige Nauwkeurigheid van Huis Testende Uitrustingen 99%, de Mondelinge Vloeibare Hiv Snelle Plastic Huisvesting van de Testuitrusting

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

De veilige Nauwkeurigheid van Huis Testende Uitrustingen 99%, de Mondelinge Vloeibare Hiv Snelle Plastic Huisvesting van de Testuitrusting

Safe Home Testing Kits 99% Accuracy , Oral Fluid Hiv Rapid Test Kit Plastic Housing
Safe Home Testing Kits 99% Accuracy , Oral Fluid Hiv Rapid Test Kit Plastic Housing Safe Home Testing Kits 99% Accuracy , Oral Fluid Hiv Rapid Test Kit Plastic Housing Safe Home Testing Kits 99% Accuracy , Oral Fluid Hiv Rapid Test Kit Plastic Housing

Grote Afbeelding :  De veilige Nauwkeurigheid van Huis Testende Uitrustingen 99%, de Mondelinge Vloeibare Hiv Snelle Plastic Huisvesting van de Testuitrusting Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Huisuitrustingen het testen Formaat: uitrustingenhuis
Specimen: Mondelinge vloeistof Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: HIV mondeling vloeibaar huisgebruik
Nauwkeurigheid: 99.30%
Hoog licht:

uitrustingen van de huis de medische test

,

de testuitrustingen van de huisgezondheid

Privé-gebruikhiv Mondelinge vloeibare autoverificatieuitrusting, die voor privé ziekte testen, gemakkelijk en veilig, 99%-nauwkeurigheid, persoonlijk pakket

 

 

BESTEMMING:

 

De HIV Mondelinge vloeibare autoverificatieuitrusting is punt-van-zorg test in de diagnose van besmetting met hiv-1 en hiv-2 een te helpen. Deze snelle HIV test voorziet weinig resultaten van nauwkeurigheid 99,30% van mondelinge vloeistof binnen zo zoals 20 minuten, waarbij resultaten worden opgeleverd tijdens het aanvankelijke bezoek en het directe adviseren wordt toegelaten. Bovendien, zal deze test voor zwangere vrouwen nuttig zijn die hun HIV status op het tijdstip van levering en voor gezondheidszorgarbeiders na toevallige blootstelling aan lichaamsvloeistoffen van besmette individuen niet kennen.

 

 

INLEIDING

 

De HIV Mondelinge vloeibare autoverificatieuitrusting gebruikt een merkgebonden zijstroomimmunoassay procedure. De plastic die huisvesting van het apparaat houdt een strook van de analysetest van verscheidene materialen wordt samengesteld die de matrijs voor immunochromatography van het specimen en het platform voor aanwijzing van de testresultaten verstrekken. De strook van de analysetest, die door het het resultaatvenster van het testapparaat kan worden bekeken, bevat synthetische peptides die het HIV envelopgebied in de Test(t) streek en een geit anti-menselijke IgG in de Controle(c) die streek vertegenwoordigen op een nitrocellulosemembraan wordt geïmmobiliseerd.

 

 

TESTprincipe

 

 

Een mondeling vloeibaar specimen wordt verzameld gebruikend het vlakke die stootkussen op het testapparaat, door toevoeging in de ontwikkelaaroplossing wordt gevolgd. Alternatief, worden een een vinger-stok of specimen van het venipuncture gehele bloed verzameld en in het flesje ontwikkelaaroplossing overgebracht die, door de toevoeging van het testapparaat wordt gevolgd. De ontwikkelaaroplossing vergemakkelijkt de stroom van het specimen in het apparaat en op de teststrook. Als verdunde specimenstromen door het apparaat, hydrateert het eiwit-gouden colorimetrische reagens in het apparaat opnieuw. Aangezien het specimen omhoog blijft migreren de strook, ontmoet het de t-streek. Als het specimen antilichamen bevat die met de antigenen reageren op het nitrocellulosemembraan worden geïmmobiliseerd, zal een roodachtig-purpere lijn verschijnen, kwalitatief wijzend op de aanwezigheid van antilichamen aan hiv-1 en/of hiv-2 in het specimen dat. De intensiteit van de lijnkleur is niet direct evenredig aan de hoeveelheid antilichaam huidig in het specimen. Verder omhoog zal de analysestrook, de steekproef de c-streek ontmoeten. Deze ingebouwde procedurecontrole dient om aan te tonen dat een specimen aan het flesje werd toegevoegd en dat de vloeistof voldoende door het testapparaat is gemigreerd. Een roodachtig-purpere lijn zal in de c-streek tijdens de prestaties van alle geldige tests verschijnen, al dan niet de steekproef voor antilichamen aan hiv-1 en/of hiv-2 positief of negatief is.

