Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Testende Uitrustingen van de huisvruchtbaarheid

Hoge Nauwkeurigheidshcg Zwangerschap die Uitrusting 5.5mm Midstream Urinespecimen FDA controleren

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Hoge Nauwkeurigheidshcg Zwangerschap die Uitrusting 5.5mm Midstream Urinespecimen FDA controleren

China Hoge Nauwkeurigheidshcg Zwangerschap die Uitrusting 5.5mm Midstream Urinespecimen FDA controleren leverancier
Hoge Nauwkeurigheidshcg Zwangerschap die Uitrusting 5.5mm Midstream Urinespecimen FDA controleren leverancier Hoge Nauwkeurigheidshcg Zwangerschap die Uitrusting 5.5mm Midstream Urinespecimen FDA controleren leverancier Hoge Nauwkeurigheidshcg Zwangerschap die Uitrusting 5.5mm Midstream Urinespecimen FDA controleren leverancier

Grote Afbeelding :  Hoge Nauwkeurigheidshcg Zwangerschap die Uitrusting 5.5mm Midstream Urinespecimen FDA controleren

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE,FDA
Modelnummer: Strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20000pcs
Prijs: USD0.10-USD0.25
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: De test van de HUISvruchtbaarheid Formaat: midstream
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Het huis van de zwangerschapstest
Snijd af: 25ng/ml

De hoge van de het Huisvruchtbaarheid van de Nauwkeurigheidshcg Zwangerschap Testende Uitrustingen, 5.5mm midstream, privé-gebruik, urinespecimen, individueel pakket

 

 

BESTEMMING:

 

 

De één Test van de Staphcg Urine is een snelle zwangerschapstest, die u kunt gemakkelijk uitvoeren zelf. Het ontdekt de aanwezigheid van menselijke chorionic gonadotropin („HCG“), die in urine zeer vroeg tijdens zwangerschap verschijnt. Voor zelf-test slechts gebruik in vitro. Voor extern slechts gebruik.

 

Samenvatting

 

Menselijke die chorionic gonadotropin (hCG) is een glycoproteïnehormoon door de ontwikkelende moederkoek kort na bemesting wordt geproduceerd. In normale zwangerschap, hCG kan in zowel urine als serum worden ontdekt of het plasma zodra 7 tot 10 dagen na conception.1, 2,3,4 hCGniveaus blijft toenemen zeer snel, vaak overschrijdend 100mIU/ml door de eerste gemiste menstruele periode, 2,3,4 en het een hoogtepunt bereiken in de 100,000-200,000mIU/ml-waaier ongeveer 10-12 weken in zwangerschap. De verschijning van hCG in zowel de urine als serum of plasma spoedig na conceptie, en zijn verdere snelle stijging van concentratie tijdens de vroege gestational groei, maken tot het een uitstekende teller voor de vroege opsporing van zwangerschap. De snelle de Testcassette van de hCGzwangerschap is een snelle test die kwalitatief de aanwezigheid van hCG in urine of serum of plasmaspecimen bij de gevoeligheid van 25mIU/ml ontdekt. De test gebruikt een combinatie monoclonal en polyclonal antilichamen om opgeheven niveaus van hCG in urine of serum of plasma selectief te ontdekken. Op het niveau van geëiste gevoeligheid, toont de Snelle de Testcassette van de hCGzwangerschap geen cross-reactivity interferentie van de structureel verwante glycoproteïnehormonen hFSH, hLH en hTSH op hoge fysiologische niveaus.

 

TESTprincipe

 

Snelle de Testmidstream van de hCGzwangerschap is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van menselijke chorionic gonadotropin in urine of serum of plasma aan hulp in de vroege opsporing van zwangerschap. De test gebruikt twee lijnen om op resultaten te wijzen. De test gebruikt een combinatie antilichamen met inbegrip van een monoclonal hCGantilichaam om opgeheven niveaus van hCG selectief te ontdekken. De controlelijn is samengesteld uit geit polyclonal antilichamen en colloïdale gouden deeltjes. De analyse wordt geleid door de testcassette in een urine of serum of plasmaspecimen onder te dompelen en de vorming van rassenbarrières waar te nemen. Het specimen migreert via capillaire actie langs het membraan om met de gekleurde stamverwant te reageren. De positieve specimens reageren met de specifieke antilichaam-hCG-gekleurde stamverwant om een rassenbarrière bij het gebied van de testlijn van het membraan te vormen. Het ontbreken van deze rassenbarrière stelt een negatief resultaat voor. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

TESTprocedure

  1. Beginnen testend, open de verzegelde zak door tearing langs de inkeping. Verwijder testapparaat--midstream van de zak.
  2. Houd het ronde eind van dekking met één hand. Gebruik de andere hand om midstream GLB terug te trekken en het absorbeermiddel bloot te stellen.
  3. Richt het absorberende benedenwaartse uiteinde; plaats grondig nat het absorberende uiteinde in urinestroom minstens 3 seconden om te zijn. Urineer niet overgegaan het pijlteken. Anders, kunt u uw urine verzamelen in een schone kop en de helft van het absorberende stootkussen onderdompelen in de urine minstens 3 seconden.
  4. Recapituleer het apparaat en wacht op kleurenbanden te verschijnen. Lees het resultaat in vijf minuten. Lees geen resultaten na meer dan 5 minuten.

Hoge Nauwkeurigheidshcg Zwangerschap die Uitrusting 5.5mm Midstream Urinespecimen FDA controleren

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

Verbied (niet zwanger):

 

Slechts één kleurenband verschijnt, in de Controlestreek. Geen duidelijke band op de Teststreek. Dit wijst erop dat geen zwangerschap is ontdekt.

 

(Zwanger) positief:

 

De verschillende kleurenbanden verschijnen in de Controle en Teststreken. Het wijst erop dat u zwanger bent. De kleurenintensiteit van de testbanden kan variëren aangezien de verschillende stadia van zwangerschap verschillende concentraties van HCG-hormoon hebben.

 

Ongeldig:

 

Geen zichtbare band bij allen, of er is een zichtbare band slechts in het testgebied en niet in het controlegebied. Herhaal met een nieuwe testuitrusting. Als de test nog ontbreekt, gelieve de verdeler of de opslag te contacteren, waar u het product, met het partijnummer kocht.

 

 

PRESTATIES

 

 

Nauwkeurigheid

 

Een multi-center klinische evaluatie werd geleid vergelijkend de verkregen resultaten gebruikend de HCG-Cassette van de Zwangerschaps Snelle Test bij een andere in de handel verkrijgbare urine hCG Snelle test. De studie omvatte 608 urinespecimens, en beide analyses identificeerden zich 377 verbieden en 231 positieve resultaten. De resultaten toonden >99% algemene nauwkeurigheid van de Snelle de Testcassette van de hCGzwangerschap wanneer aan vergeleken bij de andere hCG Snelle Test.

 

  Methode   Andere hCG Snelle Test   Totale Resultaten
hCG Zwangerschap Resultaten Positief Verbied    
Positief 231 0   231
Snelle Testcassette  
Verbied 0 377   377
     
  Bedraag Resultaten 231 377   608
Gevoeligheid: >99.9% (98.7%~100%) * Specificiteit: >99.9% (99.2%~100%) *
Nauwkeurigheid: >99.9% (99.5%~100%) * * 95%-Betrouwbaarheidsintervallen  

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)