Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Testende Uitrustingen van de huisvruchtbaarheid

De gouden Colloïdale van de Testuitrustingen van de Huisgezondheid Veelvoudige Cassette voor TOORTS IgG Combo

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

De gouden Colloïdale van de Testuitrustingen van de Huisgezondheid Veelvoudige Cassette voor TOORTS IgG Combo

China De gouden Colloïdale van de Testuitrustingen van de Huisgezondheid Veelvoudige Cassette voor TOORTS IgG Combo leverancier
De gouden Colloïdale van de Testuitrustingen van de Huisgezondheid Veelvoudige Cassette voor TOORTS IgG Combo leverancier De gouden Colloïdale van de Testuitrustingen van de Huisgezondheid Veelvoudige Cassette voor TOORTS IgG Combo leverancier

Grote Afbeelding :  De gouden Colloïdale van de Testuitrustingen van de Huisgezondheid Veelvoudige Cassette voor TOORTS IgG Combo

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Huisvruchtbaarheid Formaat: Veelvoudige Cassette
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: TOORTS IgG Combo
Nauwkeurigheid: 98.25%

4mm gebruikt het Snelle de Testapparaat van IgG van de cassettetoorts, 99,01% nauwkeurigheids gouden colloïdale methode, Bloedonderzoek, gemakkelijk

 

Bestemming:

 

Is de Snelle de Testcassette van toortsigg Combo snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van IgG-antilichamen aan Toxoplasmagondii (Toxo), Rode hondvirus (Rode hond), Cytomegalovirus (CMV), en Herpes simplexvirus 1/2 (HSV 1/2) in geheel bloed, serum of plasma aan hulp in de diagnose van Toorts.

 

Samenvatting:

 

De toorts is een acroniem voor een groep infectieziekten die, terwijl het besmetten van de zwangere vrouwen, geboortetekorten in hun newborns.1-Toortstribunes voor 4 verschillende besmettingen kan veroorzaken die de zwangere vrouwen en het foetus, de pasgeboren kinderen met inbegrip van geboortetekorten en vaak het leiden tot abortus kunnen ongunstig beïnvloeden. De vier besmettingen zijn Toxomplasma-gondii (a-spirochete), Rode hond (Virus), CMV – Cytomegalovirus (Virus), HSV 1/2 – Herpes Simplexvirus 1 en/of 2 (Virus). De besmettingen veroorzaken, eventueel, gewoonlijk weinig symptomen in de zwangere vrouw, maar stellen grotere risico's van ernstige geboortetekorten voor pasgeborenen. De besmettingen door Toorts – Toxoplasma, Rode hondvirus, Cytomegalo-Virus (CMV) worden veroorzaakt en Herpes Simplexvirus (HSV) – is de belangrijkste oorzaak van BOH (Slechte Obstetrische Geschiedenis) .2 Risico's streng zijn, als de moeder de besmetting in de eerste trimester krijgt aangezien de organen van de baby om zich in dit stadium beginnen te vormen dat. De algemene symptomen omvatten voorbarige geboorte, de groeivertraging, neurologische abnormaliteiten, en schade van het oog, de lever, het hart en het oor evenals beenletsels. De microcefalie, hydrocephaly, de beslagleggingen en de psychomotorische vertraging begeleiden deze misvormingen.

De cassette van de Toortsigg/igm Combo Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van IgG-antilichamen en IgM-antilichamen aan Toxo, Rode hond, CMV, en HSV 1/2 in geheel bloed, serum of plasmaspecimens.

 

TESTprincipe

 

Is de Snelle de Testcassette van toortsigg Combo kwalitatieve, zijstroomimmunoassay voor de opsporing van IgG-antilichamen aan Toxo, Rode hond, CMV, en HSV 1/2 in geheel bloed, serum of plasmaspecimens.

 

De Snelle Test van Toxoigg:

 

In deze test, is de muis anti-menselijke IgG met een laag bedekt in de gebieden van de testlijn van de test. Tijdens het testen, reageren het het gehele bloed, serum of plasmaspecimen met de met een laag bedekte deeltjes van T.gondii antigeen in de teststrook. Het mengsel migreert dan vooruit op het membraan door capillaire actie en reageert met de muis anti-menselijke IgG op het membraan in het respectievelijk gebied van de testlijn. De aanwezigheid van een rassenbarrière in het gebied van de testlijn wijst op een positief resultaat voor T.gondii-besmetting, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat voor die besmetting wijst.

Rode hond IgG Snelle Test/CMV IgG Snelle Test/HSV 1/2 de Snelle Test van IgG:

 

In deze test, zijn de antigenen van Oneffenheid, CMV en HSV 1/2 met een laag bedekt in de gebieden van de testlijn van elke sectie in de test. Tijdens het testen, reageren het het gehele bloed, serum of plasmaspecimen met Muis anti-menselijke IgM met een laag bedekte deeltjes in de teststrook. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan door capillaire actie en reageert met Oneffenheid, CMV en HSV 1/2 specifieke antigenen op het membraan in de gebieden van de testlijn van de respectieve secties. De aanwezigheid van een rassenbarrière in het gebied van de testlijn van een bepaalde sectie wijst op een positief resultaat voor de overeenkomstige besmetting, namelijk Oneffenheid, CMV, HSV 1/2, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat voor die besmetting wijst.

 

Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in de respectieve gebieden van de controlelijn van alle vier stroken erop wijzen die schijnen dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

Is de Snelle de Testcassette van toortsigm Combo kwalitatieve, zijstroomimmunoassay voor de opsporing van IgM-antilichamen aan Toxo, Rode hond, CMV, en HSV 1/2 in geheel bloed, serum of plasmaspecimens.

 

 

TESTprocedure

 

 

1. Breng pouched testapparaat aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan het testen. Open geen zak tot klaar om de analyse uit te voeren.

2. Verwijder het testapparaat uit de verzegelde zak. Leg het op een vlakke, schone en droge oppervlakte.

3. Gebruik de pipet langzaam 1 daling van geheel bloed/serum/plasma goed te trekken en toe te voegen aan de steekproef.

4. Houd verticaal de buffer en voeg 1 daling goed aan de steekproef toe. /If die een pipet met behulp van, verandert nieuwe om kruisbesmetting te vermijden. Trek en breng 2 dalingen goed van buffer naar de steekproef over.

5. Interpreteer testresultaten binnen 10-15 minuten. Interpreteer niet na 20 minuten.

 

Voorzichtigheid: De bovengenoemde het interpreteren tijd is gebaseerd op kamertemperatuurwaaier van 15-30℃. Als uw kamertemperatuur beduidend lager is dan 15℃, dan zou de het interpreteren tijd behoorlijk tot 30 minuten moeten worden verhoogd.

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

Positief:

Twee rode lijnen zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De intensiteit van de testlijn kan zijn

zwakker of donkerder dan dat van de controlelijn. Dit betekent nog een positief resultaat.

 

Verbied:

De controlelijn verschijnt in het resultaatvenster, maar de testlijn is niet zichtbaar.

 

Ongeldig:

Als de controlelijn niet in het resultaatvenster verschijnt, zijn de testresultaten ONGELDIG ongeacht de aanwezigheid of het ontbreken van de lijn in het testgebied.

 

PRESTATIESkenmerken

 

Gevoeligheid en Specificiteit

 

 

Werd de Snelle de Testcassette van toortsigg Combo vergeleken met belangrijke commerciële EIA Toxo, Rode hond, CMV en de tests van HSV 1/2; de resultaten tonen aan dat de Snelle de Testcassette van Toortsigg Combo een hoge gevoeligheid en een specificiteit voor elk van zijn secties heeft.

 

 

TOXO

Methode T.Gondii EIA (IgG) Totale Resultaten
Snelle de Testcassette van Toxoigg Resultaten Positief Verbied
Positief 48 6 54
Verbied 2 394 396
Bedraag Resultaten 50 400 450

 

Relatieve Gevoeligheid: 96.0% (95%CI*: 86.3%-99.5%) *Confidenceinterval

Relatieve Specificiteit: 98.5% (95%CI*: 96.8%-99.4%)

Nauwkeurigheid: 98.2% (95%CI*: 96.5%-99.2%)

 

Rode hond

Methode Rode hond EIA (IgG) Totale Resultaten
Snelle de Testcassette van rode hondigg Resultaten Positief Verbied
Positief 56 4 60
Verbied 5 306 311
Bedraag Resultaten 61 310 371

 

Relatieve Gevoeligheid: 91.8% (95%CI*: 81.9%-97.3%) *Confidenceinterval

Relatieve Specificiteit: 98.7% (95%CI*: 96.7%-99.6%)

Algemene Nauwkeurigheid: 97.6% (95%CI*: 95.4%-98.9%)

 

 

CMV

Methode CMV EIA (IgG) Totale Resultaten
CMV Snelle de Testcassette van IgG Resultaten Positief Verbied
Positief 43 4 47
Verbied 3 321 324
Bedraag Resultaten 46 325 371

Relatieve Gevoeligheid: 93.5% (95%CI*: 82.1%-98.6%) *Confidenceinterval

Relatieve Specificiteit: 98.8% (95%CI*: 96.9%-99.7%)

Nauwkeurigheid: 98.1% (95%CI*: 96.2%-99.2%)

 

HSV 1/2

Methode HSV 1/2 EIA (IgG) Totale Resultaten
HSV 1/2 Snelle de Testcassette van IgG Resultaten Positief Verbied
Positief 33 5 38
Verbied 2 300 302
Bedraag Resultaat 35 305 340

 

Relatieve Gevoeligheid: 94.3% (95%CI*: 80.8%-99.3%) *Confidenceinterval

Relatieve Specificiteit: 98.4% (95%CI*: 96.2%-99.5%)

Nauwkeurigheid: 97.9% (95%CI*: 95.8%-99.2%)

 

Werd de Snelle de Testcassette van toortsigg Combo vergeleken met belangrijke commerciële EIA Toxo, Rode hond, CMV en de tests van HSV 1/2; de resultaten tonen aan dat de Snelle de Testcassette van Toortsigg Combo een hoge gevoeligheid en een specificiteit voor elk van zijn secties heeft.

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)