 

De testresultaten worden na 20 minuten maar niet meer dan 40 minuten na de introductie van het testapparaat geïnterpreteerd dat het testspecimen bevat in de ontwikkelaaroplossing.

 

 

TESTprocedure

 

  1. Vóór test, gelieve te gorgelen zacht met warm gekookt water, te drink niet of eet voor een half uur vóór verzamelen specimen.
  2. Plaats het vlakke stootkussen boven de tanden tegen de buitengom. Zacht rond vermindert de zwabber volledig rond de buiten hogere gommen, zowel en, één keer, gebruikend het vlakke stootkussen. Zwabber niet het gehemelte, de binnenkant van de wang of de tong.
  3. Draag het vlakke stootkussen aan de proefbank en neem het vlakke stootkussen in de buis ontwikkelaaroplossing op. Zeker ben dat de door:sturen gezichten van het resultaatvenster, het vlakke stootkussen de bodem van het flesje van de ontwikkelaaroplossing raakt.
  4. Behandel niet de twee gaten in de rug van het testapparaat na het plaatsen van het in de ontwikkelaaroplossing. Het doen dit kan een ongeldig resultaat veroorzaken. Verlaat het testapparaat in het flesje van de ontwikkelaaroplossing en begin een tijdopnemer. Beweeg niet de proefbank, of verwijder het testapparaat uit het flesje zodra de test dev9ice is opgenomen, tot u de resultaten hebt gelezen.
  5. Lees de resultaten na minstens 20 minuten maar niet meer dan 40 minuten op een goed-aangestoken gebied.
  6. Lees de resultaten: Neem nota of er een band tegenover het gebied van „C“ EN van „T“ is.

 

KWALITEITSCONTROLE

 

Ingebouwde Controleeigenschappen

 

HIV de Mondelinge vloeibare autoverificatieuitrusting heeft een ingebouwde procedurecontrole die analysegeldigheid aantoont. Een reddishpurplelijn op het Controle („C“) gebied van het Resultaatvenster wijst erop dat een specimen werd toegevoegd en dat de vloeistof geschikt door het Testapparaat migreerde. De controlelijn zal op alle geldige tests verschijnen, al dan niet de steekproef reactief of nonreactive is. (Verwijs naar Testresultaat en Interpretatie van hieronder de sectie van het Testresultaat.)

 

Externe Kwaliteitscontrole

 

 

HIV de Mondelinge vloeibare Controles van de autoverificatieuitrusting zijn beschikbaar afzonderlijk voor gebruik slechts met de HIV Mondelinge vloeibare autoverificatieuitrusting. De uitrustingscontroles worden specifiek geformuleerd en vervaardigd om prestaties van de Test te verzekeren, en worden gebruikt om uw capaciteit te verifiëren de test behoorlijk om uit te voeren en de resultaten te interpreteren. De hiv-1 en hiv-2 Positieve Controles zullen een reactief testresultaat veroorzaken en vervaardigd om een zeer vage Test („T“) lijn te veroorzaken. De negatieve Controle zal een nonreactive testresultaat veroorzaken. (Verwijs naar Testresultaat en Interpretatie van hieronder de sectie van het Testresultaat.) Het gebruik van de reagentia van de uitrustingscontrole door een andere bron worden vervaardigd kan de vereiste resultaten niet veroorzaken, en daarom, niet aan de eisen ten aanzien van een adequaat kwaliteitsborgingprogramma voor de HIV Mondelinge vloeibare autoverificatieuitrusting die zal voldoen.

 

PRESTATIESstudie

 

Opsporing van Antilichaam aan hiv-1 in Mondelinge Vloeibare Specimens van Seropositieve Individuen hiv-1

 

 

         
  Totaal   Herhaaldelijk Ware Positive1
Testgroep Steekproeven Reactief Reactief
Bekende hiv-1        
Positief 767 762 764 767
Zeer riskant 3150 722 743 73
TOTAAL 3917 834 838 840

 

 

De veilige Nauwkeurigheid van Huis Testende Uitrustingen 99%, de Mondelinge Vloeibare Hiv Snelle Plastic Huisvesting van de Testuitrusting 0

 

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons